rower_man 08.07.07, 23:28 Zapraszam chętnych na wyprawę rowerową nad nasze morze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podroznik11 Re: Rowerem nad morze. 10.07.07, 22:38 Przepraszam.....ale musiałem "wyczyścić" tę dyskusję....Szerokiej drogi - rower_man. )))). Odpowiedz Link Zgłoś
doradztwoinwest Re: Rowerem nad morze. 10.07.07, 23:04 no wlasnie Podróżniku:) skoro mnie kiedyś wyrzuciłeś za reklamę to bądz konsekwentny i wyrzucaj wszystkich bo przez moment poczułem się dyskryminowany:);) pozdrówka:) -- Robert Modrak robert_modrak@o2.pl gg 3162429 505 040 289 AllFinanz Doradztwo Finansowe i Inwestycyjne www.allfinanz.com.pl Finanzmanagement Odpowiedz Link Zgłoś
mara261 [...] 11.07.07, 16:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
al_kaida_wtc Re: Rowerem nad morze. 11.07.07, 21:12 a proponuje zebys rowerem wodnym pojechal nad to moze boze co ci ludzie ćpaja Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Rowerem nad morze. 14.07.07, 10:31 Rower_man, czy mógł byś jeszcze raz podać linki do tych stron z wypraw rowerowych? Nie zapisałam sobie ich, a teraz...... :> Udanej wyprawy życzę..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rower_man Re: Rowerem nad morze. 14.07.07, 23:59 Oto linki do stron, które wcześniej umieszczałem. Jeden jeszcze dodałem z całością wypraw tego nłodego człowieka... życzę miłego oglądania. wyprawy.onet.pl/6737,472,1160205,ekspedycja.html pejzaze.onet.pl/filmy/218,1909419,1,odtwarzaj.html www.at-media.pl/mruwa/ Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: Rowerem nad morze. 15.07.07, 10:27 słuchaj, a kiedy planujesz wyjazd? Ja noszę się zamiarem takiej podróży od dawna i nigdy nie miałem chętnych. Może się dogadamy, tylko te terminy, terminy... Odpowiedz Link Zgłoś
rower_man Re: Rowerem nad morze. 15.07.07, 11:24 Termin wyjazdu jest dość elastyczny - do uzgodnienia. Ja planuję wyjazd w ciągu najbliższych trzech tygodni. Na podróż w jedną stronę daję sobie najwyżej trzy dni, na miejscu ze dwa dni na regenarację i powrót. Jeśli się uda...to szybciej. Cel - Frombork, stateczkiem do Krynicy Morskiej i w prawo - Piaski. Więcej-pisz na e-mail, jeśli chcesz dołączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Rowerem nad morze. 16.07.07, 00:03 Fajne macie plany :)))) też bym tak sobie pojechała.... tylko....... hahaha... kondycja nie ta :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Rowerem nad morze. 16.07.07, 00:04 aaa... no i dziękuję Rower_man za linki :) Odpowiedz Link Zgłoś
turystka54 Re: Rowerem nad morze. 01.08.07, 15:15 witam,jesli moge sie wtracic a jeszcze nie pojechaliscie ,mam propozycje sprawdzona w ub.roku do Leby pociagiem z Kutna -bezposrednim i tam zaczyna sie przygoda wybzrezem do Kolobrzegu i wracacie przez W skrocie bory tucholski ,wiecej szczegolow jak Was interesuje dokladnie trasa podam ,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rower_man Re: Rowerem nad morze. 01.08.07, 22:30 Dzięki za pomysł. Ale moje plany zmieniły się o 180 stopni... w Żychlinie nie znalazł się nikt chętny na wypad rowerowy nad morze, a właściwie na jakikolwiek konkretny wypad. Nawiązałem kontakt z ludźmi z Płocka i jedziemy w trasę docelowo Kraków, Wadowice potem Kielce w drodze powrotnej. Wszystko oczywiście na rowerze. To tyle w skrócie. Wyjazd już wkrótce... Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: Rowerem nad morze. 06.08.07, 23:16 No to szerokiej drogi Rower_man :-) Po powrocie wpadnij ze wspomnieniami z podróży :-) Odpowiedz Link Zgłoś