Dodaj do ulubionych

12 na liście PO jak dwunastu apostołów...

29.09.07, 13:32
czy do Was też pan Korasiewicz Andrzej przesłał maila zachęcającego
do głosowania na jego kandydaturę, zwieńczonego przepięknym zdaniem:

"Dwunasty na liście PO, jak dwunastu apostołów!"

???

Obserwuj wątek
    • big_news Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 29.09.07, 13:45
      Ja nie dostałem.
      Ale to chyba nic dziwnego;)
    • porucznik_theo_kojak 12 na liście PO jak ... 29.09.07, 14:09
      12 groszy
    • markus.kembi Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 29.09.07, 14:10
      Andrzej Rosiewicz? Nie, nie napisał do mnie.
    • senor.eugenio Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 29.09.07, 15:19

Niezły numer - kiedyś dniem i nocą w pobliżu tyłka Jerzego a dziś...
      Dla nikogo, jak widać, nie jest za późno. Prawda, big_news? ;)
      • big_news Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 29.09.07, 15:57
        Sugerujesz, że mam coś wspólnego z jakimiś listami? Choćby i netowymi? To i tak
        lepiej, niż przypisanie mnie do listu okrągłostołowych "autorytetów" w sprawie
        Birmy. Tam to dopiero jest niezły obciach. Figurować obok byłych opozycjonistów,
        spijających sobie z usteczek razem z Ludźmi Honoru...
        • senor.eugenio Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 29.09.07, 16:24

Nie. Zażartowałem sobie tylko, że skoro nawet zatwardziały Korasiewicz nie ma
          ochoty już trzymać z tak zwaną prawicą, to może i tobie się kiedyś odmieni.
          • big_news Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 29.09.07, 22:22
            Widać, nie taki Korasiewicz zatwardziały (był), jak go malowali.
            A o mnie możesz być spokojny. Zostanę tępym moherem po kres swych dni.
            • senor.eugenio Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 29.09.07, 22:24

Twoje święte prawo. Tylko po co... :)
              • big_news Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 29.09.07, 22:32
                Bo jestem zatwardziały?
                A może tylko nie jestem chorągiewką:)
                • senor.eugenio Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 29.09.07, 22:37

Naprawdę? Sam sobie mówisz kto dziś zostanie twoim wrogiem? Pogratulować autonomii.
                • Gość: jarek Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 09:16
                  Ciekawe czy zwolennicy Adolfa Hitlera myśleli podobnie. Przeciez jak
                  Niemcy wybierali NSDAP to tez nie wiadomo bylo, że to morderca,
                  psychopata i zbrodniarz. I nawet jak juz bylo wiadomo to zawsze
                  znalezli sie ludzie, ktorzy mysleli podobnie jak big_news
                  • Gość: antypisuar Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... IP: *.lodz.mm.pl 19.10.07, 22:32
                    Wbrew pozorom podobieństw między jednym a drugim wodzem jest sporo.
                    Jest jednak poważna różnica. Kaczka nie jest antysemitą.
    • Gość: miejskie_narty Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... IP: *.toya.net.pl 29.09.07, 15:21
      Ten pan jest bardzo dobrze znany łódzkim internautom, preferującym bardziej oldskulową platformę komunikacji niż forum. I znany jest bynajmniej nie z sympatii dla PO:)

• sven_b Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 29.09.07, 22:11
      Tradycyjnie w Lodzi PO ma kiepską obstawę. Drzewiecki, Katarasińska,
      Skrzydlewska... Ludzie kompletnie niezdolni by porwać tłumy.
      • evonka porwać tłumy??? 29.09.07, 22:15
        a co to kurcze Taniec z gwiazdami jest czy wybory???
        • sven_b Re: porwać tłumy??? 29.09.07, 22:18
          Wybory, ale sama przyznasz - bez wyboru.
          • evonka nie przyznam 29.09.07, 22:20
            wiem na kogo zagłosuję. nie uważam, że nie ma wyboru.
            • Gość: lenon ZGIERZ- znów na listach IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.10.07, 19:37
              Czy to ten gośc ze Zgierza?
        • nefnef Evonka, a czym są wybory 29.09.07, 22:21
          Evonka, a czym są wybory jak nie tańcem z gwiazdami?
          Zagłosujesz na osobę nieznaną? A kogo znamy z list wyborczych, czyż
          nie tych, których w mediach pokazują?
          • evonka jak dotąd 30.09.07, 19:58
            wcale nie głosowałam na osoby znane z mediów... jakoś mimo wszystko
            uważam, że należy głosować na ludzi, a nie na partie i kolorowe gęby
            z plakatu.
            • Gość: turysta Re: jak dotąd IP: *.chello.pl 08.10.07, 20:07
              Złudne nadzieje - system partyjniacki i tak ustawiony jest aby wybierać jedynie
              wskazanych przez szefów.
              • Gość: łodzianin Re: jak dotąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 09:30
                Jest wiele przykładów na to, że nie do końca masz rację. Znane są
                przykłady osób, które zostawały radnymi i posłami z dalszych miejsc.
                • Gość: turysta Re: jak dotąd IP: *.chello.pl 09.10.07, 18:21
                  A czy znasz "autorytety" wśród kandydatów na posłów, co to zbiorą odpowiednią
                  większośc głosów dzięki temu, że są znani z działalności dla Łodzi?
    • ordynat.uchleja Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 03.10.07, 12:54
      "... na liście PO jak dwunastu apostołów"

To się dopiero nazywa koherentność inaczej !
      Spośród tamtych dwunastu tylko jeden zrobił kasę ...
    • Gość: radek Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 09:34
      Do mnie nikt taki nie napisal.
      • ordynat.uchleja Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 09.10.07, 10:40
        A do mnie tak.
        Pewna pani kandydująca z listy PO, przedstawiająca się jako
        doktor "ekonomii zdrowia".
        • Gość: johnny Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 09:00
          Jak sie nazywa ta kobieta?
          • ordynat.uchleja Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 11.10.07, 13:22
            ta kobieta nazywa się Joanna Mucha.
            • Gość: johnny Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 09:34
              to raczej nie z Łodzi ona kandyduje.
              • ordynat.uchleja Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 12.10.07, 10:15
                Nie wiem.
                Nie zdziwiłabym się, gdyby się okazało, że kandydująca aktywistka
                PO, "ekonomistka zdrowia" w stopniu doktora, uprawia również
                dialektykę geografii.
                • Gość: johnny Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 12:45
                  to ciekawa sprawa, bo ta pani startuje z PO, ale w Lublinie ;).
                  • ordynat.uchleja Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 12.10.07, 17:55
                    Czemu ciekawa ?
                    • Gość: poeta Tylko Jarek Stolarczyk IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.10.07, 21:50
                      na liscie jest prawdziwy lider JAREK STOLARCZYK- zapraszam do
                      głosowania na Jarka- chcesz prawdziwych zmian głosuj na Stolarczyka
                      • Gość: meteor Re: Tylko Jarek Stolarczyk IP: *.toya.net.pl 13.10.07, 22:36
                        a jego ..... donosil na niesiolowskiego, eh! on sam tez malo etyczny
                        choc sprawia wrazenie sympatycznego. szybko chcial osadzic sie w po;
                        nie specjalnie mu wyszlo - z ostatnim rokoszem tez!
                    • Gość: johnny Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 11:08
                      Ciekawe jest to, że kandydatka z Lublina dotarła z ulotkami do
                      Łodzi. Chyba że jest Pan z Lublina?
                      • ordynat.uchleja Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 15.10.07, 11:18
                        Tak, panie Johny, ten internet to dla mnie też wielka zagadka...

A czy znasz pan ten epizod, jak do kandydata PO dzwonią na komórkę z
                        jego sztabu, a on do nich : skąd wiedzieliście, że jestem w
                        sklepie ?!

Terror,panie i inwigilacja !
                        • Gość: johnny Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:11
                          Terror to PiS wprowadzil...
                          • ordynat.uchleja Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... 17.10.07, 14:47
                            ... no, też mówię - terror i inwigilacja , a na "ekonomii zdrowia"
                            to już we wogle się nie wyznają!
                            Za to PO - to co innego.
                            Wprowadzić chcą do sejmu specjalistkę od ekonomii zdrowia. Brunetkę
                            tym razem.
                            • Gość: johnny Re: 12 na liście PO jak dwunastu apostołów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 09:06
                              no ale może dzięki tej "ekonomistce zdrowia" poprawi się trochę
                              ekonomia w zdrowiu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka