Gość: ja IP: 212.191.172.* 21.08.07, 22:28 Nordea najpierw przeniosla centrale LG Petro banku z Lodzi do Gdyni, a teraz sie chwali, ze buduje jakies centrum. to chyba zadna zasluga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Włodek Nordea liczy na Łódź IP: *.acn.waw.pl 21.08.07, 22:43 Łódź ma najsłabsze perspektywy wzrostu płac ze wszystkich dużych miast w Polsce. Tylko i wyłącznie dlatego tu jest back office Nordea. Odpowiedz Link Zgłoś
sothink mini! protestuj:) 21.08.07, 23:22 Zaraz Ci minigry napisze, że Warszawa to wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Re: mini! protestuj:) 22.08.07, 21:09 Pewnie, ze to jw to nie prawda. Warszawa to NIE wiocha, ale Wrocław to wiocha jak 150 i syf!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Nordea liczy na Łódź IP: *.grs-k0.g1.pl 22.08.07, 19:29 wręcz przeciwnie..przy szybko spadającym bezrobociu ma największe..bo i baze ma niską..więc wzrosty będą w % największe ze wszystkich największych miast..póżniej dynamika wzrostu się spłaszczy..do kilku procent rocznie..teraz może to być nawet kilkanaście.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość B Nordea liczy na Łódź IP: *.lodz.msk.pl 22.08.07, 09:02 Nordea świetnie się reklamuje, gorzej z obsługą klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Nordea liczy na Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 09:25 super wiadomość! łódź bankowa jest bardziej znacząca na mapie niż taki Poznań. Centrala mBanku, Multibanku, DomBanku i inwestycja Nordea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Nordea liczy na Łódź IP: *.162.rev.vline.pl 12.09.07, 20:31 Tylko jaka płaca? Jeśli wyższe niż w bre to ja sie piszę na przejście do Nordea Bank. Chętnie złożę papiery :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieniondz pan wiceprezes zarzadu IP: 89.100.152.* 22.08.07, 13:10 pan papierak juz dlugo pracuje na terenie lodzi i okolicznych ekhmm miasteczek wiec wie jakie male beda pensje, prawdopodobnie jak w innej firmie na obrzezach Lodzi w ktorej byl w zarzadzie, no ale co tam super plan szkolenia kadr wielkiego rozwojui i inne duperele, a panowie z zarzadu garna kilkadziesiat tysiecy miesiecznie... szkoda ze pisze sie artykuly o wielkich mozliwosciach bez sprawdzenia czy one naprawde istnieja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: pan wiceprezes zarzadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 15:32 mniej niż 2500 płacić nie będą bo za tyle to ja dostalem prace bez doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: pan wiceprezes zarzadu IP: *.162.rev.vline.pl 12.09.07, 20:41 hahah a wiesz ile płacą w takim centrum operacyjnym? nawet nie będę mówić bo mi nie wolno ;-) jedno wiem napewno 2500 brutto czy netto nie dostaniesz na 100%. póki będą się tworzyć takie pośrednictwa nie będzie wysokich płac. a przenoszą się do Łodzi bo to miasto jest tańsze od takiej Warszawy czy Krakowa itp... i mogą dać ludziom grosze. Mam chociaż nadzieję, że Nordea lepiej będzie prosperować i będą troche wyższe płace niż w innych pośrednictwach bankowych to wtedy chętnie się zastanowię :-) Odpowiedz Link Zgłoś