Gość: zibi1973 IP: 212.160.252.* 11.07.03, 09:44 3majcie się !!! Super przygoda. Gdybym tylko dostał od szefa tyle urlopu (!!!???) natychmiast dołączyłbym sie do Was. Ale macie fajnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NorwayFan Hardangervidda IP: proxy:* / 172.27.23.* 11.07.03, 14:12 Byłem tam parę lat temu na początku sierpnia - owszem, gdzieniegdzie w zacienionych miejscach za zboczami leżały płaty śniegu, ale zasadniczo większość obszaru jest od niego wolna. Widok wspaniały - prawie bezkresny obszar skalisto-pagórkowaty, usiany drobnymi jeziorkami i porośnięty trawą i rudymi mchami. Tylko na renifery w tej części Norwegii bym nie liczył - latem można je spotkać dalej na północ. Poza tym sama Norwegia jest warta wybrania się do niej choćby rowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peck Re: Objadą na rowerach Morze Północne IP: *.tkdami.net 11.07.03, 19:14 Chcą spać w ogródkach? Oj dzieciuchy,dzieciuchy.Lepiej niech nie jadą, bo narobią kłopotu rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Hehe... "dzieciuchy" 14.07.03, 08:40 Gość portalu: peck napisał(a): > Chcą spać w ogródkach? Oj dzieciuchy,dzieciuchy.Lepiej niech nie > jadą, bo narobią kłopotu rodzinie. Nie wiem, co masz na myśli pisząc "dzieciuchy", ale w u ludzi w ogródkach śpi się świetnie. Nawet w Polsce, a na zachodzie jest to w ogóle bombowe rozwiązanie. Zazwyczaj można liczyć jeszcze na poczęstunek. Co do całości, to sam chętnie bym pojechał, choć może nie wokól akurat tego morza. Jestem ciepłolubny :-)) Powodzenia chłopaki!! Odpowiedz Link Zgłoś