ewelina1809 04.09.07, 21:40 heycius mam takie nie typowe pytanko troche jakie dzielnice łodzi naleza do bogatych dzielnic ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: dzielnice łodzi 04.09.07, 21:44 W Łodzi mamy raptem 5 dzielnic. Są one na tyle duże powierzchniowo, że Twoje pytanie powinno dotyczyć osiedli. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty A ja bym raczej do administracyjnych jednostek 04.09.07, 21:47 nie kierował, bo mylne są bardzo. (Np. wskaż mi bogate osiedle...) Skąd tutaj tak hiperpoprawność w kwestii dzielnic? No nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: dzielnice łodzi 04.09.07, 21:44 W Łodzi nie ma bogatych dzielnic. Właściwie to w ogóle nie ma dzielnic. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina1809 osiedla w łodzi 04.09.07, 21:48 a wiec jesli dzielnic jest mało a tak jak napisaliscie powinnam pytan o osiedla to jakie sa bogate osiedla w łodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: osiedla w łodzi 04.09.07, 21:53 ALe co rozumiesz przez bogate? Jakie są atrybuty pozwalające stwierdzić bogactwo ośki? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina1809 osiedla w łodzi 04.09.07, 22:00 ze tak to ujme chodzi mi o ludzi z wyzszych sfer no i kogos kto ma kasa i najczescie na jakim osiedlu lub w jakies okolicy bywa cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: osiedla w łodzi 05.09.07, 00:09 > w jakies okolicy bywa cos takiego Na Pietrynie można często zobaczyć paradujących w tę i z powrotem w furach pozerów, machnij nóżką, może się jaki zatrzyma i podwiezie. Odpowiedz Link Zgłoś
w.o.d.z.i.r.e.j Re: osiedla w łodzi 06.09.07, 10:26 Albo w Manufakturze... Lans i szyk, szyk i lans ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Z tego co się zorientowałem na FŁ to wyższe sfery 05.09.07, 00:09 ...w śladowej ilości zamieszkują na osiedlu Radogoszcz Zachód. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A co rozumiesz przez "wyższe sfery"? 06.09.07, 10:38 Ja na przykład widziałam w tym tygodniu w Manufakturze Potocką. Tę od Ciechowskiego, telewizji i mieszkania komunalnego. Z bardzo zafrasowaną miną odbywała pełnym głosem rozmowę przez telefon komórkowy ("...no cholera jasna! przecież ci mówię, że nie wzięłam karty!"), stojąc w rozkroku na samym środku ciągu komunikacyjnego. Inaczej bym jej nie zauważyła, bo jej najwyższa sfera sięga mi pod łokieć. Czy otarłam się o wyższe sfery? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Nie wiem które osiedle jest najbogatsze, ale wiem 06.09.07, 10:28 gdzie sa najwyższe ceny nieruchomości. Zdecydowanie prowdzi Radiostacja!!! Następnie Julianów w okolicach parku Adama Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Dzielnice w sensie administracyjnym, to zbyt ogóln 04.09.07, 21:44 nie. Ale bogaty jest Julianów np., Radogoszcz też. Szukaj raczej wysp na morza przeciętności, bądź pod Łodzią. Tam sznyt obowiązujący każe się bogolom budować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl_ski Re: Brus /nt IP: 195.205.192.* 05.09.07, 09:23 Ja bym doprecyzował - obszar pomiędzy Brusem a Retkinią Odpowiedz Link Zgłoś