Dodaj do ulubionych

ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO

IP: 10.0.207.* 15.12.01, 19:49
Chodze do VIII lo i uwazam ze pomysl połaczenia tych dwoch szkol jest
absurdalny. ELEMENT tej szkoly juz sie szykuje na uczniow liceum. W ZSB nr 2 na
porzadku dziennym sa wymuszenia, haracze i pobicia( nawet okradanie
nauczycieli). Tymczasem VIII LO jest porzadną renomowaną szkołą z tradycjami.
Połączenie tych szkółbyłoby równoważne z drastycznym obnizeniem poziomu VIII lo.

Piotrek VIII lo
Obserwuj wątek
    • Gość: fgh Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO IP: 10.0.207.* 15.12.01, 19:51
      masz racje. niewiem kto to eymyslił. taka szkola nie powinna byc połaczona ze
      zwylką zawodową
    • Gość: tomek Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO IP: 10.0.207.* 15.12.01, 19:53
      Wracając do poprzedniego tematu. to nadętymi bufonami sa wlasnie ci ktorzy
      chodza do zawodowek. ponadto w takich szkolach rodzi sie walsnie cały element
      przyszlego spoleczenstwa.

tomek IV LO
      • geograf Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO 15.12.01, 19:57
        czy wy przez przypadek nie jesteście jedną i ta samą osobą???
        oczywiście zgadzam się z tym(o ile to prawda- nie pamiętam nowej sieci szkół),
        że zawodówka + liceum to chybiony pomysł
        • Gość: Ixtlilto Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.12.01, 22:07
          geograf napisał:

> czy wy przez przypadek nie jesteście jedną i ta samą osobą???
          schizofrenia? :)
      • Gość: Ixtlilto do Tomka IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.12.01, 22:13
        Gość portalu: tomek napisał(a):

> Wracając do poprzedniego tematu. to nadętymi bufonami sa wlasnie ci ktorzy
        > chodza do zawodowek.
        nie wiem na jakiej podstawie piszesz coś takiego!? Czy znasz kogoś z budowlanki?
        Przepraszam! Ty piszesz ogólnie o zawodówkach! Pytam więc: czy znasz ludzi z
        łódzkich zawodówek? Ile to jest osób? 2? 3? 10? Nie sądzisz, że w tych szkołach
        jest więcej osób??? Dlaczego uogólniasz?

> ponadto w takich szkolach rodzi sie walsnie cały element
        > przyszlego spoleczenstwa.
        ...
        Przepraszam, brakuje mi słów, zeby to skomentować...

> tomek IV LO
        Ixtlilto, III LO
        • p8 Thus panBozia spokes 16.12.01, 00:46
          ZSCH pozdrawia III LO

panBozia
          • Gość: Ixtlilto Re: Thus panBozia spokes IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.12.01, 10:10
            p8 napisał:

> ZSCH pozdrawia III LO
            III LO pozdrawia ZSCH (czyli?) :)P

> panBozia
            Ixtlilto
            • p8 Re: Thus panBozia spokes 16.12.01, 13:35
              ZSCH (czyli?) :)P

Za moich czasów znaczyło to Zespół Szkół Chemicznych,
              teraz chyba jakoś inaczej :)

Ale pozdrowionka podtrzymuję:)

panBozia
              • Gość: Ixtlilto Re: Thus panBozia spokes IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.12.01, 13:39
                p8 napisał(a):

> Za moich czasów znaczyło to Zespół Szkół Chemicznych,
                > teraz chyba jakoś inaczej :)
                no właśnie tak jakoś kombinowałam, ale nie byłam pewna

> Ale pozdrowionka podtrzymuję:)
                > panBozia
                pozdroofka, Ixtlilto
      • p8 Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO 16.12.01, 00:44
        Gość portalu: tomek napisał(a):

> Wracając do poprzedniego tematu. to nadętymi bufonami sa wlasnie ci ktorzy
        > chodza do zawodowek. ponadto w takich szkolach rodzi sie walsnie cały element
        > przyszlego spoleczenstwa.
        >
        > tomek IV LO

Że co?
        Łebku, posłuchaj co ci powiem - skończyłem zawodówkę, technikum i teraz studiuję,
        i nie uważam aby zawodówka była źródłem wszelakiego zła. Gdzie diler zbierze
        największe żniwo? - w LO. Nie czaruj więc - myślę, że przydałoby ci się zawodówka,
        nauczyłbyś się przynajmniej walki o przetrwanie, a nie skiełczał z ciepłego
        rodzinnego kurwidołka. Z 18 osób z którymi kończyłem zawodówkę, 14 jest w trakcie
        lub już po studiach, więc odpada ci argument o wrodzonym debiliźmie osób po
        zawodówce. Życzę tobie i twoim kolegom, aby taki sam odsetek waszej klasy...

Bufon mówisz... a wiesz chociaż co to kurwa znaczy?

panBozia
        • Gość: mch Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO IP: *.pai.net.pl 18.12.01, 15:03
          Brawo za słowa prawdy! Dzięki za poparcie.

Pozdrawiam :-)
    • Gość: misik Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO IP: 10.0.207.* 15.12.01, 19:57
      popieram tych uczniow z VIII lo. na ich miejscu tez bym nie chcial sie łaczyc z
      jąkąs budowlanką/
    • Gość: ANIA Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO IP: 10.0.207.* 15.12.01, 19:59
      to liceum ma poziom nauczania jezyka niemieckiego jeden z najwyzszych w POLSCE.
      • p8 Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO 16.12.01, 00:47
        Gość portalu: ANIA napisał(a):

> to liceum ma poziom nauczania jezyka niemieckiego jeden z najwyzszych w POLSCE.

Deutschland, Deutschland uber alles???

Primo voto po pierwsze - nie samym niemieckim edukacja stoi...

panBozia

• Gość: misik Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO IP: 10.0.207.* 15.12.01, 19:59
      w polsce to moze nie ale slyszalem ze naprawde nie maja sie czego wstydzic
    • Gość: tl Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO IP: 10.0.207.* 15.12.01, 20:01
      podobno dyrektor z tej budowlanki pozwala na jawne kradzierze w tej szkole
      • p8 Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO 16.12.01, 00:49
        Gość portalu: tl napisał(a):

> podobno dyrektor z tej budowlanki pozwala na jawne kradzierze w tej szkole

Podobno papież jest gejem.

panBozia
        • Gość: mch Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO IP: *.pai.net.pl 18.12.01, 15:06
          Podobno Hitler był bliskim krewnym tego germańskiego VIII LO
    • Gość: rafgeo Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO IP: 172.16.69.* 15.12.01, 20:01
      Oj człowieku. Jeśli już chcesz wysyłać posty pod różnymi nickami, to lepiej
      załóż kilka kont. Ukryjesz wtedy adres IP i będzie łatwiej. A teraz daj sobie
      spokój. Pierwszy post przedstawił Twoje poglądy i nie ma sensu żebyś kilka razy
      wysyłał posty popierając sam siebie. Przecież to idiotyczne - nieprawdaż?
      • geograf Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO 15.12.01, 20:20
        najwidoczniej ten człowiek ma, popularną w dzisiejszym społeczeństwie, potrzebe
        zwracania na sobie uwagi. ach ten egocentryzm...:))
      • Gość: pepe Re: do Wszystkich ZAWODÓWKOWCÓW - VIII LO IP: *.toya.net.pl 18.12.01, 13:08
        Macie caly czas jakies problemy. Uwazacie ze liceum jest gorsze od waszych
        zawodowek. Podtrzymuje stwierdzenie ze chodzi tam element i mlodziez o nizszym
        IQ. Taka jest prawda i jej sie nie zmieni. To jakis zbsurd ze 70%ludzi po tych
        szkolach idzie na studia. W liceum wcale nie ma tylku dilerow ile w
        zawodowkach. Macie komplesy z tego powodu,z e wam sie niechcialo uczyc i
        poszliscie wlasnie do takich szkol. Teraz mozecie co najwyzej kopac rowy albo
        przezycac cegly.

Nadal podtrzymuje stwierszenie ze połaczenie VIII lo z ZSB nr 2 jest poronionym
        planem.
        • zamek do fałszywego pepe 18.12.01, 13:24
          Koleś, po pierwsze to przestań obrażać ludzi, bo może tobie też ktoś się dobrać
          do tyłka i przestanie ci być wesoło; po drugie - podpieprzyłeś nicka bardzo
          porządnemu facetowi, przez którego klawiaturę nigdy takie bzdety jak twoje by
          nie przeszły. Także - wypad stąd, byle szybko.
          A łączenia szkół też nie popieram, choć z innych względów - należy unikać
          sytuacji dzielących uczniów na z gruntu lepszych i gorszych, tak jak czyni to
          mój, za przeproszeniem, przedmówca. Każdy powinien być u siebie. O pewnych
          zwolnieniach wśród nauczycieli - już nie wspominam.
          • Gość: mch Re: do fałszywego pepe IP: *.pai.net.pl 18.12.01, 15:09
            I to są prawdziwe fakty.
    • Gość: zet Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO IP: 10.0.207.* 15.12.01, 20:01
      TEELu nie zartuj. ale jesli tak to ja bym niechcial tam chodzis.
      zeeeet
    • Gość: sss Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO IP: 10.0.207.* 15.12.01, 20:02
      ale z drugiej strony problem jest oczywisty.
      • kropka. Re: ignor polecam :)) 16.12.01, 01:27
        dajcie spokój, coś mi się zdaje, ze nasz stary znajomy zmienił IP nadawania.
        A co? Poprzednie zablokowane?
    • Gość: mch Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO IP: *.pai.net.pl 16.12.01, 13:27
      Do cholery jasnej, a kto powiedział, że nie jestem przeciwny połączeniu szkół,
      co?! Też mi się to nie podoba! Chodzi mi tylko o zachowanie ludzi z VIIILO w
      stosunku do innych! Bogami nie jesteście, więc nie macie żadnego prawa wyzywać
      innych od gorszych!
      • Gość: mch Re: ELEMENTt z ZSB nr 2 kontra VIII LO IP: *.pai.net.pl 16.12.01, 13:30
        Sory! Trochę się zirytowałem. Wziąłem już nerwosol :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka