lavinka 24.06.07, 16:40 Bo ja nie mam pomysłu....jak zawsze zresztą... lav Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakole Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? 24.06.07, 16:44 Misiomis i ja, podczas dzisiejszego spacewerownika podziwialiśmy coś co lubisz. Zaparkowaną na terenie budowy łódzkiej "Fali" ...kopareczkę. Smutna jakaś była. Łychę miałą opuszczoną do samej ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? 24.06.07, 16:51 To może spała? One zazwyczaj tak śpią... lav Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? 24.06.07, 17:55 nakole napisał: > Misiomis i ja, podczas dzisiejszego spacewerownika podziwialiśmy coś co lubisz. miasta.gazeta.pl/lodz/51,35136,4248171.html?i=1 :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? 24.06.07, 18:20 Hurrra, piękna fotografia ! :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my mogę założyć 24.06.07, 18:27 jeśli jest taka potrzeba :-) tymczasem chce poinformować,ze zamiast wakacyjnego spacerownika rozpoczęły sie Kolory lata- też fajne przedsięwzięcie łódzkie i muzyczne.mam rozpiskę, zstanawiam sie gdzie pojadę? a muzyka doskonała....no i jak młodzieży? gdzie tym razem słuchamy i regenerujemy siły? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: mogę założyć 24.06.07, 18:34 Czy to te kolory? www.nowy.pl/index.php/item/1354 Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my Re: mogę założyć 24.06.07, 18:40 o rety! nowe kolory ! ja miałam na myśli filharmonię i koncerty wyjazdowe w województwo a tu masz , nowe kolory.Chyba nigdzie z tego powodu nie wyjadę bo sie zanudzę nad zalewem sulejowskim, chociaż do Tomaszowa albo do Sulejowa mają zjechać i grać.Nareszcie coś się dzieje w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: mogę założyć 24.06.07, 18:44 Ha, właśnie, a wszyscy narzekają, że w Łodzi to się nic nie dzieje poza takimi atrakcjami jak np.: lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/742640.html Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my Re: mogę założyć 24.06.07, 18:48 że też musiałeś o tym przypomnieć mi-imprezka w zoo, czego te ludzie teraz nie wymyślą. I dziecku pozwolić na głaskanie lwa.Jak byłam mała to wydawało mi się,ze zwierzęta w zoo nikomu nie moga zrobić krzywdy bo one sa takie ludzkie;- ) a tu masz. Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? 24.06.07, 19:23 : ) Ładny kapelusz. Jeszcze moment i mnie by tam przydybali. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? 24.06.07, 20:03 ...nie miałeś kapelusza... Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my my tu gadu gadu 24.06.07, 19:37 a na łódziek Trójce Ryszard Bonisławski jak zwykle pieknien opowiada o perełkach łódzkich.KOcham Pana, Panie Ryszardzie :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my Re: my tu gadu gadu 24.06.07, 19:39 ale żem napisała z pośpiechu ;-)miało być inaczej ale myslę ,że nie potrzeba erraty Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: my tu gadu gadu 24.06.07, 23:03 czy w końcu bogusia_my pojawiła się na spacerowniku? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? 24.06.07, 19:47 lavinka napisała: > Bo ja nie mam pomysłu... To się do roboty jakiejś weź, a nie tutaj przed klawiaturą... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? 01.08.07, 15:53 Ponawiam. Czytam tytuły tych wątków co są i nawet mi się wejść do środka nie chce... lav Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Po całym dniu bieganiny, wracam do domu i co? 27.09.07, 18:49 Rozczarowujecie mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Po całym dniu bieganiny, wracam do domu i co? 27.09.07, 18:58 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4526377.html a widzisz dzis twoje ulubione pojazdy byly gwiazdami drugiego planu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Wiem! Właśnie oglądałam fakty :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 19:26 A ten głos z oddali to nie koparki właśnie? :))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Nie gadaj takich rzeczy! 28.09.07, 16:53 Zakładasz ciekawe wątki, a takie jak ten też. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Czy ktoś może założyć jakiś wątek o nie-debacie? 13.10.07, 11:44 Dwoi mi się i troi przed oczami od rana :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Czy ktoś może założyć jakiś wątek o nie-debac 13.10.07, 12:12 proszę. ten o Żyrafie. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? 12.01.08, 14:25 Od dwóch dni FŁ wygląda jak podrzędna tablica ogłoszeń. Bu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? 12.01.08, 14:32 ...a, czemu przed kompem siedzisz? Taka piekna pogoda (przynajmniej w Ł.) , na spacerek, na rowerek, na foty :) Ja teraz idę sprzęt testowaę (rowerowy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uć moje sioło Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? IP: *.toya.net.pl 12.01.08, 15:25 Lawina ty normalnie uzależniona jesteś, podobno to się nadaje pod terapię. Rączki precz od klawiatury i szybko w plenerek (bez laptopa!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? IP: *.toya.net.pl 12.01.08, 19:54 Poznikalo troche osob po Nowym Roku...A Big znow ma jakis tajemniczy wyjazd? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74321655&a=74322721 najbardziej upierdliwa postac sie przeloginowala i udziela sie z usmieszkami chyba tam. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? 12.01.08, 20:12 ...na to wygląda. ON powinien załozyć bez dawania łapówek własne forum pod tym jego ulubionym emotikonem. Mógłby brylować na nim niczym Dyrektor i Bubel razem wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? 12.01.08, 20:17 Ten katolik_polski1 to klasyk gatunku i jak każdy klasyk ma naśladowców. Nawet w Brzezinach. Ja się nie skarżę, nic nie sugeruję, ale to ciekawe, że obydwaj forumowi ulubieńcy mają w tym samym czasie wolne od forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? 12.01.08, 20:27 ...pewnie na dłuższą metę trudno tak wytrzymać w jednej skórze...tylko wilczej czy owczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Czy ktoś może założyć jaiś ciekawy wątek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 20:37 Dżob,dżob,dżob... czasem mam chwilę wolnego jak render zapuszczę... i jutro też podobnie :/ Kolejny weekend diabli wzięli.... Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent tiaa, kiedyś to były fora... 08.04.08, 20:04 nie to co teraz, panie kochany, takie narzekanie to mi sie podoba najbardziej, serio, wogóle na starość słonko to wszystkim sie wydaje że świat schodzi na psy.... może czas na botox? Odpowiedz Link Zgłoś