moim_zdaniem 10.09.07, 19:12 Witam, ta firma poszukuje pracownika do działu importu, ciekawa jestem o wynagrodzenia tam, atmosferę pracy i ogólnie o opinie o tej firmie. Czy ktoś może zna tę firmę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moim_zdaniem Re: Firma Top Mark - znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 13:30 podbijam wątek. Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moim_zdaniem Re: Firma Top Mark - znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:11 A Ty masz rozmnożenie jaźni, że piszesz w imieniu wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Od razu "wszystkich" 12.09.07, 14:15 żeby nie młócić "ja nie znam", "i ja", "ani ja", "a ja ni chu.ja", wypowiedział się Jawor ekonomicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius nie za wszystkich 12.09.07, 14:20 Piszę za siebie i Żonę, która prosiła mnie, bym Ją reprezentował na Forum Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moim_zdaniem Re: nie za wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:31 Ok, to rozumiem;;;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FL Re: Firma Top Mark - znacie? IP: 193.109.123.* 12.09.07, 14:35 Pracowałem tam 1 (słownie jeden) dzień jakieś 3 lata temu i troszkę. I dokładnie przyjęto mnie po trzyetapowej rekrutacji na stanowisko spec ds importu. Trudno mi powiedzieć o atmosferze po 1 dniu. Praca zapowiadała się fajnie i rozawojowo. Wku..li mnie natomiast tym, że pierwszego dnia w pracy oznajmiono mi że lwią część mojego czasu (ok 50%) pochłonie windykowanie hipermarketów i odpowiadanie na ich reklamacje bo właśnie głównie sieciom Top Mark sprzedaje ten chiński szajs, który importuje. To mnie troszkę wku..ło i wyjechałem do Wawy :) Myślę, że jak rozwiejesz tego typu wątpliwości za pomoca szczegółowej umowy to powinno być ok. Pozdr, Kuba PS - nie wiem jak teraz ale wtedy znaczym udziałowcem tej firmy był Redan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moim_zdaniem Re: Firma Top Mark - znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 13:26 Dziękuję za odpowiedź. A możesz powiedziec jakie miałeś wynagrodzenie na umowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FL Re: Firma Top Mark - znacie? IP: 193.109.123.* 13.09.07, 13:36 Dokładnie nie pamiętam ale jkoś ze 2500 podstawowej ale to było Pamiętaj 3 lata temu a ja kończyłem studia :) Odpowiedz Link Zgłoś