Gość: adi IP: 83.104.113.* 31.07.07, 19:23 Kaczory zaczynaja walke o stolki, mam nadzieje ze teraz Lodzianie pojda po rozum do glowy, obietnicami to jest staw kaczorow wylozony :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Kropiwnicki spotkał się z premierem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:29 Jeśli obietnice zostaną spełnione (przed wyborami) to na mój głos PiS może liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: Kropiwnicki spotkał się z premierem 31.07.07, 20:27 W Augustowie tez przed wyborami duzo obiecywał. Nie łap się na lep takich obietnic, bo potem się okaze ,że droga na planach była koło Łodzi, ale jakimś dziwnym trafem jest do niej bliżej z Włoszczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Kropiwnicki spotkał się z premierem IP: 78.147.103.* 31.07.07, 19:36 Uwierze w to jak Polaczek poleci, ale przeciez Miller tez mial w dupie nasze miasto, mysle ze kazdy nastepny rzad tez bedzie postepowal tak samo, problem jest w urzednikach panstwowych ktorzy pozostaja tacy sami i smieja sie z nas Lodzian. Lodz musi nauczyc sie dawac rade sama, zadbac o naszych lokalnych patriotow i walczyc z korupcja, aha i z GLUPOTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Bredzenie IP: *.toya.net.pl 31.07.07, 19:45 Czy Kaczyński ma łodzian za kretynów? Odpowiedz Link Zgłoś
stasu Kropiwnicki spotkał się z bajkopisarzem 31.07.07, 19:55 miesiąc przed wyborami będzie jeszcze szybka kolej autostrada nowe drogi w mieście piękny stadion itd itd a po wyborach znów to samo czyli nic jedyna szansa jaką widzę to zmiana tych zkostniałych politykierów wymienić na świeżą krew tylko nie przez transfuzje a osobowo młodzi ludzie jednak bardziej walczą o coś więcej niż o dobry stołek bo do emerki mają nie 5 lat a 35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Roma locuta, causa finita? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 20:02 W cywilizowanym kraju, taka wypowiedź premiera zakończyłaby wszelkie spory. Ja jednak naoglądałem się w Polsce tyle fałszywych obietnic, że w słowa premiera na razie nie wierzę. Uwierzę wtedy, gdy pójdą za nimi konkretne decyzje. Mam nadzieję, ze jedną z nich będzie dymisja Towarzystwa Adoracji Bełchatowa siedzącego w GDDKiA. Byłby to znak, że słowa premiera są obietnicami poważnymi, a nie początkiem kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok srutututu IP: *.toya.net.pl 31.07.07, 20:02 tak może se gadać, przecież wiadomo, że warszawa nie chce by Łódź się rozwijała, bo to dla niej za duże zagrożenie i tyle, a kaczka mówi mówi i tyle...nic nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Zwyczajny kaszyzm 31.07.07, 20:17 Obiecam wszystko co chcesz działające w praktyce. I nigdy nie dotrzymane. Kropa już tak bajek się nasłuchał i nadal to lubi ? Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 "Kaczki na taczki" 31.07.07, 21:07 aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=218428232&rfbawp=1185908361.640 Odpowiedz Link Zgłoś
nicram79 Re: Kropiwnicki spotkał się z premierem 31.07.07, 22:04 Moim zdaniem, mówiąc słowami pana Dorna, ktoś znów kłąmie jak bura suka. Odpowiedz Link Zgłoś
ubique1 Kropiwnicki spotkał się z premierem 31.07.07, 22:14 nasz Pan Prezydent jako człek bywały w świecie i oświecony naukami jednego z facetów z brodą powinien zachować się w stosunku do JAROSłAWA JAK KAżDY PRZYZWOITY I ZAPOBIEGLIWY STAROZAKONNY: A MIANOWICIE kopytka na stół a po tym pogadamy co w skrócie dookreśla stare powiedzenie : JAK JA MóWIę żE JA PIJę TO PIJę , JAK JA MóWIę żE PłACę TO MóWIę.Tą starą jak świat maksymę stosuje pan premier. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Brak S8 Łódź + brak 100 mln na lotnisko=0% dla PiS 31.07.07, 22:26 Brak S8 Łódź + brak 100 mln na lotnisko = 0% dla PiS I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
degrees Re: Kropiwnicki spotkał się z premierem 31.07.07, 22:33 obiecanki cacanki a głupiemu radość Odpowiedz Link Zgłoś
gieksa7 zrobmy fajerwerki ale po co.....? 31.07.07, 22:47 a z czego mialby byc ewentualne fajerwerki?!?!?! -nowe fabryki? -euro 2012!!!??? -s8(nawet jak dla lodzi to ma byc budowana w 2015roku-na to czekacie?) -spadek na 3-cie miejsce wsrod miast polski, za krakow -lotnisko? -autostrady na papierze? -najwieksze bezrobocie wsrod duzych miast -duza przestepczosc i brud na ulicach? -komplesk warszawy -regularny odplyw ludnosci(mowi sam za siebie-ludzie z "ciekawych"miast nie uciekaja SUKCESY LODZI TO PROWIZORKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: zrobmy fajerwerki ale po co.....? 01.08.07, 15:20 Leczysz jakieś swoje "wielkomiejskie" kompleksy? Spadaj do swojej największej w Polsce dziury. Odpowiedz Link Zgłoś
gieksa7 Budzet pge GKS Belchatow = 40 milionow, pozdro 31.07.07, 22:50 z BELCHATOWA, funny lodz :) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Bardzo ładnie. 31.07.07, 23:02 I nie przejmuj się, cokolwiek by Ci kobiety nie mówiły - naprawdę nie liczy się wielkość. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar PGE GKS Belchatow 01.08.07, 14:23 A jak ten klubik będzie nazywał się w kolejnym roku? Co sezon inna nazwa buahahah niezła marka, tyle warta co ilość kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
gieksa7 [...] 01.08.07, 15:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: PGE GKS Belchatow to zawsze Gks 01.08.07, 15:15 Mógłbyś nieco zmniejszyć liczbę inwektyw jakie kierujesz pod adresem człowieka, którego stanu wiedzy nie znasz? I jakbyś też mógł (bo widać zapomniałeś tej lekcji) pisać nazwę kraju z wielkiej litery, zwłaszcza tego który ponoć traktujesz za ojczyznę. A co do wymienionych nazw klubów (zdecydowanie bardziej zasłużonych dla polskiej piłki), to żadna z nich nie funkcjonowała. Nie ma czegoś takiego jak Harnaś Widzew, mimo że browar jest sponsorem. Legia też nie przyjęła nazwy piwa Królewskie. Więc jakbyś mógł samemu najpierw sie nieco douczyć, a potem wypowiadać. P.S. Jakoś nie ustosunkowałeś się do porażającej liczby kibiców wicemistrza Polski, który co mecz gremialnie wypełniają trybuny klubu z Bełchatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gieksa7 Prawda jest taka: 01.08.07, 15:49 Łodz pomimo ze jest wieksza od Belchatowa co najmniej 10razy, to w obecnej dobie rozwoju jest miastem niedorozwinietym z ministrantem - kropiwnickim na czele!I ze w Belchatowie jest zajebisty klub z pieniedzmi(budzet 40mln=tyle ile wy zebrzecie na lotnisko z ktorego i tak nic nie bedzie-zobaczysz).Nie jestem jakos negatywnie nastawiony do łodzi - jestem w tym miescie nawet zameldowany i mam rodzine, lecz to niezmienia faktu ze to miasto umiera.i to sranie w banie ze nazwa klubu zmienia sie co rok?nazwa klubu brzmi GKS zmieniaja sie tylko sponsorzy strategiczni a tutaj to juz wielka polityka i wielkie pieniadze jakich w lodzkim futbolu dlugo nie bedzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
czechy11 Re: Prawda jest taka: 01.08.07, 16:15 Ile ty masz lat i jakie masz IQ wygłaszajac takie dyrdymały? Kto Ci powiedział, ze Bełchatów jest miastem opartym na zdrowych fundamentach. Chyba nie sądzisz, że miasto wiszące na jednej elektrowni i kopalni w którym po ukończeniu wydobycia zrobi się czarna dziura i stan zapaści to wzór miasta do naśladowania? Chyba nie zauważyłeś dramatycznych przerostów zatrudnienia w kopalni i elektrowni? Chyba nie wiesz, że w tego typu i wielkości firmach na zachodzi pracuje okołu 2/3 pracowników mniej i taka tez będzie przyszłość tej części pracowników w Bełchatowie. Jesli chcesz mówic o miescie umierajacym to Bełchatów nie łódź jest tego przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl PRAWDA Jest taka... 01.08.07, 21:27 Na jedną inwestycje w Bełchatowie(rzdkośc nad rzdkościami) jest ponad 15 inwestycji w Łodzi. Biurowce (w tym klasy A), TBS-y, bloki, drogi, kompleksy rozrywkowe, szybki tramwaj, lofty(w Bełchatowie nawet nie wiedza co to loft), fontanny, rzźby estetyczne, hotele(w tym Hilton 5*) itd itd... Jeżeli umiera to napewno Bełchatów, a ta jedna inwestycja nim mu nie pomoże. Łódź ma dwa zespoły w 1 lidze i kilka w niższych ligach. Bełchatów ma jeden klub, kóry do niedawna był w 2 lidze i nie wiadomo czy za 2 lata w 2 lidze nie będzie. Wystarczy drobny krach sponsora i pufff... bańka pęka bo to tylko nadmuchana bańka jest - Bełchatów. Potencjał Łodzi jest tu nieporównywalny. Odpowiedz Link Zgłoś
smakaroni na nich nie glosowac! 31.07.07, 23:37 Przeciwko pieniądzom na lotnisko głosowali: Jarosław Jagiełło (PiS) Mirosław Orzechowski (LPR) Małgorzata Bartyzel (PiS)- dwa razy zagłosowała przeciw, w trzecim głosowaniu nie wzięła udziału Piotr Krzywicki (PiS)- dwa razy głosował przeciw i raz za swoją poprawką Nieobecni na posiedzeniu Sejmu: Piotr Misztal Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Kaczyński obiecuje a głupiemu radość. 31.07.07, 23:38 No tak. Czyli wybory za pasem. Kropa powinien domagać się potwierdzenia na papierze z osobistym podpisem premiera J.K. Inaczej obietnice można o kant dupy wytrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekzy Niestety z podpisem tez można wetrzeć 01.08.07, 00:43 Iles głupków jak Kropa jeszcze zagłosuje na PIS wierząc ze Kaczka nie robi sobie po raz setny jaj z Łodzi. A co ma powiedzieć. Jeśli by wiedział (co jest chyba faktem) na 100% że nie będzie ani autostrady ani na lotnisko, to co miałby powiedzieć? Że na mur bedą. Ma powiedzieć że oszukał? Odpowiedz Link Zgłoś
mwojtczak Re: Niestety z podpisem tez można wetrzeć 01.08.07, 06:16 Ten "kurdupel" śpiący z kotem, wszystko zrobi byleby tylko siedzieć na stołku. Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 wirtualne obietnice. 01.08.07, 07:25 Ja bym te obietnice o kant dupy potłukł ! ( vide: umowy koalicyjne zrywane jednostronnie przez Kaczora ) dla niego słowa pisane czy wypowiadane są elementem nieczystej gry politycznej i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością Odpowiedz Link Zgłoś
czechy11 Re: Kropiwnicki spotkał się z premierem 01.08.07, 09:31 Cóż za dobrane towarzystwo kłamczuch z miłośnikiem wysłuchiwania bajek. Wzajemnie się doskonale uzupełnili w tej rozmowie. Pan Kaczyński mógł rozwinąć swój talent kłamcy w pełnej okazałości i nawciskać wszelkich mozliwych dyrdymałów wszak miał wdzięcznego słuchacza, który lubi słuchać takich bajek i kłamstw. Ba wręcz oczekuje aby sprzedawano mu takie głodne kawałki. Tymczasem Polaczek (MT) i Kotlarek (GDDKiA) działają z żelazną determinacją aby spełnic zachcianki mocodawcy z lobby bełchatowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Kropiwnicki spotkał się z premierem 01.08.07, 13:49 Dla sprawiedliwości nie spotkali się z z czechym. Kochają demokrację, wielkość i Łódź, a Ty, nie kochasz władzy. Jak to tak wyzywać wybrańców od kłamczuchów, czy uczestniczyłeś w wyborach. Każdy z nas posiada swoje talenty, przedstaw nam wariant zastępczy dla Łodzi. Dla lobby bełchatowskiego i dyrdymalstwa - NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
czechy11 Re: Kropiwnicki spotkał się z premierem 01.08.07, 16:18 Przeczytaj swoją wypowiedź i uczciwie przed lustrem odpowiedz sobie na pytanie czy można zrozumieć o co Ci chodzi i co chciałes powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Ciekawi mnie jedno???? 01.08.07, 15:43 A jak wygra PO to S-8 gdzie będzie? PO milczy zatem S-8 przy wygranej PO będzie w pipidowach ludojadczych - Bełchatowie i Piotrkowie. Głosuję chyba na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ciekawi mnie jedno???? 01.08.07, 20:25 Z tego co pamiętam, to właśnie politycy PO byli najbardziej zaangażowani w walkę o S8. No ale może mi coś umknęło. Niemniej, kierować się tylko względem S8 przy oddawaniu głosu... dość wąski horyzoncik. Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Re: Ciekawi mnie jedno???? 01.08.07, 21:30 Zaiste powinno się patrzeć na istotę programową. Właśnie... dziś wolałbym patrzeć na przychylnośc regionalną danych partii. Góra PO wydaje mi sie bardziej antyłódzka, a PIS obiecał, więc chyba musi dotrzymać słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 "chyba" 02.08.07, 09:43 minigry.amor.pl napisał: > PIS obiecał, więc chyba musi dotrzymać słowa. Tak samo jak PRAWO i SPRAWIEDLIWOŚĆ chyba musi respektować prawo i lansowaną sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś