Dodaj do ulubionych

Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów

05.12.01, 17:10
Zapraszam do rozmów o naszych stronkach...
Każdy webmajster mile widziany...

Pozdrowienia
właściciel wortalu www.koty.maxi.pl
Obserwuj wątek
    • large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 05.12.01, 19:50
      no zapraszam was webmajsterzy...
      Znajdxmy wspólny temat...
    • Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 05.12.01, 20:48
      Zglosilem kiedys strone www do Ringu Yahoo. Banner, ktory tam umiescilem raz
      znikal, raz sie pojawial, to znowu znikal. Zastanawiam sie jak to mozliwe -
      przeciez stronka byla zlozona na serwerze, do ktorego trzeba bylo miec haslo.
      Any idea?
      • large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 05.12.01, 21:12
        niektóre toplity są do banii i czesto nie działają jak trzeba, ale nie przejuj
        się...
        Toplist jest od.... więc zgłoś na jak największą ich liczbę.
        Przez udział w wielu toplistach i rankingach twoja www będzie częściej
        odwiedzana.
        Poza tym możesz się pochwalić stronką i podać jej adresik ;)

Pozdrowienia
        właściciel kociego wortalu www.koty.maxi.pl
        • Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 05.12.01, 21:24
          No dobrze - lae jak oni moga sami cos zmieniac na mojej stronie, zlozonej na
          strzezonym haslem serwerze?
          • large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 05.12.01, 21:28
            a ja mam to wiedzieć?
            Podaj adres swojej www ;)
            Z chęcią wpadnę na nią...

Pozdrowienia
            • Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 05.12.01, 21:33
              Na przyklad tu:
              www.p.lodz.pl/I35/personal/jw37/urbtr/funicul-eng.html
              • Gość: Michał Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.retsat1.com.pl 05.12.01, 21:51
                A ten baner to nie jest wstawiany skryptem aby?
                • Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 05.12.01, 21:59
                  Chyba to jest javascript (juz nie pamietam), wziety z odpowiedniego miejsca w
                  sieci.
                  • Gość: Michał Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.retsat1.com.pl 06.12.01, 13:04
                    Gość portalu: flip napisał(a):

> Chyba to jest javascript (juz nie pamietam), wziety z odpowiedniego miejsca w
                    > sieci.

No, to wtedy to, co się wyświetli w miejscu wywołania takiego skryptu jest
                    wynikiem działania tegoż właśnie skryptu. I nie jest to igerencja w kod strony -
                    ten pozostaje bez zmian, jest tam nadal tylko wywołanie skryptu i fizycznie w
                    plik ingerencji nie ma - ale w to, co się wyświetla na ekranie, tak ogólnie
                    mówiąc.
                    • Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 06.12.01, 15:38
                      Chyba rozumiem. Tzn. wyswietlalo sie to, co aktualnie bylo dla mnie
                      przeznaczone gdzies tam na innym serwerze.
                      • large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 06.12.01, 19:20
                        Mam dla Ciebie sugestię...
                        Otóż na twojej stronce tabele z pustym miejscem nie mają wyraźnych krawędzi.
                        Ten efekt sprawia, że odwiedzający wie, że mało potrafisz.
                        Popraw to i zareklamuj lepiej swoją stronkę.

Pozdrowienia
                        • Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 06.12.01, 19:22
                          Dziekuje. Sprobuje cos z tym zrobic, jak starczy czasu.
                        • Gość: Michał Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.retsat1.com.pl 06.12.01, 20:34
                          large99 napisał(a):

> Mam dla Ciebie sugestię...
                          > [...]
                          > właściciel kociego wortalu www.koty.maxi.pl

No to ja po koleżeńsku coś powiem też :-).Tak sobie myślę, czy ta kocia stronka
                          nie wyglądałaby lepiej, gdyby jej tło nie było różowe?
              • Gość: mch Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.pai.net.pl 06.12.01, 19:29
                Jacek Wesołowski?
                • large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 06.12.01, 19:45
                  Jeśli chodzi o mnie, to pomyłka...
                  Mama na imię Kamil
                • Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 06.12.01, 20:19
                  A my kameleonimy sie namietnie. Zazwyczaj jestesmy flip. Czasem flap, a raz
                  nawet salomon ;-)
                  Poniewaz mamy wiele jestestw (trudno by je tutaj wyliczac - nie od tego jest to
                  forum), wiec uzywamy czesto pluralis fliporum.
                  I niech juz tak pozostanie.
                  • Gość: mch Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.pai.net.pl 07.12.01, 08:30
                    Znaczy, że TAK. A więc wreszcie wiem, skąd masz taką wiedzę. Przecież jesteś w
                    kręgach komunikacyjnych znanym ekspertem. Czytałem parę Twoich artykułów.

Pozdrawiam :)
                    • Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 07.12.01, 18:27
                      Raczej jestesmy tych kregow "enfants terribles". Kazdy zreszta wie tam swoje.
                      Ale ty tez Znawca niczego sobie. Pozdrawiam
                      • large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 07.12.01, 21:01
                        Mam ważne pytanie...
                        Czy umiecie PHP lub jakię fajne języki pragramowania?
                        Jeśli tak, to możemy popracować nad jakimiś fajnymi skryptami lub programami.

Pozdrawiam
                        • Gość: flip Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów IP: *.p.lodz.pl 07.12.01, 21:10
                          flipy nie uwazaja sie za znawcow w zakresie komputerlandii. Sa tylko szarymi
                          konsumentami cudow elektroniki, a siec sluzy im do oglaszania Swoich i
                          Nieswoich Madrosci, tak jak komputer do naciskania klawiszy. Nie beda wiec
                          mogly pomoc - nawet nie wiedza, co to PHP. :(
                          • large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 08.12.01, 08:54
                            SZkoda ;(
                            Może kiedyś się wam by to przydało, warto się kształcić w wielu kierunkach

Pozdrawiam
                            Właściciel kociego wortalu www.koty.maxi.pl
    • large99 Re: Zrzeszenie Łódzkich Webmajsterów 10.12.01, 19:46
      trochę tu cicho ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka