Dodaj do ulubionych

Lektura na dziś

• big_news Interesujący głos o "liberalnej" PO 22.09.07, 11:21
      adamwielomski.salon24.pl/34663,index.html
      • senor.eugenio Pan odkrył układ 22.09.07, 11:40

No i nic w tym dziwnego - układ jest wszędzie :>
        Pocieszające jest to, że na PiSie również nie zostawia suchej nitki.
        • big_news Re: Pan odkrył układ 22.09.07, 11:52
          O tak.
          Najważniejsze, że przejechał się także po PiS-ie.
          To pozwala zachować spokój wewnętrzny.
          • senor.eugenio Re: Pan odkrył układ 22.09.07, 12:24

Raczej najśmieszniejsze. Bardzo na prawo od PiS musi siedzieć ten pan, że aż ma ich za socjalistów. Z drugiej strony ciekawe, że za socjalistów mają ich również ci trochę bardziej z lewej. Coś w tym musi być :)

Cała reszta artykułu to chciejstwo i gdybanie - najłatwiej osądzić kogoś za to czego jeszcze nie zrobił.
            • big_news Re: Pan odkrył układ 22.09.07, 12:33
              Jak ja lubię takie wpisy!
              Gość jest wiarygodny, kiedy niepochlebnie wyraża się o "socjalistycznym" PiS-ie.
              Kiedy tylko w podobnym tonie wypowie się o kimś innym, natychmiast traci twarz,
              a jego opinie są do d...
              Nieprzerwanie i wciąż podziwiam tę konsekwencję w wychwytywaniu i podkreślaniu
              różniastych akcentów...
              • senor.eugenio Re: Pan odkrył układ 22.09.07, 12:51

Nie widzisz niczego dziwnego w tym, że facet płynnie przechodzi od oceny tego co było i jest (bo lewicowe podejście PiSu do niektórych aspektów rządzenia widać nie od dziś) do oceny tego co, jego zdaniem, _na_pewno_ się wydarzy, i nie ma co do tego dwóch zdań?
                Chyba nie zauważyłeś, że gość nie jest ani z mojej ani z twojej opcji i równie nie podobaja mu się rządy PiS, jak i potencjalne rządy PO, z tym że PiS ma już za co objechać - więc to czyni - a PO jeszcze nie - więc sobie wymyśla jak by to jego zdaniem było.

Podejrzewam, że przy monarchistycznych zapędach pana Wielomskiego, PiS jest partią centrolewicową więc następnym razem czytaj dokładniej kogo cytujesz i, proszę cię, daj sobie spokój z pseudoironią i atakami ad personam - mnie tym nie zakrzyczysz więc lepiej spróbuj poważnie podyskutować. Jeśli potrafisz.
    • senor.eugenio Slowo na niedzielę 23.09.07, 13:52

Jako że w dniu dzisiejszym należy odpoczywać niech i nasze oczy odpoczną od biegania po rzędach małych literek i obejrzą zabawny obrazek :)

tiny.pl/1736
    • Gość: taka jedna Polki śmieją się z dziwactw szefowej Partii Kobiet IP: *.forweb.pl 25.09.07, 10:58
      www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=95&ShowArticleId=61512
    • anelka_206 Re: Lektura na dziś 02.02.08, 19:41
      Big-chłopcze... :P
      Jaki ciekawy wątek założyłeś. :)
      Będziesz czytał prasę???? :)
      Czy może masz w planach, by samemu napisać jakiś niezwykle ciekawy
      artykuł... ? :D
      • przyslowie Re: Lektura na dziś 02.02.08, 19:56
        Serce mi się kraje, gdy przez przypadek czytam wypociny nudzącego
        się dziecka. Nie ma nic gorszego, jak dziecko, które się nudzi i z
        nudów naprzykrza się dorosłym.
        • nakole Re: Lektura na dziś 02.02.08, 20:11
          Daj się dziecku wypowiedzieć. Duzym dzieciom niczego przez to nie
          ubędzie.
          • przyslowie Re: Lektura na dziś 02.02.08, 20:15
            Oj, nie, Nakole. Protestuję. Czy mało mamy śmieci na forum?
            Chcesz, to utwórz jakiś oddzielny wątek dla dziecka, gdzie sobie z
            dzieciarnią pogawędzisz. Wiesz może, co może dzieciaków rajcować?
            • nakole Re: Lektura na dziś 02.02.08, 20:19
              Śmieci? Kosz jest w kącie.
              Co kręci dzieciaki? Nie wiem. Dzieciakiem byłem tak dawno, że juz
              nawet smaki dzieciństwa zapomniałem.
              • przyslowie Re: Lektura na dziś 02.02.08, 20:25
                Nie wiesz, co ich kręci, ale dzieciaki prowokujesz do zaśmiecania
                forum.
                Ja smaki dzieciństwa przynajmniej próbuję odświeżać sobie.
                • nakole Re: Lektura na dziś 02.02.08, 20:27
                  Niby na czym ma ta moja prowokacja polegać? Hę?
                  • przyslowie Re: Lektura na dziś 02.02.08, 20:35
                    Na tym polega, że próbujesz dzieciaka namawiać (prowokujesz) do
                    wypowiadania się.
                    • nakole Re: Lektura na dziś 02.02.08, 20:39
                      No i co z tego? Ów dzieciak wiele sobie zrobi z Twoich zakazów, albo
                      moich pośrednich zachęt. Ma zestaw komputerowy i z niego korzysta.
                      • przyslowie Re: Lektura na dziś 02.02.08, 20:50
                        Ale po co dzieciaka jeszcze specjalnie zachęcać lub prowokować tak,
                        jakby Tobie specjalnie na tym zależało?
                        Cieszy mnie, że dziecko jest chętne korzystać z zestawu
                        komputerowego i jego możliwości, ale myślę, że nie musi się tu w
                        nasze forum wchrzaniać, by się zabawiać naszym kosztem. No bo się
                        trochę ponabija z dorosłych i będzie mieć uciechę. Nie świadczy to
                        bynajmniej o dobrym wychowaniu i kulturze osobistej.
                        O Tobie np nie można powiedzieć, że rodzice żle Cię wychowali.
                        • nakole Re: Lektura na dziś 02.02.08, 21:10
                          O, widzę, że uwazasz to forum za jakis szczególny salon. To forum
                          jest publiczne i nikogo stąd nie przegonisz chyba że ogólnym
                          ignorem. Tylko po co? Ponabija się i przestanie.
                          • przyslowie Re: Lektura na dziś 02.02.08, 21:32
                            A może dziecku przydałaby się lekcja dobrego wychowania?
                            Tobie nie przeszkadza, iż dziecko będzie się z Ciebie naigrywać?
                            • nakole Re: Lektura na dziś 02.02.08, 22:04
                              ...ja z tym dzieckiem nie prowadziłem dialogu.
                              Na tym forum z pewnościa nie należy dzieci wychowywać. Mogą
                              zaczerpnąc fatalnych wzorców.
                              Dla mnie to wirtualne dziecko...klik i zmiana karty.
                              • przyslowie Re: Lektura na dziś 02.02.08, 22:14
                                To kto to jest wg Ciebie, jeśli nie dziecko?
                                • nakole Re: Lektura na dziś 02.02.08, 22:22
                                  Nie wiem, może to dorosły, ktory skrywa sie pod płaszczykiem dziecka
                                  i chce podenerwować bardzo powaznych tubylcow. Odczytałem tylko ten
                                  jeden pościk wyzej oraz Twoja odpowiedź i to wszystko. Zreszta ten
                                  post niczego nie naruszył. Żadnych fundamentalnych praw
                                  obowiązujacych na tym forum, a już z pewnością niczyich dóbr
                                  osobistych. Ojeje, łódzka woda się zagotowała, czajnik wyje, pędzę
                                  do kuchni...
                                  • przyslowie Re: Lektura na dziś 02.02.08, 22:24
                                    Dorosły tak by się wydurniał?
                                    • Gość: lavinka z nielogu Re: Lektura na dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 22:29
                                      Jeżeli ona ma naprawdę 19 lat jak pisze... to obawiam się,że współczesny system
                                      edukacji poniósł porażkę :)
                                    • nakole Re: Lektura na dziś 02.02.08, 23:40
                                      ...a, dlaczego nie? Nie jestem tu zbytnio zasiedziały, ale
                                      mistyfikacje zdarzały sie na tym szacownym rynku.
                                      • przyslowie Re: Lektura na dziś 02.02.08, 23:50
                                        Dorosły takiego naiwnego kretyna z siebie by nie robił.
                                        W czasie wakacji na innym forum spotkałam ciekawy przypadek nudzącej
                                        się młodzieży (inteligentniejszej od anelki). Osobnik męski
                                        prowokacyjny potrafił z dnia na dzień płeć zmienić. lecz wszystkiego
                                        nie przewidział. Trochę go nastraszyłam i od razu zamilkł.
      • big_news Re: Lektura na dziś 02.02.08, 20:09
        Widzę, że z uporem godnym lepszej sprawy, chcesz na siłę sprowokować dialog ze mną.
        Otóż..., muszę Cię rozczarować.
        Nie jestem historykiem, nie kręcą mnie siusiumajtki, a na domiar złego, nie
        zamieram linkować Twoich postów, bo nie uważam, że te teksty są dobre, więc nie
        będę wpuszczał w maliny potencjalnych czytelników.
        Nie widzę także powodu, dla którego miałbym Ci zdradzać zarówno swoje bliższe,
        jak i dalsze plany.
        Czep się zatem kogoś innego, złotko:)
        • przyslowie Re: Lektura na dziś 02.02.08, 20:11
          Bigi, jak zwykle jesteś super.
          • big_news Re: Lektura na dziś 02.02.08, 20:16
            hehehe
            Jakbym tego nie skomentował, to mogę wyjść tylko na narcyza.
            Zamilknę zatem;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka