Gość: robbie IP: *.toya.net.pl 25.06.03, 23:15 Gdzie się wybieracie ludziska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Wasze wakacyjne plany 25.06.03, 23:37 Jeszcze nie wiem, ale planuję coś na dwa tygodnie poza Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Wasze wakacyjne plany IP: 80.48.116.* 25.06.03, 23:48 nad morze na tydzień do koleżanki, gdzieś pewnie z narzeczonym, i na wieś gdzieś (albo działka w Małyniu, albo u rodziny...) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Wasze wakacyjne plany 26.06.03, 00:08 Wybieram się do dużego pokoju, ale dopiero w sobotę, gdy położą tam całą gładź. Dalsze plany (w czasie i przestrzeni) jeszcze niesprecyzowane. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Wasze wakacyjne plany 26.06.03, 00:19 Po kolei (tylko plany): 1) 4-6.07. - weekend w Krakowie u Przyjaciółki :) 2) Przedostatni tydzień lipca - kilka dni w Lipsku z Przyjacielem :) 3) Ostatni tydzień lipca - kilka dni na Jamnej (śliczna, dominikańska wioseczka w górach - między Tarnowem a Nowym Sączem - koło Paleśnicy) :) 4) Drugi tydzień sierpnia - ponad tydzień w Wejherowie :) 5) ... 6) Wrzesień - jak dobrze pójdzie kilka dni na Litwie :) 7) Przełom września i października - parapetówa u Przyjaciółki w Krakowie - jeśli się dostanie na UJ :) Jak się wszystko uda oczywiście :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Wasze wakacyjne plany IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 02:02 Jak narazie u mnie brak jakichkolwiek wakacyjnych planów;-((( Może troszkę odpocząć w końcu... No i uczyć się do sesji poprawkowej, prawdopodobnie...;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
aard aardowe wakacyjne plany 26.06.03, 10:05 1. (być może) ok. 10-13 lipca - Zlot Montypythonowców na Kaszubach 2. 28 lipca - 14 sierpnia - Kaukaz, zdobycie Elbrusa ze mieszaną ekipą łódzko- koluszkowsko-londyńską 3. 28 sierpnia - 1(2) września - jakiś czterotysięcznik w Alpach Szwajcarskich ze znajomymi z Drezna. 4. W międzyczasie - praca :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Wasze wakacyjne plany IP: *.mipro.pl 26.06.03, 11:33 Ponieważ koszty remontu mnie przewyższyły jadę z moją narzeczoną do Kołobrzegu by opalać się na plaży nietekstylnych w Grzybowie - 02-10.08. W lipcu piszę pracę magisterską i kończę remon, więc raczej będę sobie jeździł w promieniu 100km od Łodzi po rodzinie. We wrzesniu mamy obrony i egzamin magisterski, więc dopiero po, zafundujemy sobie jeszcze jakąś wycieczkę. Życzę każdemu miłego i spokojnego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Wasze wakacyjne plany IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.06.03, 13:17 w polowie lipca miałem jechać z namiotem w okolice Nowego Sącza, ale niestety nie da rady :( Coś jeszcze na lipiec wymyślę. Natomiast sierpień- pierwsze dwa tygodnie ze znajomymi nad morzem, i jakieś 10 dni z końcówki wakacji z rodziną w Tatrach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Wasze wakacyjne plany IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.07.03, 20:53 A jednak jadę :)) Może w weekend, może w poniedziałek. Cel: Biały Dunajec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Wasze wakacyjne plany 26.06.03, 14:43 jeżeli wszystko się uda: pipiec: cały z Białymstoku u siostry ciotecznej. Połazimy po jakiś koncertach (pewnie basowiszcza :)), pojedziemy nad jeziorko albo nawet dwa. A zresztą z nią się nie da nudzić nawet w mieście :) sierpień: Wybieram się do przyjaciół w Maszkowicach (niedaleko Nowego Sącza) pięknieeee... Tampewnie całe dnie przesiedzimy nad Dunajcem, i przejdziemy całe Beskidy. w międzyczasie pewnie na działeczce Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m zapomniałam dodać 26.06.03, 15:30 że się w rozpaczy czarnej pogrążyłam bo na żagle nie pojadę ;( Odpowiedz Link Zgłoś
aard Z cyklu aarda: PIPIEC 27.06.03, 08:41 marjory_m napisała: > jeżeli wszystko się uda: > pipiec: PIPIEC - typowo wakacyjny miesiąc w kalendarzu gragoriańskim w Polsce, którego nazwa została wymyślona przez wakacyjnych podrywaczy. Seksuologowie przyznają, że letnia gorąca aura wyzwala w dziewczynach i kobietach burzę hormonów, która sprzyja uleganiu zabiegom podrywaczy. Gorący i pracowicie spędzony przez podrywaczy pipiec, potrafi jednak przysporzyć im później wielu sierpień, ponieważ nie wszystkie obiekty podrywu legitymują się świadectwem homologacji i dopuszczeniem do ruchu (frykcyjnego) na plażach i łożach krajowych, a zwłaszcza międzynarodowych. Dlatego zaleca się podrywaczom umiarkowane korzystanie z uroków pipca i bezwzględne wymaganie od swoich partnerek zaświadczeń lekarskich wystawionych przez specjalnie uruchamiane w tym celu w miejscowościach wczasowych w pipcu placówki. Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: Wasze wakacyjne plany 26.06.03, 15:23 ja najpierw muszę mieć wakacje. powiedzmy dopiero 5 lipca po godzinie 12.00 Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Wasze wakacyjne plany 28.06.03, 14:42 Prawie 3 tygodnie rodzice będą mieli chatę wolną ;) ale to dopiero w sierpniu. Lipiec jeszcze nie zaplanowany (poza końcówką). A na wrzesień przydałaby się praca :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Wasze wakacyjne plany IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 17:31 ixtlilto napisała: > Prawie 3 tygodnie rodzice będą mieli chatę wolną ;) ale to dopiero w sierpniu. A u mnie odwrotnie- rodzice wyjeżdżają z moją córą i to ja będę miała chatę wolną!! I to przez calusieńkie 10 dni;-))) Już się nie mogę doczekać. Właśnie ustalam terminarz imprez;-D Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Wasze wakacyjne plany 28.06.03, 17:47 Micin droga, to kiedy już będziesz miała ten terminarz, to szepnij słówko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Wasze wakacyjne plany IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 12:26 zamek napisał: > Micin droga, to kiedy już będziesz miała ten terminarz, > to szepnij słówko ;) Oczywiście! Nie omieszkam;-))) Z takich okazji trzeba korzystać, bo rzadko się zdarzają;-))) Ło matko, czuję się jak nastolatka;-D m_za_niebawem_sama_w_domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroot Re: plany IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 13:47 Gość portalu: micin napisał(a): > ixtlilto napisała: > > > Prawie 3 tygodnie rodzice będą mieli chatę wolną ;) ale to dopiero w > sierpniu. > > A u mnie odwrotnie- rodzice wyjeżdżają z moją córą i to ja będę miała chatę > wolną!! I to przez calusieńkie 10 dni;-))) Już się nie mogę doczekać. Właśnie > ustalam terminarz imprez;-D Ciekawe po co, jak i tak nikt do ciebie nie będzie chciał przyjść. O!:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: plany IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 13:52 Gość portalu: sroot napisał(a): > Ciekawe po co, jak i tak nikt do ciebie nie będzie chciał przyjść. O!:-P Niech Cię o to Sroocik Twoja śliczna ziomalowa główka nie boli;-))) Chętni się zawsze znajdą;-P Już się znaleźli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: plany /Sroot!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 13:53 Aaaaaaaa, Rower!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiedy i dzie? Bo się pultają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroot Re: plany IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 13:55 Gość portalu: micin napisał(a): > Gość portalu: sroot napisał(a): > > > Ciekawe po co, jak i tak nikt do ciebie nie będzie chciał przyjść. O!:-P > > Niech Cię o to Sroocik Twoja śliczna ziomalowa główka nie boli;-))) Chętni się > zawsze znajdą;-P Już się znaleźli... No cóż, uronię łzę nad ich losem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: plany IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 13:59 Gość portalu: sroot napisał(a): > No cóż, uronię łzę nad ich losem... Ten się jak zwykle musi nad sobą użalać... Co za człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Niniejszym się WPRASZAM 01.07.03, 10:25 Na łikend z noclegiem :-)) Dlaczego z noclegiem? Bo przyjadę rowerkiem i nie będę (po pijaku) wracał w nocy przecież! Co Ty na to, Micinku Kochany? Acha, poproszę nie później niż 20 lipca, bo potem wyjeżdżam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Wasze wakacyjne plany ZAWZIETUSIE IP: 195.117.244.* 29.06.03, 13:08 ZAWZIETUSEK sam w domu. To sie nie moze dobrze skonczyc:-))) PS. ZELOWIANIE - PROSZE O WZMOZONA CZUJNOSC W TYCH DNIACH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Wasze wakacyjne plany Mroczny Bartuchu... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 13:22 Gość portalu: bartuch napisał(a): > ZAWZIETUSEK sam w domu. To sie nie moze dobrze skonczyc:-))) > PS. ZELOWIANIE - PROSZE O WZMOZONA CZUJNOSC W TYCH DNIACH!!!! No bez przesadyzmu...Ja strasznie grzeczna jestem i mam zamiar być;-))) Będzie tylko jakiś grillik mały ze znajomymi (hehe, Bartuch, może Węże przypełzną;-)No i właśnie się umawiam z kumpelą na małe pijaństwo z okazji obrony przez nią pracy licencjackiej;-))) Tak skorzystam z pierwszych dni wolności. Na dalsze jeszcze nie mam planów, ale na pewno nie będzie nudno;-))) A co do zelowian,to wskazane jest opuszczenie przez okolicznych mieszkańców ich domostw na jakiś czas. Dla ich własnego dobra;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MROCZNY Re: Wasze wakacyjne plany IP: 195.117.244.* 29.06.03, 13:26 MALE PIJANSTWO???Lubie Twoje poczucie humoru:-))) PS. Rzecz jasna chodzi o pierwszy czlon tego sformulowania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawziętus Re: Wasze wakacyjne plany IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 13:30 Gość portalu: MROCZNY napisał(a): > MALE PIJANSTWO???Lubie Twoje poczucie humoru:-))) > PS. Rzecz jasna chodzi o pierwszy czlon tego sformulowania.... Ależ rzecz jasna- wiem o co Ci chodzi;-))) Powtarzam jeszcze raz- będzie baaardzo przyzwoicie! Żadnych ekscesów! Po powrocie rodziców muszę zdać chałupę w stanie niepogorszonym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Wasze wakacyjne plany ZAWZIETUSIE IP: 195.117.244.* 29.06.03, 14:03 Zostaw ta klawiaturke i idz na jakis spacerek!!!!Musisz sie dotlenic przed tak dlugim maratonem alkoholowym:-))) PS. Tylko bez papieroska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Wasze wakacyjne plany ZAWZIETUSIE IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 14:05 Gość portalu: bartuch napisał(a): > Zostaw ta klawiaturke i idz na jakis spacerek!!!!Musisz sie dotlenic przed tak > dlugim maratonem > alkoholowym:-))) Właśnie się wybieram za momencik z Młodą;-))) > PS. Tylko bez papieroska!!! To se ne da ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
taaniej Re: Wasze wakacyjne plany 30.06.03, 11:04 w tym roku bergen city. i selje koniecznie. po raz pierwszy w życiu zmierzę się z oceanem. twarzą w twarz. a co! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Wasze wakacyjne plany 01.07.03, 21:31 Lipiec mnostwo roboty, nie wiem, jak to przezyje. Sierpien tez robota, ale kilka dni wykroje. Moze jakies morze???Kto wie... PS. Jakies plusy???Tylko jeden. Nigdy jeszcze nie dostalem takiej kasy, jaka dostane na poczatku sierpnia.Dobre i to:-))) NIE MA NIC PONAD ODDANIE MEZATKI. JEST TO COS, O CZYM ZADEN MAZ NIE MA POJECIA... Odpowiedz Link Zgłoś