deschain 29.06.07, 19:47 Wschodnia i Włókiennicza? Atmosfera tych ulic? Dla turystów? Myślałem, że to rankinkg na 100% poważny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PieróG Re: Top Ten Łodzi IP: 195.69.81.* 29.06.07, 22:11 Jak ja to przeczytałem, miałem ROTFLa :P Ale wiecie, kiedyś ktoś wspomniał, że ul. Włókiennica jest ulicą artystów muzycznych czy coś... Ale niech będzie w Top10 :) Przyjadą turyści, to choć mieszkańcy (ahh ta młodżież ;p) nie nie wyjdą z pustymi rękami xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PieróG Top Ten Łodzi IP: 195.69.81.* 29.06.07, 22:15 A jeśli mógłbym coś dodać, to polecam łódzki Manhattan - jako jeden z bardziej znanych regionów Łodzi, poza tym, bardzo tam jest ciekawie, miła atmosfera, możliwość rozwoju młodżieży zarówno pod względem fizycznym (plac zabaw, stół do ping ponga, boisko do koszykówki, architektura rozsławiając łódź wśród Traceurów - osób trenujących Parkour) oraz intelektualnym (blisko położone kino Silver Screen itp.). Poza tym, stąd wszędzie jest blisko, obok galeria łódzka i wiele innych kluczowych miejsc (jak choćby jedenz najlepszych łódzkich hoteli - Ibis). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Top Ten Łodzi 30.06.07, 11:42 Dodałbym jeszcze ul. Rewolucji i jedne z ostatnich zachowanych oryginalnych napisów na murach (w tym jedyne już po hebrajsku, które niedługo pewnie znikną: fotozinnejbeczki.blox.pl/2007/02/Na-styku-kultur.html ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosti Top Ten Łodzi IP: *.56-82-r.retail.telecomitalia.it 01.07.07, 09:54 Taa warto jeszcze pokazac zabytkowy lodzki Lunapark z jego osobliwym klimatem i wyplowialym od slonca Zamkiem Strachow. Atmosfera Wlokienniczej i Wschodniej.....??? To moze jeszcze pokazac znajomym z zagranicy osobliwy urok Mielczarskiego i pogonowskiego,najlepiej po zmroku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Top Ten Łodzi 01.07.07, 10:11 to chyba powrót do przeszłosci XVIII w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratol Re: Top Ten Łodzi IP: *.56-82-r.retail.telecomitalia.it 01.07.07, 10:37 Moze jeszcze Chinskie budki w pasazu przy Roosvelta (soory vietnamskie) Odpowiedz Link Zgłoś