hm` 11.07.03, 23:36 Hm, no coz, gdyby byly rownorzedne sklady, ale jedna druzyna odstawala poziomem i to strasznie.... Wynik 7:0 sam swiadczy za siebie............ pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gites Re: Po Treningu... IP: 217.153.156.* 11.07.03, 23:51 mysle, ze porazka drugiego skladu tkwi w nieprofesjonalnej rozgrewce. te brazylijskie ruchy Mlodego, wspaniala dyspozycja strzelecka, fenomenalne parady bramkarskie, byly skutkiem zastosowania nowego, nieznanego do tej pory sposobu przygotowania do meczu (3 vipy). podzrawiam wszystkich heteroseksualistow i lesbijki. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Po Treningu... 12.07.03, 01:17 Najważniesze, że było nas dużo i że się dobrze bawiliśmy. Mam nadzieję, że za tydzień w piątek o 18 na Zdrowiu, przyjdą wszyscy chętni do gry :-) Dzis było w sumie 13 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Po Treningu... 12.07.03, 10:37 Lista obecności: Hiragana, Fresz, Bathon, Bibus, Marcin (ale nie "K"), HuBar, Aard, MacLorcan, Mlody, Gites, Med_Max, Teufel, Yaa Kibice: Ixtlilto, Yaaś Wynik: 7:0, wszystkie bramki padły na oczach kibiców, którzy końcówkę pierwszej połowy oraz połowę drugiej spędzili na placu zabaw ;) Warunki atmosferyczne: bardzo dobre, po 20 zaczeły latać małe bzyczące "coś" w ilościach nadmiernych. Kondycja zawodników: coraz lepsza :) Zapraszam w przyszły piątek ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Po Treningu... IP: 217.153.156.* 12.07.03, 13:40 ixtlilto napisała: > Lista obecności: > Hiragana, Fresz, Bathon, Bibus, Marcin (ale nie "K"), HuBar, Aard, MacLorcan, > Mlody, Gites, Med_Max, Teufel, Yaa > Sklady: 1. aard, Gites, Hiragana, Marcin( ale nie "K"), Med_Max, hm` 2. Fresz, Bathon, Bibus, Hubar, Teufel, Maclorcan(po pierwszej polowie zastapiony przez Yaa) 1 polowa: bramki: aarda(wspaniala glowka), 2* hm` 2 polowa: bramki: Gites, hm`, 2* Marcin pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: mam pytanie 14.07.03, 00:26 Gość portalu: Bond napisał(a): > czy Yaa to krzysiek? -- James, przyjdź w piątek o 18 na Zdrowie i się naocznie przekonaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: Po Treningu... IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.07.03, 12:03 Rozgrzewka zawodników Młodego i Gitesa zainspirowała mnie na cały dobry wieczór ale wszystkie strzały, mimo że w światło bramki, tym razem chybiły. Cóż...trening czyni mistrza;) Szczególnie inspirujący okazał się trick zawodników drużyny przeciwnej, polegający na zawołaniu "zostaw!", lub jego modyfikacja / "puść!" /.Niestety, nawet tak wyrafinowane metody przypominały próbę hodowli pstrąga / ale nie strong;)/w kałuży lub Eskimosa w lodówce /też się ładnie kojarzy /.A w ogóle miło było...Surrealistyczne zagrania, dzierzborowe parady, murowanie bramki, ta nieuchwytna małpia zwinność, gibkość oraz ogłuszajacy doping widowni. Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Po Treningu... 12.07.03, 12:04 A ja myślałem, że jak nie będę Wam przeszkadzać to się weźmiecie do roboty :)) A tu 7:0, oj niedobrze, niedobrze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Gratulacje!!! 12.07.03, 13:19 Na cześć drużyny wygranej: hip, hip, huraaaaaaaaa!!!! A dla przegranych: wierzę, że w przyszłym tygodniu się zrewanżujecie (jeszcze wyższym wynikiem) - czego z całego serduszka mocno, mocno, bardzo mocno życzę, i kciuki trzymam jak najmocniej też. mawaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bathon Re: Po Treningu... IP: *.toya.net.pl 12.07.03, 15:00 w sumie to "jedni" biegali, "drudzy" strzelali bramki... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar o Yaa! Młody 13.07.03, 02:23 Yaa czemu się nie chwalisz co zrobiłeś i co najważniejsze- co Cię spotkało na Fali powrotu z treningu? ;-) Młody jak zdrowie? Czy kaszelek już przeszedł? Czy płuca doszły do siebie po tak dużej dawce tlenu? Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: o Yaa! hm` jesli juz.. 13.07.03, 02:26 Hm, no wiesz w sumie to wieksza przyjemnosc niz lykanie tlenu jest strzelenie ci klasycznej szmaty...siatki?? Na bodaj 5 zero... ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: o Yaa! hm` jesli juz.. 13.07.03, 02:32 hm` napisał: > Hm, no wiesz w sumie to wieksza przyjemnosc niz lykanie tlenu jest strzelenie > ci klasycznej szmaty...siatki?? Na bodaj 5 zero... -- Przynajmniej się przyznajesz jakie bramki strzelasz ;-) no ale liczy się fakt. Juz nie będę wspominał, że dziwna moja reakcja była spowodowana tym, że kilka razy dostałem po nogach od Ciebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: o Yaa! hm` jesli juz.. 13.07.03, 02:36 Hhehehehhehe A bramke fakt, klasyczna siatke ci zalozylem.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fresz Re: Po Treningu... IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.07.03, 10:40 Było sympatycznie, ale wynik był wyjątkowo nie adekwatny do poziomu gry. Technika "zamurujmy bramke ;-)", jak widać dała niezłe efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Po Treningu... 13.07.03, 10:58 Jakie zamurujemy????????? Gra byla otwarta, a ze do jednej bramki.... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bathon Re: Po Treningu... IP: *.toya.net.pl 13.07.03, 12:08 heh w końcu catenaccio to catenaccio:P... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: Po Treningu... IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.07.03, 13:23 Wynik akurat chyba jest najmniej ważny... ważne że pograliście sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef pizzerii Kupię srebrnego fiata palio weekend IP: *.toya.net.pl 14.07.03, 00:44 jesli ktoś ma do sprzedania mozemy ponegocjowac ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Po Treningu... IP: *.toya.net.pl 14.07.03, 12:57 Fajnie było. Tylko przez cały weekend nogi mnie bolały. Jeśli chodzi o siódmą bramke to była moja ewidentna wina za co przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Oj, po treningu! 14.07.03, 14:36 Tak mnie bolał przyczep mięśnia prostego brzucha, że spać nie mogłem. Kurna, już się bałem, ale przeszło bez śladu na szczęście :-) Dzięki wszystkim za grę, a kolegom z drużyny za zwycięstwo. Szczególnie Hm' za wspaniałą asystę przy pierwszej bramce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Oj, po treningu! 14.07.03, 15:32 aard napisał: > > Dzięki wszystkim za grę, a kolegom z drużyny za zwycięstwo. <><><><> Również serdeczne dzięki za grę. > Szczególnie Hm' za > wspaniałą asystę przy pierwszej bramce :-) <><><><> A autorem tej asysty jak dobrze pamiętam był Marcin. Odpowiedz Link Zgłoś
aard OOps! 14.07.03, 15:36 bibus napisał: > > Szczególnie Hm' za > > wspaniałą asystę przy pierwszej bramce :-) > > <><><><> > A autorem tej asysty jak dobrze pamiętam był Marcin. A wiesz, że się nad tym zastanwiałem? W końcu doszedłem do wniosku, że Młody, ale skoro tak twierdzisz, a ja nie jestem pewien, to zapewne masz rację. Przekaż Marcinowi moje przeprosiny za tę gafę. Pozdrawiam, aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: OOps! 14.07.03, 15:42 aard napisał: > A wiesz, że się nad tym zastanwiałem? W końcu doszedłem do wniosku, że Młody, > ale skoro tak twierdzisz, a ja nie jestem pewien, to zapewne masz rację. <><><><><> Przed chwilką jeszcze się pytałem brata (tak dla pewności): czy to on wtedy dośrodkował? Z bardzo szerokim usmiechem na twarzy odpowiedział że to jego sprawka. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Po Treningu... 14.07.03, 15:30 Chciałbym napisać,iż: Po pierwsze; byliśmy lepiej zgrani. Po drugie; gralismy piłke otwartą,a nie tak jak Wy murowaliście bramke całą drużyną. Po trzecie; przewyższalismy Was szybkością i lepszym przygotowaniem fizycznym. Po czwarte; (co wynika z punktów 1-3) wynik nie odzwieciedlał naszej gry i był niesprawiedliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Hehe :-)) 14.07.03, 15:34 Zademonstrujecie nam to w piątek na treningu. Wasza wyższość musi w końcu znaleźć ujście w worku goli, nie? :-)) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
aard P.S. 14.07.03, 15:35 Acha, no i my mieliśmy i mamy tajną bron w postaci Twojego brata. Nie macie szans :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Po Treningu... 14.07.03, 16:08 Zgadzam się bylyśmy lepsi, a nie jak wy wszyscy na obronę i mur. Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Nawet nie macie pojecia, jak wam zazdroszczę... 14.07.03, 15:38 Dołączę do dróżyny 25 lipca. Nie wiem tylko, czy jako kibic czy czołowy zawodnik.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard A zatem do kopnięcia! 14.07.03, 15:42 aric666 napisał: > Dołączę do dróżyny 25 lipca. > Nie wiem tylko, czy jako kibic czy czołowy zawodnik.:))))) A słyszałem legendy o Twoich występach na murawie... Czekamy. Wtedy będę na treningu ostatni raz przez wyjazdem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: A zatem do kopnięcia! IP: 217.153.156.* 14.07.03, 15:54 Prawda to pelna, Aric pilkarz pelna geba jest!! A co!! pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: A zatem do kopnięcia! 14.07.03, 21:10 Gość portalu: hm` napisał(a): > Prawda to pelna, Aric pilkarz pelna geba jest!! A co!! -- Niektórych mogą nawet oczy boleś od samego patrzenia na wyczyny boiskowe Ariczka ;-) Mam nadzieje, że tym razem Twój udział obejdzie się bez konsekwencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniołek ty z trzema szóstkami..... IP: *.toya.net.pl 14.07.03, 17:53 .... uwazaj , na to co robisz...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bathon Re: Po Treningu... IP: *.toya.net.pl 14.07.03, 20:29 no to mam nadzieję że w ten piątek będzie tyle samo osób co ostatnio, a może nawet więcej i spokojnie możemy zagrać rewanż...jednak tym razem górą będzie braziliana a nie catenaccio:P... Odpowiedz Link Zgłoś