Gość: KZ Premier Kaczyński w fabryce swetrów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 12:29 obrazki jak za komuny. Koparki i robotnicy ktorzy robia za tlo. Obiadek u rodziny. No tutaj dali tylko ciacho... Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk_wj Prawo nie wymaga, by być porządnym człowiekiem 28.09.07, 12:36 ale niektórzy ludzie są. Poza prawem jest jeszcze przyzwoitość, zwane współcześnie poczuciem obciachu. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Towarzyszu I sekretarzu Kaczyński, aktyw partyjno- 28.09.07, 13:26 koparkowy melduje wykonanie zadania! Trawa wymalowana, dziury wykopane,będziem zalewać betonem opozycję....A na koniec wznieśmy okrzyk ku czci i chwale towarzysza Jarosława : I sekretarz Polskiej Zjednoczonej Partii Sprawnych Inaczej - towarzysz Jarosław Kaczyński - NIECH ŻYJE,NIECH ŻYJE,NIECH ŻYJE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Kluzik-R Myślę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 13:29 - Myślę, że dam sobie tu radę, choć to nie moje miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oriana Pokażcie czy dzisiaj koparki są? IP: *.chello.pl 28.09.07, 13:43 nie jestem z Łodzi a to byłby gwóźdź!! Do trumny kaczorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBORKATOL Premier Kaczyński w fabryce swetrów IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.07, 15:43 JAREK K. TO TYPICAL GENSEK Z PRL!!NIC DODAĆ NIC UJAC, MORDO TY MOJA,CHA,CHA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Premier Kaczyński w fabryce swetrów 28.09.07, 15:45 Starsze pokolenie Polakow chyba pamieta tzw."gospodarskie wizyty"tow.Wieslawa a potem tow.Edwarda???Tow.Wojciecha juz nie ogladalem-bo wyemigrowalem!!!I dlaczego do cholery przypomina mi to "wspaniale czasy"PRL????Czyzby juz PRL do was wrocil??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Premier Kaczyński w fabryce swetrów IP: *.toya.net.pl 28.09.07, 17:47 urok pani premier jest tak duży, że smoki nisko latały a ogry wyszły z lasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Mała Opowieść o Wielkim Kłamcy IP: *.toya.net.pl 28.09.07, 19:16 "Jeżeli ja będę premierem, S8 będzie w Łodzi. Mówię to teraz, przed wyborami, ale mówiłem też wcześniej. Nie można ominąć tej aglomeracji, tylko Unia Europejska robi jakieś problemy" O Boże widzisz i nie grzmisz !!!! Co za stek bzdur z ust tego kłamcy! Sprawa S8 cofa Łódź o 20 lat. Zdrada Kaczyńskiego i brak drogi S8 i w konsekwencji S14. On sobie popiera a GDDP realizuje wariant przez Bełchatów. On popiera tylko jak go o to Łodzianie pytają. SKANDAL ! Kłamstwo i obłuda Kaczyńskiego i PISu. Fiasko Kropiwnickiego jako popieranego przez PIS. Kropa powinien publicznie napluć na kłamcę Kaczyńskiego, który gdyby chciał, dawno by doprowadził Generalną Dyrekcję Dróg Publicznych do przestrzegania Rozporządzenia gdyż ma takie instrumenty. Więc droga będzie śladem gierkówki przez Bełchatów dzięki lobbingowi różnych Gosiewskich i ich miasteczek a metropolia łódzka zostanie bez S8 (obodnicy południowej) i w konsekwencji S14 (obwodnica zachodnia). NIE wierzcie w te brednie które dziś wygaduje Kaczyński. Jemu nie można ufać - to już pokazał. Pamiętajcie o tym przy wyborach ! To jedyne narzędzie jakie mamy! PRAWDA W OCZY KOLE: www.lodzkie.autostrady.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Premier Kaczyński w fabryce swetrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 19:41 ciekawe po co tego mlaskacza do łodzi przywleczono? i ten urok jego ministrowej ci ....py niebywałę, mało się nie posikałem ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamowski1 Premier Kaczyński w fabryce swetrów IP: *.ozorkow.mm.pl 28.09.07, 19:55 Zupełnie jak za PRL-u,ale najbardziej spodobał mi się "Kropek" gdy stwierdził że gdy "buduje się remont",to musi boleć,PIS od dwóch lat "buduje remont",nie pozwólmy im tego robić dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 W PRL-u,w PRL-u nie ma takich wielu jak... 28.09.07, 20:30 ... Jaruś Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g22 malowanie trawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:00 komuna wrociła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grizli... Premier Kaczyński w fabryce swetrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:30 Wracają czasy komuny.Będąc w1980-1982r w armi ,też malowaliśmy trawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianka Premier Kaczyński w fabryce swetrów IP: *.speed.planet.nl 28.09.07, 22:56 Niech spada z Lodzi, nie jest tu mile widziany. Pewnie premier mysli, ze i tu wszyscy beda pod wplywem jego haselek, pustych populistycznych haselek, ale lodzianie nie sa tacy glupi! Jeszcze mu dowalili slownie z tlumu slownie. Przynajmniej tu w Lodzi nie poszlo mu tak gladko. Super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry2023 no i PRL powrócił IP: *.ptim.net.pl 28.09.07, 23:05 Malowanie trawy, gospodarkie wizyty, chwalenie klasy robotniczej krytykowanie inteligencji i kułaków ups przepraszam oligarchów - ja znam to tylko z historii ale Kaczyński żył przez 40 lat w PRL i jak widać ma do niego olbrzymi sentyment. Głosuj na PIS - bedzie PRL-bis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Premier Kaczyński w fabryce swetrów IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.07, 15:22 "- Wiem o tym problemie. Niech pan się uspokoi, jeszcze o tym będę mówił - odpowiedział wywołany do tablicy premier. -" Wy debile z gazety.pl jak przytaczacie czyjes slowa to robcie to rzetelnie...!! Nie powiedzial "uspokoi" a "uciszy" etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ija a gdzie zdanie o znikajacych koparkach ? IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.07, 16:33 lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/774328.html w Dzienniku Łódzkim pominięto ten fragment o pojawiających sie i znikających koparkach....... pewnie zadziałał Dyrektor Biura Prasowego Urzędu Miasta Łodzi Andrzej Berut wybrany na to stanowisko na początku roku. Do obowiązków tego pana należy przecież " analizowanie tego, co napiszą gazety, powie radio i telewizja na temat Łodzi i magistratu (robienie wycinków z gazet i nagrywanie audycji, w których występuje prezydent, jego zastępcy i urzędnicy)". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Premier Kaczyński w fabryce swetrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 09:43 PiS psiaki, leja nam na buty i mowia, że myja, bo mamy brudne. podaj dalej. stop nienawisci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek moczymorda Premier Kaczyński w fabryce swetrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 11:27 Proponuję robić zdjęcia z rozporka. Akurat w stylu gazety.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won ta skurduplała kreatura IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.10.07, 19:28 w sobotę znów będzie nam grozić www.lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/776168.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka Premier Kaczyński w fabryce swetrów IP: *.eranet.pl 05.10.07, 18:05 Dzisiaj byłam przed południem na Piotrkowskiej - tam,gdzie stał premier na tle koparek;cisza,spokoj,żadnego sprzętu,żadnych robotnikow nie widać.Pan Kropiwnicki mówił,że nie ma problemu,bo są umowy terminowe.TO TRZEBA BYŁO NIE PODPISYWAĆ GŁUPICH UMÓW,PANIE SZANOWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś