large99 05.12.01, 17:10 Zapraszam do rozmów o naszych stronkach... Każdy webmajster mile widziany... Pozdrowienia właściciel wortalu www.koty.maxi.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 05.12.01, 19:50 no zapraszam was webmajsterzy... Znajdxmy wspólny temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 05.12.01, 20:48 Zglosilem kiedys strone www do Ringu Yahoo. Banner, ktory tam umiescilem raz znikal, raz sie pojawial, to znowu znikal. Zastanawiam sie jak to mozliwe - przeciez stronka byla zlozona na serwerze, do ktorego trzeba bylo miec haslo. Any idea? Odpowiedz Link Zgłoś
large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 05.12.01, 21:12 niektóre toplity są do banii i czesto nie działają jak trzeba, ale nie przejuj się... Toplist jest od.... więc zgłoś na jak największą ich liczbę. Przez udział w wielu toplistach i rankingach twoja www będzie częściej odwiedzana. Poza tym możesz się pochwalić stronką i podać jej adresik ;) Pozdrowienia właściciel kociego wortalu www.koty.maxi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 05.12.01, 21:24 No dobrze - lae jak oni moga sami cos zmieniac na mojej stronie, zlozonej na strzezonym haslem serwerze? Odpowiedz Link Zgłoś
large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 05.12.01, 21:28 a ja mam to wiedzieć? Podaj adres swojej www ;) Z chęcią wpadnę na nią... Pozdrowienia właściciel kociego wortalu www.koty.maxi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 05.12.01, 21:33 Na przyklad tu: www.p.lodz.pl/I35/personal/jw37/urbtr/funicul-eng.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.retsat1.com.pl 05.12.01, 21:51 A ten baner to nie jest wstawiany skryptem aby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 05.12.01, 21:59 Chyba to jest javascript (juz nie pamietam), wziety z odpowiedniego miejsca w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.retsat1.com.pl 06.12.01, 13:04 Gość portalu: flip napisał(a): > Chyba to jest javascript (juz nie pamietam), wziety z odpowiedniego miejsca w > sieci. No, to wtedy to, co się wyświetli w miejscu wywołania takiego skryptu jest wynikiem działania tegoż właśnie skryptu. I nie jest to igerencja w kod strony - ten pozostaje bez zmian, jest tam nadal tylko wywołanie skryptu i fizycznie w plik ingerencji nie ma - ale w to, co się wyświetla na ekranie, tak ogólnie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 06.12.01, 15:38 Chyba rozumiem. Tzn. wyswietlalo sie to, co aktualnie bylo dla mnie przeznaczone gdzies tam na innym serwerze. Odpowiedz Link Zgłoś
large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 06.12.01, 19:20 Mam dla Ciebie sugestię... Otóż na twojej stronce tabele z pustym miejscem nie mają wyraźnych krawędzi. Ten efekt sprawia, że odwiedzający wie, że mało potrafisz. Popraw to i zareklamuj lepiej swoją stronkę. Pozdrowienia właściciel kociego wortalu www.koty.maxi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 06.12.01, 19:22 Dziekuje. Sprobuje cos z tym zrobic, jak starczy czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.retsat1.com.pl 06.12.01, 20:34 large99 napisał(a): > Mam dla Ciebie sugestię... > [...] > właściciel kociego wortalu www.koty.maxi.pl No to ja po koleżeńsku coś powiem też :-).Tak sobie myślę, czy ta kocia stronka nie wyglądałaby lepiej, gdyby jej tło nie było różowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.pai.net.pl 06.12.01, 19:29 Jacek Wesołowski? Odpowiedz Link Zgłoś
large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 06.12.01, 19:45 Jeśli chodzi o mnie, to pomyłka... Mama na imię Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 06.12.01, 20:19 A my kameleonimy sie namietnie. Zazwyczaj jestesmy flip. Czasem flap, a raz nawet salomon ;-) Poniewaz mamy wiele jestestw (trudno by je tutaj wyliczac - nie od tego jest to forum), wiec uzywamy czesto pluralis fliporum. I niech juz tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.pai.net.pl 07.12.01, 08:30 Znaczy, że TAK. A więc wreszcie wiem, skąd masz taką wiedzę. Przecież jesteś w kręgach komunikacyjnych znanym ekspertem. Czytałem parę Twoich artykułów. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 07.12.01, 18:27 Raczej jestesmy tych kregow "enfants terribles". Kazdy zreszta wie tam swoje. Ale ty tez Znawca niczego sobie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 07.12.01, 21:01 Mam ważne pytanie... Czy umiecie PHP lub jakię fajne języki pragramowania? Jeśli tak, to możemy popracować nad jakimiś fajnymi skryptami lub programami. Pozdrawiam właściciel kociego wortalu www.koty.maxi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 07.12.01, 21:10 flipy nie uwazaja sie za znawcow w zakresie komputerlandii. Sa tylko szarymi konsumentami cudow elektroniki, a siec sluzy im do oglaszania Swoich i Nieswoich Madrosci, tak jak komputer do naciskania klawiszy. Nie beda wiec mogly pomoc - nawet nie wiedza, co to PHP. :( Odpowiedz Link Zgłoś
large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 08.12.01, 08:54 SZkoda ;( Może kiedyś się wam by to przydało, warto się kształcić w wielu kierunkach Pozdrawiam Właściciel kociego wortalu www.koty.maxi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 10.12.01, 19:46 trochę tu cicho ;-) Odpowiedz Link Zgłoś