Gość: emi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:09 matka polka to wspaniały szpital i całkowicie popieram strajkujących lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buubaa Re: Matka Polka przyjmuje pacjentów IP: *.toya.net.pl 20.07.07, 23:24 A niech nie wypisują dokumentacji. Trzeba być niespełna rozumu aby wybrać taką formę protestu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczuszka Re: Matka Polka przyjmuje pacjentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:42 Ja nie popieram. Moja nie długo rodzi i nie mam pojęcia czy będzie miała gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eka41@widzew.net Matka Polka przyjmuje pacjentów IP: *.widzew.net 21.07.07, 07:45 Nie popieram takiej formy protesu.Lekarze mają rację walcząc o pieniądze,ale nie może byc zakładnikiem pacjent.Forma protestu powinna od początku byc inna i poza szpitalem. To ,że szpital ma długi to problem wynikający z systemu,ale przede wszystkim z różnych stawek dla szpitali oferowanych przez NFZ,nie jednakowych w Polsce dla szpitali o tym samym poziomie referencji.A Pan Minister nastraszył,tylko koniec ze strachami,trzeba konkretów,bo inaczj pożary będą wybuchały ciągle,to, że szpital miał być przekształcony to wiadomo od 2 lat,tylko dlaczego tak długo to trwa.Teraz szpital przyjmuje,ale nie składa dokumentów,żeby wymusić aneksy czy nowe kontrakty w NFZ.Ale pracownicy podjęli pracę,przedtem,też część pracowała,chcą pieniędzy na życie,bo lekarz tak czy inaczej,się jakoś wyżywi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligent fiku miku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 12:48 "Lekarze z "Matki Polki" analizując skuteczność dotychczasowych protestów uznali, że jedyną słuszną formą strajku, nie godzącą w pacjentów jest zablokowanie wypisywania dokumentacji dla NFZ." Oj inteligenci, inteligenci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Matka Polka przyjmuje pacjentów IP: *.wro.vectranet.pl 22.07.07, 12:36 Zgadzam się że ten szpital powinni zamknąć,to jest potworny moloch.Ja niestety rodziłam tam bliźniaki bo inni lekarze twierdzili że jest to wspaniała placówka,guzik prawda.Mój miesięczny pobyt był koszmarem,lekarze tylko czekali na łapówkę.Powinni prześwietlić wszystkich tych lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś