przepedzic.oszolomstwo.z.kraju 05.12.05, 14:37 Hej PiSowcy oswieccie mnie ! Czy PIS ma program dla naszego Kraju ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Re: Gazet nie czytasz? 05.12.05, 14:43 przepedzic.oszolomstwo.z.kraju napisał: > czytam Ale wredne gazety nie chcą ani słowem wspomnieć o programie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: Gazet nie czytasz? 05.12.05, 14:43 wlasnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Gazet nie czytasz? 05.12.05, 14:43 To powinienes wiedziez..w zaleznosci od barwy...bedzie lepiej...bedzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: Gazet nie czytasz? 05.12.05, 14:45 dla kogo będzie lepiej? czyli liczba osób, którym się polepszy osiągnie wartość trzycyfrową? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Przywrócenie II RP jako IV 05.12.05, 14:45 ossey napisał: > To powinienes wiedziez..w zaleznosci od barwy...bedzie lepiej...bedzie gorzej. Tylko, że świat się zmienił przez te około 70 lat. A ci dalej swoje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Przywrócenie II RP jako IV 05.12.05, 14:48 Własnie..swiat sie zmienia a komuchy nadal wciskaja na kit o sprawiedliwosc społecznej...troche wiecej wiary w rynek i indywidualizm. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Masz racje: dalej. Tylko bolszewia zwie to teraz 05.12.05, 14:52 SOLIDARYZMEM SPOLECZNYM. I zamiast powolywac sie na brodacza pt. Marks, wskazuje na przystojnego mlodzienca z brodka imieniem Jezus Chrystus. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Masz racje: dalej. 05.12.05, 14:56 Solidaryzm był oczkiem w głowie duce Benita Mussoliniego;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Jaki jest program PIS dla Polski ? 05.12.05, 14:49 Igrzyska, igrzyska, igrzyska ...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: Jaki jest program PIS dla Polski ? 05.12.05, 14:52 No to wiemy ze beda 3-4? stadiony ale co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Jaki jest program PIS dla Polski ? 05.12.05, 14:53 To mało? Wiesz ile mozna zarobic na sporcie? Odpowiedz Link Zgłoś
przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: Jaki jest program PIS dla Polski ? 05.12.05, 14:58 ossey napisał: > To mało? Wiesz ile mozna zarobic na sporcie? Na biletach,reklamie,fakt - mocny punkt programu Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Jaki jest program PIS dla Polski ? 05.12.05, 15:09 przepedzic.oszolomstwo.z.kraju napisał: > No to wiemy ze beda 3-4? stadiony ale co dalej? Jak to co? Ziobro zaadaptuje je na więzienia. Przecieć będzie miał do pomocy fanów Pinocheta, którzy będą dokładnie wiedzieli jak to zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
niezalogowany1 Re: Jaki jest program PIS dla Polski ? 05.12.05, 14:53 przepedzic.oszolomstwo.z.kraju napisał: > Hej PiSowcy oswieccie mnie ! > > Czy PIS ma program dla naszego Kraju ? No pewnie że ma 1) 3 mln mieszkań (w pierwszej fazie realizowane są juz dopłaty do mieszkań Dorna) 2) nizsze podatki m.in poprzez wprowadzenie podatku Piłki czyli tzw. chu..owego) 3) odnowa moralna - wdrażać będą Dorn oraz funcjonariusze PRL-u Wasserman i Kryże Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Jaki jest program PIS dla Polski ? 05.12.05, 14:56 Srdoki beda pochodzic z pozbawienia dodatków do emerytur utrwalaczy władzy ludowej plus innych zasłuzonych dla PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: Niezly. Lepszego nie bylo! 05.12.05, 14:56 bladatwarz napisała: > do tej pory. > :))))))))) Heh to mi sie od razu kojarzy liturgiczne spojrzenie premiera Marcinkiewicza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: Niezly. Lepszego nie bylo! 05.12.05, 16:39 to powiecie w koncu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Mogę tylko stwierdzić to, co sam widzę, bo 06.12.05, 05:56 nie jestem PiSowcem. Program jest jasny: wziąć wszystko, co się da, powoli faszyzować państwo i bronić kaczyzmu jak niepodległości;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: Mogę tylko stwierdzić to, co sam widzę, bo 06.12.05, 14:00 smutne Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Program PIS dla Polski=Bolszewizm z ludzką twarzą. 06.12.05, 14:43 i nieustające konferencje prasowe... Odpowiedz Link Zgłoś
przepedzic.oszolomstwo.z.kraju Re: Program PIS dla Polski=Bolszewizm z ludzką tw 06.12.05, 14:52 cimoszenka napisał: > i nieustające konferencje prasowe... Wazne zeby pierwszy premier mial kontakt ze spoleczenstwem Odpowiedz Link Zgłoś
polakateista Zmusic wszystkich pod kara smierci do katolicyzmu 06.12.05, 14:48 :( Odpowiedz Link Zgłoś