Dodaj do ulubionych

dobry pediatra w sieradzu

11.08.07, 10:39
poszukuję pediatry w naszym mieście najlepiej z eskulapa. Możecie
kogoś polecić??
Obserwuj wątek
    • marcin_sieradz Re: dobry pediatra w sieradzu 12.08.07, 21:18
      Dobry pediatra i to w Eskulapie hmmm...
      Ja ze swoim dzieckiem chodzę do dr Anny Chudzik i jest bardzo dobrym, znającym
      sie na sprawie pediatra, internista ale jeden minus dla tej PANI. Jest mało
      konkretna. Doradzi owszem, pomoże jak najbardziej i generalnie "fajna" z niej
      kobietka ale jak by była bardziej konkretna ho ho:)
      • ulka82 Re: dobry pediatra w sieradzu 13.08.07, 14:08
        Generalnie Eskulap jest do do bani ;)
        • mamuska85 Re: dobry pediatra w sieradzu 13.08.07, 18:35
          Ja z córką chodzę do Medikusa do dr. Tobiasz.
          Jak coś lżejszego to do homeopaty-dr. Krawczyk. Z obu jestem zadowolona bo obie się znają i współpracują ze sobą.
          • elek16 Re: dobry pediatra w sieradzu 16.08.07, 22:41
            polecam dr.Szkudlarek w zdrowiu
            • malenow14 Re: dobry pediatra w sieradzu 29.08.07, 00:22
              Polecam dr Tobiasz, troche dlugo przyjmuje i zawsze kolejki u niej. Dr Oset tez
              jest dobra. Wczesniej chodzilamdo dr milek ale ona mniej teraz rzyjmuje w Meducusie.
              • emi9 Re: dobry pediatra w sieradzu 29.08.07, 13:49
                ja z czystym sumieniem mogę polecić dr Ogłozę . On przyjmuje w szpitalu w
                przychodni. Co mogę o nim powiedzieć, jest konkretny, sympatyczny i zna się na
                swojej pracy. Mój synek jak miał 2 miesiące miał zapalenie płuc i byłam u innej
                doktórki, która tak go leczyła , że pół miesiąca miał być w szpitalu. Po
                kontakcie z dr Ogłozą okazało się to zbędne i mały miał zastrzyki w domku
                robione i po paru dniach nie było śladu po zapaleniu.
    • protopic Re: dobry pediatra w sieradzu 09.09.07, 17:08
      lek. med. Wiesława Ciach, od ponad 16 lat, dwa pokolenia, żadnych zarzutów, a
      było kilka groźnych spraw i ze wszystkim sobie poradziła :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka