marjory_m 06.07.03, 17:43 modne ostatnio :) Pozdrawiam wszystkich z Białegostoku:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maruda Re: pozdrowienia z... IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.07.03, 17:47 Ech... zazdroszcze... Jaka u Ciebie pogoda? U nas leje dziś cały dzień :/ ps. A jak będę mieć wystarczająco kasy to kupię kawał lasu na białostocczyźnie i się tam pobuduję :-D O! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: pozdrowienia z... 07.07.03, 14:09 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Ech... zazdroszcze... > Jaka u Ciebie pogoda? U nas leje dziś cały dzień :/ Wczoraj była niesamowita burza Ale że kuzynka ma osiemnastkę która przedłuzyła sie na kilka dni to nam pogoda nie przeszkadza ;) > ps. A jak będę mieć wystarczająco kasy to kupię kawał lasu na białostocczyźnie > i się tam pobuduję :-D O! :)))) Baaardzo baaaaaaaardzo dobry pomysł!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: pozdrowienia z... 07.07.03, 02:00 Dzięki za pozdrowienia :-) Udanego pobytu, wypoczynku? Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: pozdrowienia z... 08.07.03, 13:05 Nio a ja pozdrawiam ze Złotego Potoku ( wiem wiem, już założyłem wątek, ale po prostu tego wcześniej nie widziałem ) Trzymaj się marjory_m, ładną pogodę masz? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Zaskakujesz mnie... 09.07.03, 08:43 marjory_m napisała: > modne ostatnio :) Czyżbyś ulegała modom? :-) Też pozdrowionka (gorrące) aA Rd Dzierżbórr pozdrrowienia gorrące! Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Zaskakujesz mnie... 11.07.03, 15:28 aard napisał: > Czyżbyś ulegała modom? :-) w żadnym wypadku ;) ale taki wątek musiałam jakoś zacząć :) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Czuję się uspokojony :-) 11.07.03, 15:46 marjory_m napisała: > aard napisał: > > > Czyżbyś ulegała modom? :-) > w żadnym wypadku ;) Cmokasy! (bez wzgledu na to, co o tym pomyśli pewien forumowicz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: pozdrowienia z... 09.07.03, 21:03 ja pozdrawiam jeszcze z Łodzi, a już jutro...... dolączę do grona pozdrawiajacych z Bialegostoku:-), a z okolic:-) moze spotkam tam jakiegos KaFeLka?! Odpowiedz Link Zgłoś