bogusia_my 14.09.07, 18:54 jakie macie plany na najbliższe dwa dni? czy coś ciekawego dzieje się w naszym mieście o czym powinnam wiedzieć? piszcie / oprócz przelotu sterowcem ;-)/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: kreatywny weekend 14.09.07, 19:06 Dzieje się. I to jak! Np. ja idę jutro na spóźnione lipcowe imieniny do kolegi. Oj się będzie działo!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: kreatywny weekend 14.09.07, 19:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=69043689 Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: kreatywny weekend 15.09.07, 01:32 oł szit, nie wiedziałem, nie zdążę przyszykować roweru :/ A rok temu było tak: miastozinnejbeczki.blox.pl/2006/09/Dzien-bez-samochodu.html Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: o la la ;-) 16.09.07, 21:04 ...wybrałem coś bardziej ekstremalnego, w deszczu i pod wiatr :) Daleko od Łodzi. Miejskie kołowanie mnie nie pociąga. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: kreatywny weekend 14.09.07, 20:14 krea....co??? a po naszemu to jak będzie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my twórczy koniec tygodnia 14.09.07, 20:19 i już wiesz jak zaplanowałeś odpoczynek? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: twórczy koniec tygodnia 14.09.07, 20:22 bogusia_my napisała: > i już wiesz jak zaplanowałeś odpoczynek? eee,nic szczególnego jutro na powietrzu przy rybce,a w niedziele pracuje.......szlag by to trafił O! Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my łowi sie coś ;-) 14.09.07, 20:30 w okolicach Ł. oprócz prywatnych gospodarstw? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: łowi sie coś ;-) 14.09.07, 20:33 ba....chociaż właśnie jestem zwolennikiem prywatnych stawów i całej tej "otoczki"z zapleczem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: kreatywny weekend 14.09.07, 21:29 w arturówku będzie impreza, sterowcowa :)))) czyli organizowana przez allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: kreatywny weekend 15.09.07, 01:59 Widzielismy sterowiec wczoraj i dziś w przedszkolu, super się dzieciom podobał :) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: kreatywny weekend 15.09.07, 01:57 forum.lodznafali.org/showthread.php?t=2311 Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja mam nadzieję się wybyczyć 15.09.07, 12:27 z odnóżami ku górze (czyli mało kreatywnie) po tym, jak kreatywnie spędzałam czwartek i piątek w drodze do Pragi i z Pragi. Za to te kilka godzin, jakie udało mi się wykroić, przeznaczyłam na zobaczenie jak najwięcej, aż nogi ogłosiły upadłość. Ech, cudne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu a robiłaś zdjęcia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 23:38 Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Niestety nie. Aparat 15.09.07, 23:46 tymczasowo użyczyłam rodzicom. Ale nierobienie zdjęć ma swoje zalety - człowiek "lepiej patrzy". Taka ma teoria:) Ale mam zamiar być w Pradze znowu za miesiąc. W międzyczasie będzie może jeszcze skok do Bratysławy i Wiednia, to zdjęciowo się odkuję. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Niestety nie. Aparat 16.09.07, 00:44 > Ale nierobienie zdjęć ma swoje zalety - człowiek "lepiej patrzy". > Taka ma teoria:) To prawda - przez robienie zdjęć i szukanie kadrów zupełnie nie pamiętam wielu miejsc, które odwiedziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: 22 września'07 Tour de Kalonka 17.09.07, 20:57 Sympatyczna impreza rowerowo-piesza w Parku Krajobrazowym Wzniesień Łódzkich. Bez limitu wieku i wykształcenia. Zamiast klikać podziwiajcie uroki najbliższych okolic Łodzi. Wielu łodzian nawet nie wie jak pięknie jest w PKWŁ i Kalonce... www.zdit.uml.lodz.pl/_plik.php?id=1559 mapa.szukacz.pl/?&n=51,82966&e=19,5765&z=4&m=Kalonka Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my Re: 22 września'07 Tour de Kalonka 17.09.07, 21:06 jak sie nie udam nad Zalew Sulejowski,to może na spacer na łódzkie wzgórza? pomysł na kreatywny weekend jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: 22 września'07 Tour de Kalonka 17.09.07, 21:07 Na zachetę galeria foto z ubiegłego roku, aby tylko aura dopisała: www.nowa.pkwl.pl/galeria/thumbnails.php?album=46 Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my jestem zachwycona 17.09.07, 21:16 tymi obrazkami .Jeszcze tylko powiedz gapie;-) gdzie się zapisać i codzień rzucam grosze na niedzielna pogodę.Dzięki za fajne informacje, postaram się namówić znajomych i hajda ! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: jestem zachwycona 17.09.07, 21:21 :) wszystkie potrzebne informacje sa we wczesniej podanym linku do www.zdit.... Koniecznie tylko musisz wczesniej wstać z łózeczka,i dojechać do Kalonki. Zapisy na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: z okolic Bałuckiego 17.09.07, 21:31 Znalazłem autobus nr Linia: 88 Rozkład jazdy PL. DĄBROWSKIEGO - Sterlinga, Rewolucji 1905r., Uniwersytecka, Palki, Strykowska,Wojska Polskiego, Brzezińska, Marmurowa, Kopanka, Kalonka, Borchówka, Byszewy, Boginia - SKOSZEWY SKOSZEWY - Boginia, Byszewy, Borchówka, Kalonka, Kopanka, Marmurowa, Brzezińska, Wojska Polskiego, Palki, Strykowska, Uniwersytecka, Narutowicza - PL. DĄBROWSKIEGO Linia: 88A Rozkład jazdy PL. DĄBROWSKIEGO - Sterlinga, Rewolucji 1905r., Uniwersytecka, Palki, Strykowska,Wojska Polskiego, Brzezińska, Marmurowa - KALONKA KALONKA - Marmurowa, Brzezińska, Wojska Polskiego, Palki, Strykowska, Uniwersytecka, Narutowicza - PL. DĄBROWSKIEGO www.mpk.lodz.pl/rozklady/start.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Ps. 17.09.07, 21:34 www.mpk.lodz.pl/rozklady/Palka/x8i8/x8i8t001.htm?r=PL. DĄBROWSKIEGO - Sterlinga, Odpowiedz Link Zgłoś
brite to jeszcze wideło z zeszłego roku: 17.09.07, 21:53 miastozinnejbeczki.blox.pl/2006/09/Tour-de-Kalonka.html Postaram się w sobotę wybrać, jeżeli tylko zdążę przygotować rower. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: to jeszcze wideło z zeszłego roku: 17.09.07, 23:35 ...fajny film. Uczestniczyłem w I i II TdK, potem zboczyłem się szosowo i tak zostało, ale TdK jest bardzo fajne. Miło wspominam. Może podjadę z kolegą popatrzec na rowerowy tłum :), a potem między wzgórzami do....Brzezin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: 22 września'07 Tour de Kalonka 17.09.07, 23:28 Ks. Paweł niezmordowany :) Pozdrówcie ode mnie przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Kto z forumowiczów był na TdK? 22.09.07, 22:02 Ja choć zareklamowalem imprezę, to przez Kalonkę jedynie szybko asfaltem przejechałem omijając w ostatniej chwili zaspanego harcerzyka i pokręciłem dalej. Jak miło mknęło się po asfalcie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my ja jednak zdecydowałam się 22.09.07, 22:10 na Zalew Sulejowski, pograbić ogródek z listków, popatrzeć na regaty a coś dużo żaglówek było. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Kilka fotek z TdK 23.09.07, 21:47 Dla tych co nie byli :) panfotograf.blogspot.com/2007/09/22092007.html Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox A jutro idę na Spacerownik. 22.09.07, 23:06 EC-1 będzie zwiedzana. Palec pod budkę... Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Ja nie, nie będzie mnie 22.09.07, 23:29 Jak muszę być dokładnie gdzie indziej, to oni takiego rarytasa naszykowali. Echhh... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: A jutro idę na Spacerownik. 23.09.07, 19:11 Byłem i chyba nawet przez moment widziałem Cię posród spacerowników podczas tych przemarszów w EC1. Zły byłem bo bateria w cyfrze padła więc dla polepszenia nastroju na zakończenie spaceru pożarłem coś bardzo słodkiego podanego mi w Cafe Tuwim przez dziewczynę o niesamowitych, smolistych oczach :) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox No proszę. 23.09.07, 20:52 A ja Ciebie nie wypatrzyłam, udało mi się znaleźć w tłumie Miejskie_Narty (Pozdrowienia!) :-) Fakt, trochę się potem grupa rozluźniła, ja byłam w grupie pierwszej, a przy Piramowicza całkowicie się odcięłam i dalszą część Spacerownika przeszłam na własną rękę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole I kolejny... 30.09.07, 20:00 ...spacerownik mamy za sobą. Dzisiaj była dosyć długa trasa, ale chętnych nie brakowało. Przez bramkę na ul. Nad Sokołówką przewinęło się blisko 300 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my ostatni wrześniowy, słoneczny 01.10.07, 16:33 koniec tygodnia- ja nad zalewem, spacery po lesie. Niebawem wyruszę z uczniami na nasze szkolne spacerowniki po ciekawych zakątkach Ł. i okolicy. Opowiem kiedyś albo i coś wkleję :-) Odpowiedz Link Zgłoś