Dodaj do ulubionych

Matka Polka przyjmuje pacjentów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:09
matka polka to wspaniały szpital i całkowicie popieram strajkujących lekarzy
Obserwuj wątek
    • Gość: buubaa Re: Matka Polka przyjmuje pacjentów IP: *.toya.net.pl 20.07.07, 23:24
      A niech nie wypisują dokumentacji. Trzeba być niespełna rozumu aby wybrać taką
      formę protestu...
    • Gość: Kaczuszka Re: Matka Polka przyjmuje pacjentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:42
      Ja nie popieram. Moja nie długo rodzi i nie mam pojęcia czy będzie miała gdzie...
    • Gość: eka41@widzew.net Matka Polka przyjmuje pacjentów IP: *.widzew.net 21.07.07, 07:45
      Nie popieram takiej formy protesu.Lekarze mają rację walcząc o pieniądze,ale
      nie może byc zakładnikiem pacjent.Forma protestu powinna od początku byc inna i
      poza szpitalem. To ,że szpital ma długi to problem wynikający z systemu,ale
      przede wszystkim z różnych stawek dla szpitali oferowanych przez NFZ,nie
      jednakowych w Polsce dla szpitali o tym samym poziomie referencji.A Pan
      Minister nastraszył,tylko koniec ze strachami,trzeba konkretów,bo inaczj pożary
      będą wybuchały ciągle,to, że szpital miał być przekształcony to wiadomo od 2
      lat,tylko dlaczego tak długo to trwa.Teraz szpital przyjmuje,ale nie składa
      dokumentów,żeby wymusić aneksy czy nowe kontrakty w NFZ.Ale pracownicy podjęli
      pracę,przedtem,też część pracowała,chcą pieniędzy na życie,bo lekarz tak czy
      inaczej,się jakoś wyżywi.Pozdrawiam.
    • Gość: inteligent fiku miku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 12:48
      "Lekarze z "Matki Polki" analizując skuteczność dotychczasowych protestów uznali, że jedyną słuszną formą strajku, nie godzącą w pacjentów jest zablokowanie wypisywania dokumentacji dla NFZ."

Oj inteligenci, inteligenci
    • Gość: Ania Matka Polka przyjmuje pacjentów IP: *.wro.vectranet.pl 22.07.07, 12:36
      Zgadzam się że ten szpital powinni zamknąć,to jest potworny moloch.Ja niestety
      rodziłam tam bliźniaki bo inni lekarze twierdzili że jest to wspaniała
      placówka,guzik prawda.Mój miesięczny pobyt był koszmarem,lekarze tylko czekali
      na łapówkę.Powinni prześwietlić wszystkich tych lekarzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka