zakaua 18.07.03, 14:35 apelujcie w słusznych sprawach... kogo ignorować, kogo atakować itp... nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg! tak baj de łej, nowy jestem -witam (niech mnie ignoruje kto chce i dlaczego chce a kto nie chce to niech nie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Zakaukazie 18.07.03, 14:48 To mi się podoba :-) Nalot w "dawny surrealnym stylu", z którym (póki co) nie mam absolutnie nic wspólnego :-)) Tak Trzymać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: apel do apelujących! IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.07.03, 14:50 zakaua napisał: > apelujcie w słusznych sprawach... kogo ignorować, kogo atakować itp... nic > tak nie jednoczy jak wspólny wróg! > > tak baj de łej, nowy jestem -witam (niech mnie ignoruje kto chce i dlaczego > chce a kto nie chce to niech nie) Witaj! :) Póki nie będziesz przekraczać granic zdrowego rozsądku /no dobra surrealizm się nie zalicza/ - dopóki nie wyjdziesz poza zwykłą (N)etykietę, nikt nie będzie Cię ignorować :) Nie bój nie bój :) Pisz częsciej, zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: apel do apelujących! 18.07.03, 14:56 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Witaj! :) Póki nie będziesz przekraczać granic zdrowego rozsądku /no dobra surrealizm się nie zalicza/ To prawda! Surrealizm jest zdecydowanie POZA granicami choćby najbardziej chorego rozsądku :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: apel do apelujących! 18.07.03, 15:07 Witaj. Fajny nick Bardzo rozsądnie zacząłeś :))) Odpowiedz Link Zgłoś