yarro 17.07.03, 10:42 A więc jednak mam net... :) I to tam, gdzie mieszkam - 24 Stunden pro Tag ;] Pozdrawiam z Lipska! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teoo Re: Leipzig herzlich willkommen :) 17.07.03, 20:13 Jak wygląda dworzec główny bo widziałem go jeszcze za czasów NRD a teraz podobno jest extra. Kiedyś jeździłem na OHPy gdzie razem z ddrowcami wspólnie w wakacje pracowaliśmy.To były wspaniałe czasy.Byłem na samym dole w trójkącie przy granicy NRF,DDR i Czechach tzn. za Plauen nad pięknym jeziorem w ośrodku w którym mieszkaliśmy.Warto zwiedzić też Zwikau i Drezno bo blisko. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Leipzig herzlich willkommen :) 18.07.03, 18:14 Jak narazie to kroi mi się wyjazd schoenwochenendeticketem do Berlina, oraz może do Wuerzburga :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Leipzig herzlich willkommen :) 19.07.03, 12:50 yarro wjedź na budynek telewizji w Berlinie, zobacz Brandenburg Tor, Under der Linde, Alexandr Platz oraz Dworzec Zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
aard A gdzie mieszkasz? 18.07.03, 08:40 I po ile, żeby wiedzieć w razie czego na przyszłość? Czy też miejsce to nie jest oeffentlich erreichbar? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: A gdzie mieszkasz? 18.07.03, 20:52 Mieszkam kątem u ojca przyjaciela, w mieszkaniu Leipziger Universitaet'u :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś