studentka222 02.08.07, 08:59 chodzi mi o takie dłuższz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Co to jest pareo? 02.08.07, 10:02 We wszystkich sklepach bieliźnianych sprzedających też kostiumy. Ew. w "indyjskich", Parvatti na ten przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Co to jest pareo? 02.08.07, 10:33 bardzo mi się podoba wynik wyszukiwania google images dla 'pareo'. Kawałek firanki zawinięty wokół bioder, a już musi mieć oryginalną nazwę. No, ale lepsze to niż 'apaszka do pupy'. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Co to jest pareo? 02.08.07, 10:41 brite napisał: > bardzo mi się podoba wynik wyszukiwania google images dla 'pareo'. > > Kawałek firanki zawinięty wokół bioder, a już musi mieć oryginalną nazwę. No, > ale lepsze to niż 'apaszka do pupy'. > bo 'Kawałek firanki zawinięty wokół bioder apaszka do pupy' brzmi mniej marketingowo! i dluższsz. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Kiedyś na plaży 02.08.07, 10:46 kiedy się szło po frytki, tyłek zasłaniało się ręcznikiem. Dla przyzwoitości. Potem wymyślono cellulitis, czyli 'śmiertelnie groźne, a do tego dyskwalifikujące społecznie, schorzenie dupy i przyległości', coś na kształt trądu lub kiły, a wraz z nim całą dupną industrię, łącznie z przyrządami do maskowania skutków toczącej ustrój choroby, czyli pareo. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Kiedyś na plaży 02.08.07, 10:49 Nigdy sie nie zaslanialem recznikiem gdym szedl po frytki. Ale w takie pereło to bym w sumie wskoczyl. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Kiedyś na plaży 02.08.07, 10:50 Dziad w Perelo Jak Mala Syrenka Każda woa zza woala 'elo' i wymięka! Odpowiedz Link Zgłoś
lea pareo-wyniki ankiety 03.08.07, 19:58 tak sie jakoś złożyło, że w minionym semestrze robiłam badania marketingowe na studentkach, dotyczące ich preferencji co do kostiumów kąpielowych i dodatków do nich. na 169 osób tylko jedna powiedziała, że chce sobie kupić pareo. najwidoczniej mało chodliwy to towar, że trudno go znaleźć :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja zasadniczo też nie, a to dlatego 02.08.07, 10:51 że przyniesienie frytek raczej zlecam podwykonawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka podwykonawca na plaży 02.08.07, 10:53 jest wielce przydatny, a to dlatego, że jak sie leży na brzuchu, to sie wzorki z ręcznika odciskają i jak sie wstaje to widać, i jak sie nei ma pareło, to lepiej nie wstawać, i poprosić podwykonawcę.. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka mi się wydaje 02.08.07, 10:50 że to nie ma służyć maskowaniu... wszak to spódnica była.. a spódnicę się nosi raczej, żeby uwypuklić. kobeita w spódnicy wygląda na bardziej uwypukoną niż w spodniach... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: mi się wydaje 02.08.07, 10:52 Pareło sluzy i maskowaniu i wysmuklaniu bioder i okolic. Na moje oko. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Pareło to chyba nie spódnica 02.08.07, 10:56 tylko taki ścier wiązany wokół bioder, kiedy chce się szyku zadać, a w tyle głowy wciąż się ma "mam galopujący cellulitis". Poza tym ciężkawa sylweta w woalu sprawia wrażenie bardziej zwiewnej. Albowiem: Ciało zanurzone w pareo traci na wadze tyle, ile wynosi kwadrat nośności powierzchni pareo. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Pareło to chyba nie spódnica 02.08.07, 10:59 Az sie chce zakrzyknac: patataj, patataj! Dzierżżż!! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka pareo 02.08.07, 10:48 to nazwa pochodząca z Taiti zdaje się.. tam mówiono: pareo. jak ponczo. albo sombrero. ooo. o. o. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: a może to brak spacji? 02.08.07, 10:56 Skooorooo o, to moze chodzi o francuskie pączki, ktorymi zajadaja sie amerykanscy policjanci. Tak wiec, kupic probowalbym w cukierni. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: a może to brak spacji? 02.08.07, 10:58 Pare homoseksualnych pączków francuskich? A to nie znam. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czciciel_cebuli Re: gdzie w łodzi kupic pareo? 02.08.07, 10:55 a po co pareo? lepiej w samych majtkach albo i bez Odpowiedz Link Zgłoś
huann śledzie wątek na bieżąco 02.08.07, 11:03 i żeby z nieba wielkimi bez-platami padaly! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka eee... dzis cukinia, 02.08.07, 11:03 czeka juz na mnie zielona taka piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
czciciel_cebuli Re: teraz sie nie mowi majtki 02.08.07, 15:17 ale bez jest wygodniej no i za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Reasumując: 02.08.07, 11:09 - większość z nas nie wie, co to jest pareo; - nie chodzi się własnonożnie po frytki. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Nie wiem czy wnioski są prawidłowe 02.08.07, 11:13 - w zasadzie tylko Brajt zasmiewal sie do lez na widok - no, niestey czasem sie chodzi, bo nie kazdy na Bryzola na codzien:-) - gdzie kupic - dali zagada Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ależ ja mogę studentce 02.08.07, 11:17 Bryzola użyczyć! Tylko niech ma na względzie, że do każdej jej porcji frytek on zje dwa bryzole. To niebywale podwyższa koszty eksploatacji. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Reasumując: 02.08.07, 11:39 - ja wiem. ;-)) - zgadza się. - własnonoznie można iśc na cukinie, co niniejszym czynie. Odpowiedz Link Zgłoś
studentka222 Re: gdzie w łodzi kupic pareo? 02.08.07, 11:44 DZiekuje za wpisy.chodziło mi np o cos takiego. www.allegro.pl/item216616538_bardzo_duuuuze_pareo_plazowe_cieniowane_nowosc_.html Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ach, czyli cały ustrój się ukrywa pod parełem! 02.08.07, 11:50 E, to nie uwisi. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Jak dalej pójdziemy w tym kierunku 02.08.07, 11:53 to niebawem na plaży będziemy wiązać derki pod brodą, albo narzucać na głowę. Tylko wizjer trzeba będzie kordonkiem obrobić, żeby nici do oczu nie wchodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Jak dalej pójdziemy w tym kierunku 02.08.07, 18:01 a potem będziemy się w tym kąpać jak kobiety islamskie. Jak dla mnie bomba,moze zacznę znów chodzić na plażę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka no do Pabianic nie jest daleko 02.08.07, 12:14 bo te na allegro wystawia ktoś z Pabianic.. moze skontaktuj sie i zapytaj czy można kupic na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
czciciel_cebuli znalazlem!! 02.08.07, 15:18 www.joemonster.org/mg/albums/fotki/bielizna/lato.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: A gdzie ona schowa tę komórkę? 02.08.07, 15:38 No przeca na pasie ma futeral na komorke na dwoch sznurkach umocowany. DzierżżZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 W sumie niby racja. 02.08.07, 16:22 W ręce telefon może zawilgotnieć. A w schowanku Dobra, niech nosi w ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
czciciel_cebuli Re: W sumie niby racja. 03.08.07, 09:03 ciekawe co miala z tylu - gosciu ja na trzecim zdjeciu kamera traktuje Odpowiedz Link Zgłoś