teufel 22.06.03, 05:09 Lennox Lewis wygrał po 6 rundzie po nokaucie technicznym(TKO). Kliczko miał rozcięty łuk brwiowy (Komentatorzy mówili, że nigdy nie widzieli takiego rozcięcia na łuku) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxrak Re: The Winner is Lennox Lewis IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 14:35 W wywiadzie po walce Lennox był bardzo zdziwiony tym ,że w każdej rundzie sędiowie ocenili,że przegrywał na punkty.Żal mi Kliczki,Lennox był do puknięcia.Gdyby nie kontuzja to w następnych rundach mistrzem zostałby Ukrainiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: The Winner is Lennox Lewis IP: 195.117.244.* 22.06.03, 14:46 Umowmy sie, ze gdyby walczyl Michalczewski (np. w Berlinie), nie przerwaliby walki w tym momencie. Nic nie mam do Lewisa, ale to on mial wygrac i wygral. Moim zdaniem, do tej chwili Kliczko byl lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: The Winner is Lennox Lewis 22.06.03, 15:08 Nawet nie miałem ochoty oglądać tej walki, ale zgadzam się z wypowiedzią Bartucha: > Nic nie mam do Lewisa, ale to on mial wygrac i wygral. Niestety :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: The Winner is Lennox Lewis 23.06.03, 06:59 Kliczko po 6 rundzie wygrywał 58:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: The Winner is Lennox Lewis IP: *.toya.net.pl 23.06.03, 12:23 Obaj byli slabi, bez kondycji. Już lepsze byly walki tych panienek.Tej L.Ali nie chciałbym spotkać "w ciemnej ulicy", gdyby byla bojowo nastawiona.Boks też sie skończyl - wszędzie komercja. Cze. Odpowiedz Link Zgłoś