Gość: wojtek IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.03, 19:41 To jest totalne dno!!! Jestem kibicem Widzewa ale z tymi "kibicami" z klepsydry nie chce miec nic wspolnego!!! Wstydze sie ze Widzew ma tez takich "kibicow". Uratujcie klub sami debile!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Illney Re: Klepsydra w nagrodę IP: *.insite.pl 19.07.03, 00:51 Panie prezesie. Byłem pełen nieufności co do pańskich działań, ale nie da się ukryć, że robi pan wszystko, żebyśmy nie spadli na dno. Niech pan się nie przejmuje i robi swoje. Prawdziwi kibice to docenią. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Klepsydra w nagrodę 19.07.03, 13:01 Gdyby każdy kibic przekazał na klub jedną dziesiątą tego co ja, pozbylibyśmy się długów - twierdzi prezes Widzewa Witold Skrzydlewski --------- A co ja narobiłem tego długi, że niby mam dawać jakieś pieniądze. Oświadczam, że NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszkin Re: Klepsydra w nagrodę IP: *.lodz.supermedia.pl 19.07.03, 16:15 Wlasnie wrocilem z pod stadionu Widzewa !!! Jednak panu Skrzydlewslkiemu chyba bardziej zalezy na WIDZEWIE niz nam sie wszystkim kibicom wydaje !!!!! Mimo wolnej soboty - co chwila spod stadionu odjezdzli jednak jacys ludzie - chyba przyjaciele i koledzy Skrzydlewskiego - (samochodami typu BMW, MERCEDES, PEUGEOT 607 itp) po rozmowach ze Skrzydlewskim, ktory prosil ich o wplaty na WIDZEW. Z WIELU WPLAT UZBIERA SIE prawdopodobnie na poniedzialek potrzebne 300.000 zł TO SA PRAWDZIWI PRZYJACIELE WIDZEWA, choc przypuszczam ze niewielu z nich zna się w ogole na pilce !!!!!! TO BYL BARDZO BUDUJACY WIDOK !!!!! Wiec nie bluzgajcie na SKRZYDLEWSKIEGO bo cos robi, w przeciweienstwie do klamcy MILLERA, ktory tylko obiecywal POMOC !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzaba Re: Klepsydra w nagrodę IP: 217.98.54.* 20.07.03, 15:56 "Poprosiłem więc o pomoc ludzi, którzy oglądają mecze w sektorze dla VIP- ów, a wcześniej latali na koszt klubu na mecze w europejskich pucharach. Chcę od nich od 5 do 10 tys. zł. Na razie pozytywnie zareagowało chyba pięć osób, z 40 do których dzwoniłem - opowiada zawiedziony" Proponuję opublikować litę osób które odmówiły. Będą na naszym stadionie persona nongrata. Odpowiedz Link Zgłoś