Dodaj do ulubionych

Włodek trzymaj się!!!

26.07.07, 10:23
Nie przeszkodzicie charyzmatycznemu przywódcy!
Obserwuj wątek
    • Gość: sas Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:34
      Cieszę się, że pojawił się ten wpis. Jestem tego samego zdania. Życzę temu
      człowiekowi spokoju, wytrwałości, konsekwencji i żeby nie przejmował się tą
      nagonką na forum.
    • Gość: Franek Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:07
      Wortes, jestem ciekaw kiedy skasują ten temat. Bo nie wiem czy wiesz, że takich
      w obronie Tomaszewskiego było już parę i na drugi dzień znikały bezpowrotnie.
      Za to te oczerniające go trwają i są sztucznie przywoływane.
      • Gość: sikawiak Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:13
        Też to zauważyłem i nie koniecznie robą to komuchy.
        • Gość: servo Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:40
          Pewnie, że nie komuchy tylko PO i ich gazeta, a ściślej to administratorzy
          forum, którzy sekundują platformie, tam jest przecież ich p.dyr.Katarasińska.
          No bo kto może skasować temat od początku do końca, przecież ani ja ani TY
          sikawiak.
          pozdrawiam -
        • wortes Re: Włodek trzymaj się!!! 27.07.07, 14:20
          hehe, wygraliśmy, bo nie ma us.sa!
          • Gość: servo Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:30
            Jest, czai się pod innymi nickami, tylko bardziej stonowanymi dla niepoznaki no
            i obgryza paznokcie szykując sie do skoku. A może dyrekcja go wyciszyła na
            trochę oczywiście. Bo to co robili kompromitowało w dużym stopniu platformę.
            Widać także, że forumowicze również zastanowili się nad wiarygodnością
            forum "kto nami rządzi".
            • us.sa czołem pisiowa peowa itp urzędacka rebiata! 04.08.07, 17:40

serwo wortes i inne klony, jestem jestem i się przyglądam ale temat jest tak
              pocieszny a wy tacy malutcy, że nawet szkoda czasu na polemikę. nawet to zbyt
              łatwe aby się tu z was pośmiać.

w realu jesteście wielkimi, nadętymi urzędasami a tutaj macie fajną małą
              piaskownicę. pohasajcie sobie, komu to szkodzi.

• Gość: Julian Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 10:03
      Trzymaj się i nie przejmuj się miernotami.
      • Gość: Gauck Re: Włodek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:27
        Przejmuj się i nie trzymaj z miernotami
      • wortes Re: Włodek trzymaj się!!! 27.07.07, 21:01
        Julian, masz rację w tym:

Gość portalu: Julian napisał(a):

> Trzymaj się i nie przejmuj się miernotami.
        • Gość: wł Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:50
          Tak ,tak trzymaj się brzytwy .
    • Gość: US Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.toya.net.pl 31.07.07, 21:33
      Włodek trzymaj się!!! Stołka!!!
      • Gość: o Włodek przyspawaj się do stołka !!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.07, 07:46
        ze wszystkich 4 stron , z bolcem po środku !!
      • Gość: o Włodek przyspawaj się do stołka !!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.07, 07:46
        ze wszystkich 4 stron , z bolcem po środku !!
      • Gość: TomTom Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 20:47
        Trzymaj się.... i niszcz wszystko dookoła
    • desidero1 jeszcze 30 lat ??!!! 01.08.07, 21:41
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=23153923&a=23204528
      • balance21 Włodku! 03.08.07, 19:54
        Daj spokój, odpuść sobie! Nie przedłużaj tego. Jeśli masz honor to nie brnij w ślepą pułapkę. Wydaje Ci się, że to Ty, ale inni manipulują Tobą. Wiesz o tym doskonale.
        Kolega z Teatru Wielkiego
        • Gość: wł Re: Włodku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:57
          Dlaczego nie skorzystać z propozycji p. Gałkiewiczów złożonej w sądzie na
          rozprawie z R. i Markiem K. Wariograf w programie Tv na żywo .I wtedy będzie
          wiadomo kto kłamie .Prawda ?
          • balance21 Re: Włodku! 27.09.07, 07:53
            Gość portalu: wł napisał(a):

> Dlaczego nie skorzystać z propozycji p. Gałkiewiczów złożonej w sądzie na
            > rozprawie z R. i Markiem K. Wariograf w programie Tv na żywo .I wtedy będzie
            > wiadomo kto kłamie .Prawda ?

Włodku, skorzystaj z okazji jeśli jesteś niewinny
            • Gość: wł Re: Włodku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 10:13
              Włodek mocno trzymaj się stołka Kropy , bo jak odpadniesz to
              prokurator dobierze ci się do ... .
              • Gość: Faza Włodku trzymaj z........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 13:20
                Trzymaj z uczciwymi, których masz niewielu wokół siebie. Napewno nie
                z prawnikami bo oni nie odróżniają dobra od zła ! Nie ufaj
                karierowiczom .
                Mam wrażenie, że to Kropa wpakował Ciebie w te wszystkie tarapaty.
                Nie przejmuj się tym FORUM bo to jest sztucznie sterowane!
                • Gość: Ryto Re: Włodku trzymaj z........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 23:18
                  To chyba napisał KUŚ .HAHA
    • Gość: gość Re: Włodek trzymaj się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 01:03
      On wie , że większość tych pajaców to ci, których powywalał za
      niekompetencję z roboty.
      • Gość: wł Re: Włodek starcie pierwsze wkrótce !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:21
        Uwaga ring wolny starcie pierwsze. Proces 29.10. w Sądzie Rej.IV
        Wydział Karny na AL.Kościuszki107.Sprawa spnsorowania wyborów Kropy.
        Sala nr 504.
        • Gość: wł Re: Włodek starcie pierwsze wkrótce !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:28
          gosiakz zapraszam cię . Przyjdż popatrzeć na tych ,,prawdomównych,,
          prezydentów.
          • wortes Re: Włodek starcie pierwsze wkrótce !! 29.09.07, 12:22
            Drodzy głkiewiczowie i przeciwnicy kropaszenki i tomka,
            Jak niw widzicie, to ja pracuje w uml, swietnie znam tych ludzi. są
            ok i nie daja sie oszukiwac. gałki to wymyślili dla sponsorowania PO
            i tyle . a wy, gazeciarze (us.sa i inni ) to wszytsko robicie dla
            zniszczenia władzy, która tle dla łodzi robi ( hala przy łks, ec-1,
            łtr itd...). Zycze madrosci w nadchodzacym nowym roku.

Urzędas w Rady M.łodzi
            • Gość: wł Re: Włodek starcie pierwsze wkrótce !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 12:42
              Gałkiewicze i sponsorowanie PO . Ale bzdura.
              A za tę halę ŁKS to mam nadzieję ,że Temida też się komuś dobierze i
              inne sprawy
              • Gość: wł Re:do wortes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 12:46
                Nie wygaduj bzdur ,że jestem przeciwnikiem Kropy , nie o to chodzi .
                Chodzi o to , zeby w Łodzi chociaż trochę było normalności i żeby
                Kropa nie pozwolił robić takich machlojek , może nie wie co się
                dzieje , bo tak często wyjeżdża .
                • Gość: pająk Re:do wortes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 00:06
                  Normalności to brakuje tym co bezskutecznie marzą, piszą, a potem
                  znowu marzą, żeby Tomaszewskiemu zaszkodzić.
                  Nie macie szans nieliczni (jak mniemam) panowie.
                  A Włodkowi życzę, żeby na te mierne wysiłki i niskie pobudki
                  popatrzył jak na zjawisko i dalej robił swoje.
                  • Gość: tarantula A pająk nic tylko snuje swoje sieci IP: *.toya.net.pl 01.10.07, 08:46
                    Marzyć to myśleć wielowymiarowo w barwach tęczy gdzie muzyka jest osnową, a
                    marzenia w locie nie napotykają przeszkód.
                    Marzenia z Tomaszewskim w tle są niczym dźwięk metalu po szkle.
                    To jakie to marzenia?
                    A Włodek niech robi swoje. Jak dotąd odnotowuje same sukcesy. Hala niczym
                    marzenie, a i Księży Młyn błyszczy.
                    • Gość: wł Re: A pająk nic tylko snuje swoje sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 09:17
                      Oj nie tylko te obiekty , są jeszcze inne sprawy , które brzydko
                      pachną .
                      • Gość: vena Re: A pająk nic tylko snuje swoje sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 16:19
                        Człowiek ujawniający tajemnice lekarskie musi być podłym człowiekiem.
                        • Gość: pająk Re: A pająk nic tylko snuje swoje sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 13:50
                          Zamiast się wsłuchiwać w dźwięki metalu po szkle proponuję wziąć się
                          do roboty, a nie bezskutecznie ujadać.
                          • madox44 słusznie ! do roboty ! 03.10.07, 10:40
                            no to co ? spotykamy sie przed salą rozprawy czy w bufecie ?
                            kogos trzeba zabrać na tą rozprawę ?
                            • Gość: pająk dopóki walczysz jesteś zwycięzcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 13:17
                              Myślę, że są ciekawsze widowiska niż to na które się śpieszysz.
                              Pisząc , że należy wziąć się do roboty miałem na myśli pracę
                              konstruktywną, a nie destrukcję.
                              A co do Tomaszeskiego to i tak mu nic nie zrobicie - przyjdzie
                              moment, że i po tych pomówieniach się podniesie i będzie silniejszy.

Wiadomo, że "to co nas nie zabije tylko nas jeszcze bardziej
                              wzmocni".
                              • madox44 człeku myślący 03.10.07, 17:22
                                <Miło wiedzieć, że myślisz, co pośród urzędników jest rzadkim
                                zjawiskiem !
                                A ja mam prawo brac udział w dowolnych widowiskach, czy to jako
                                widz, czy to jako uczestnik !
                                • Gość: brain Re: człeku myślący IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.10.07, 17:38
                                  Myślenie ma przyszłość.
                                  Kolosalną.
    • Gość: akces Włodek nie ma szczęścia do sądów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 13:27
      Przegrał wiele spektakularnych rozpraw przed Trybunałem Konstytucyjnym.
      • Gość: guzek Re: Włodek nie ma szczęścia do sądów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 22:48
        To niesamowite jak ten Tomaszewski co poniektórym nie pozwala spać
        po nocach.
        Wybitna z niego osobowość jeżeli tyle artykułów, tyle tematów i tyle
        postów o nim napisano.
        • Gość: Theo Re: Włodek nie ma szczęścia do sądów IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.10.07, 23:26
          Brak snu miesza Ci zmysły? Odnosisz się do wpisu z 13.27.
          A ten Tomaszewski jest postacią przeciętną, fatalnie się wysławiającą, jest
          postacią mydlaną, nicością.
          Idź spać, guzek.
    • ioanides44 Kto mieczem wojuje 11.10.07, 19:46
      365 dni temu Włodek zamierzał zamknąć w lochu łózkich przedsiębiorców. Tak tylko
      przypominam.
      • Gość: reka-reke Re: Kto mieczem wojuje IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.10.07, 21:22
        o ile mnie pamięć nie myli, to zdarzenie miało miejsce i czas
        niedokładnie 365 dni temu !
        • Gość: serwo Zazdrość i niskie pobudki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 12:23
          I znowu pomówienia ogólniki, szyderstwa.
          Tomaszewski jak nikt do tej pory - zajął się rozsypującym Księżym
          Młynem, rozsypującym EC1, rewitalizacją śródmieścia, budową hali
          wielofunkcyjnej, stadionu....
          Ci, którzy mu zazdroszczą, którzy mu nie dorastają, utrudniają
          realizację jego zamierzeń, chcą jednocześnie poprzez tę krytykę
          zaistnieć i wypłynąć na tematach, które on podjął.
          Życzę, aby Łódź miała jeszcze kiedyś człowieka tak prostolinijnego i
          z taką energią i inicjatywą.

Żal mi tych, którzy oceniają wartość człowieka z pozorów i z tego
          czy jest ładny czy nie.
          • Gość: serwus Re: Zazdrość i niskie pobudki IP: *.toya.net.pl 12.10.07, 22:35
            serwo, odpuść sobie. Tego się już czytać nie da. Twój serwilizm sięgnął poziomu
            najgłębszej komuny. A fe!!!
            • Gość: set Pomoc znów potrzebna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.08, 13:11
              Włodek w opałach!
              • Gość: sok z żuka Kolejny spisek prokuratury IP: *.toya.net.pl 16.01.08, 06:46
                Nie przeszkodzicie charyzmatycznemu przywódcy!
                • balance21 Kolejny spisek prokuratury 24.01.08, 09:18
                  Nadchodzą znów złe dni dla Włodka. Kąsanie i kopanie leżącego nie przystoi forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka