motokitty 02.07.07, 09:32 potrzebuje pomocy szukam dobrego taniego dermatologa w Łodzi - pilne. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aceria Re: Dobry, tani dermatolog... 03.07.07, 01:11 Profesor Kaszuba, pracuje w Dermedzie na Piotrkowskiej 48. Tani nie jest zaplacisz okolo 100 zl za wizyte ale bardzo dobry, zawsze sa u niego tlumy ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha1987 Re: Dobry, tani dermatolog... 03.07.07, 08:39 W tym samym Dermedzie też za 100zł (jeśli już nie więcej) polecam doktor Olszewską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m W dermedzie na jaracza nie polecam IP: *.retsat1.com.pl 18.09.07, 16:52 pani doktor, ktora przyjmuje stowke za wizyte i g. z tego jest. Efektow zadnych. A co wizyta to kasowanko. Nazwiska nie pamietam, ale przyjmuje zaraz przy wejsciu w gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Klimczak-Kapszewicz IP: *.retsat1.com.pl 18.09.07, 19:49 Takie nazwisko tej pani doktor. Nie polecam. Na wejście 100 zł - pani nic nie wie, więc skierowanie na inne badania. Potem z wynikami - znów 100 zł i pani coś zapisuje, co nie działa, więc kolejna wizyta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Klimczak-Kapszewicz IP: *.toya.net.pl 14.05.08, 19:32 ja chodze do niej państwowo zajebisty lekarz wyleczył juz mnóstwo moich kolezanek i mnie tez polecam gorąco !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Co do tej stówy IP: *.retsat1.com.pl 18.09.07, 19:50 To za każdym razem jak się idzie to jest tyle, czy kolejne wizyty jakoś inaczej (vide moja wypowiedź na temat pani Klimczak)? Odpowiedz Link Zgłoś
conieczka Re: Co do tej stówy 20.09.07, 17:17 po co zaraz płacić ? w Przychodni Specjalistycznej róg Piłsudskiego a Niciarnianej przyjmuje dr.Augustyniak na Kasę Chorych.Mojej Mamie uratowała nogi przed amputacją bo lekarz pierwszego kontaktu sobie nie radził z uczuleniem aż się zrobiło ciężkie zapalenie skóry z niewydolinością krążenia w kończynach dolnych a dr. Augustyniak sobie poradziła-polecam jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
zrenica79 no tak... tylko jest metoda co sie polepszy to sie 20.09.07, 19:05 popieprzy ;) jak dlugoletnia pacjentka, w tym szpitala, polecam z przekonaniem dr Drobnik, przyjmuje na Piotrkowskiej i na Jaracza. Nie tylko wyleczy ale i szczegółowo wyjaśni w czym rzecz... i najwazniejesze, mozna okreslic o ktorej sie wejdzie do gabinetu bo u niej jest porzadek i nie ma dwóch kolejek z numerkami i bez numerków - skutkiem czego termin przyblizony na 12 a wchodzi sie o 19 - to dla masochistów, jak lubią tak mają Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Dobry, tani dermatolog... 21.09.07, 11:50 Dr Piotr Styczyński - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: Dobry, tani dermatolog... 28.01.08, 22:29 a kto jest sponsorem tej strony? Odpowiedz Link Zgłoś