zainteresowany761 19.10.07, 19:52 FORMUłOWICZE GłOSUJCIE NA PRAWO I SPRAWIEDLIWOść!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krog7 To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 20.10.07, 19:23 :-) ..... bo na socjalistów i dyktatorów napewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bylyzychliniak [...] 20.10.07, 20:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krog7 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 21.10.07, 12:02 Najśmieszniejsze jest to, ze tak naprawdę nie wiadomo do kogo bylyzychliniak to napisał; do Ciebie zwolennika PiS czy do mnie, zwolennika troszkę innego światopoglądu. W każdym bądź razie nieważne - kultura by się przydała i to nie tylko na szczeblu forum, ale może przed wszystkim na szczeblu naszych polityków i "przewódców" Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 21.10.07, 12:48 Nieważne czy to było do Ciebie czy do mnie,ja mówiłem ogólnie. kultura by się przydała i to nie tylko > na szczeblu forum, ale może przed wszystkim na szczeblu naszych polityków i "p > rzewódców" Tu masz 100 % rację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 21.10.07, 13:07 Miło Krog, że tu znów zajrzałeś :-) Szkoda, że tylko przy okazji wyborów, wpadaj częściej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xe.na Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 22.10.07, 19:21 No i wreszcie spoleczenstwo zmadrzalo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 22.10.07, 19:58 Albo dało się ogłupić, to się xe.na okaże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 22.10.07, 23:32 Oj, żeby to nie były prorocze słowa Zainteresowany! Odpowiedz Link Zgłoś
tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 08:37 Ludzie po prostu mieli dość rządów Kaczyńskiego, który jeszcze troszkę a wprowadziłby policję polityczną, a może nawet mielibyśmy wychodne z domu tylko do 20 po to by wszystkich trzymać w garści myślę, że ludzie tego też się przestraszyli. Wykorzystywanie CBA do kampanii wyborczej to przecież skandal. Zainteresowany napisał, że nie ma mi czego gratulować ja uważam przeciwnie w okręgu 5 najwyższa liczba głosów w okręgu 4 trzecie miejsce a w liceum 2 miejsce to dobry wynik. pozdrawiam T.R. Odpowiedz Link Zgłoś
xe.na Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 09:59 zgadzam sie z moim przedmowca!!!!zainteresowny nie dopuszczasz do siebie goryczy porazki?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 10:30 Ale jakiej porażki,czy ja coś przegrałem,nic o tym nie wiem...a nie sorry wczoraj z córką w wojnę grałem i przegrałem! xe.na "sukces" Tomka jest też moim sukcesem,a wiesz dlaczego,a dlatego,że ja także na niego głosowałem!!! i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 10:13 Ok,jeżeli swój wynik Tomek uważasz za sukces to ja ci gratuluje,szczerze! Dla mnie sukcesem byłoby zwycięstwo w moim rodzinnym mieście!!! Twój start w wyborach miał służyć nie Tobie,nie naszej społeczności,a PO! Dobrze o tym wiemy i Ty i ja. Zresztą ten temat był tu na forum poruszany. Sam poruszyłeś temat PO ( działanie , struktury ). Tak jak sam napisałeś,jeżeli ktoś w tym nie siedzi to nie wie o co chodzi. Mnie dziwi brak inwestycji PO w Twoją kampanię ( ani jednego plakatu , ani jednej ulotki )?! Twój wynik byłby znacznie lepszy! Czy to nie jest dziwne? Wybory przeszły do historii,czas pokaże czy wybór Polaków był słuszny czy też nie,oby... Odpowiedz Link Zgłoś
xe.na Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 10:57 tak czas pokaze wiec cierpliwie czekajmy,na razie bez osadow! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 11:11 Ok. Poczekamy,zobaczymy,osądzimy tzn. społeczeństwo osądzi!!! xe.na mam pytanko: czy Ty nie jesteś rzeczniczką prasową Tomka.R.? Odpowiedz Link Zgłoś
xe.na Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 11:25 Nie musisz wiedziec! po co ci to?:-) jestem swoim wlasnym rzecznikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
xe.na Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 11:28 A to ze mam login zenski nic nie oznacza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 11:32 Witam ponownie. Panie Tomku pan pisze o kaczyńskich, a ja napisze tak: niech trochę porządzi PO a potem osądzimy i sie przekonamy. Ty tomku napędzasz PO w rejonie a ja ci napiszę tak pracujesz w szkolę więc wystarczyło zeskanowac zdjęcie (przecież masz bo startowałeś na radnego) i zrobić jakies niewielkie plakaciki. Ile byś na to wydał na małą kampanie no pytam sie ile - grosze. Ale ci nie zależało na wygraniu chciałes zamieszania koło twojej osoby. Wiesz sądze że ty jestes piąkiem PO a nie chcesz działąć dla Nas Żychliniaków. Jak jesteś taki działacz w Stowrzyszeniu to napisz jakie wnioski złożył nasz Burmistrz aby otrzymać pieniądze unijne. Kiedy przedstawiciel w Twojej osobie był u burmistrza i zebrał dane dotyczące dofinansowań z środków unijnych. Chyba że stowarzyszenie jest po to żeby była jakiaś nazwa przy twoim nazwisku. Napisz co zyskamy w naszej miejscowości w czasie rządóww PO. No napisz wielki działaczu co zrobicie a konkretnie TY bo jestes w parti rządzącej. Napisz co teraz możesz zrobić dla naszego miasta. Jak to się sprawdzi i dużo zrobisz to po nieudolnum Panie burmistrzu nie będziesz miał problemu zostac burmistrzem. A ty gadasz a nic nie działasz odpisz proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 12:10 Zychliniak jak pisałem wcześniej jest możliwa pomoc ze strony posła PO zorganizowania spotkania z przedstawicielami rady i urzędu w którym uczestniczyłby marszałek woj. łódzkiego oraz dyrektor departamentu ds. funduszy z Unii, więc wystarczy tylko chęć ze strony rządzącej, a tak naprawdę to przecież pis wygrał w naszym okręgu i ma 5 posłów w naszym okręgu, więc od nich też można czegoś wymagać, np. poseł Woźniak burmistrz sympatyzuje z pis-em to powinien mieć dojście. Jeżeli ty też sympatyzujesz z pis-em to może ty coś załatwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 12:16 A zapomniałem o kampanii wyborczej to to nie jest takie proste jak uważasz nie można sobie od tak zeskanować zdjęcia i wydrukować plakatu nie znasz po prostu ordynacji wyborczej a dokładnie finansowania kampanii wyborczej. Na wszystko musisz mieć faktury zakładu poligraficznego czy drukarni. Zrobienie ulotek to koszt i to nie mały ponieważ drukarnia nie wydrukuje ci 100 szt. ulotek tylko minimum 1000 po 50 gr co daje 500 zł, więc to nie małe pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 12:20 zainteresowany chyba wiesz o tym, że ja nie potrzebuje rzecznika prasowego jestem 2w1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 12:27 Wiem Tomek,wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 12:33 urządzasz sobie pogaduszki z xena zamiast porozmawiać rzeczowo "Kubuś Puchatek" - to było dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 12:55 Umówmy się na piwko to porozmawiamy rzeczowo. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 13:05 Ok czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 13:15 Kiedy i gdzie,ja się dostosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 13:21 musisz mi puścić strzałkę na telefon bo mam nowy i nie mam twojego telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 12:45 Tomku chwalisz się czy się żalisz. 1. Jak dla PO 500 zł to dużo to wybacz jesteś dla nich nikim. 2. Jak na spotkaniu dowiedziałeś sie tyle o UNI więc jako przedstawiciel Stowarzyszenia działej aby było w Żychlinie lepiej. Mas przecież radnych z którymi działałes i sympatyzujesz np. Pan Stasiak. A może stowarzyszenie to dla ciebie nic. Proszę odpisz na moje pytanie co oprucz rozmów na temat placu zabaw zrobiliście. 3. Płaczesz że z PiS ma pięciu kabdydatów z powiatu. A ilu ma mieć jak PO żałowało wam na kampanie pieniędzy np. na ciebie 4. Sympatykiem nie jestem głosowałem na PSL a pana burmistrza nie popieram ponieważ z siły młodości zrobiła się w młodości bezradności. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 13:08 Odpowiem Ci tak nie od razu Kraków zbudowano bądź cierpliwy formalizowanie dokumentów stowarzyszenia trwało 3 miesiące tyle się czeka na dokumenty , więc uzbrój się w cierpliwość a później będziesz krytykował jest plan działania i my będziemy robić swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 20:14 Z niecierpliwością czekamy na dalsze działania stowarzyszenia. To pole, na którym nie działa pan sam, a w grupie. Natomiast fakt, że startował pan do sejmu z listy PO i pana przynależność do tej partii stawia przed panem nieco inne wymagania. Ma rację żychliniak pisząc, że mógł pan czy też PO nieco w pana kampanię zainwestować. I wniosek z tego oczywisty: kutnowskiemu PO nie zależy na panu albo na żychlinie, albo ani na tym, ani na drugim. Ot, taki zapełniacz listy do ściągnięcia kilku głosów z żychlina. Udało się. PO w naszym mieście nie ma. Jedna wizyta posła Biernata w czasie kampanii wyborczej to za mało, aby sądzić, że jesteśmy dla nich ważni. Nie jesteśmy. Dla PiS-u też nie jesteśmy ważni. Przypomnę, że poseł Woźniak był w naszym mieście ostatnio dwa lata temu, przed poprzednimi wyborami. Ale, jak możemy się dla kogokolwiek liczyć jeśli sami się nie szanujemy, nie dbamy o siebie i własne interesy. Wybieramy wciąż z uporem nijakich radnych i burmistrzów dbających tylko o własne stołki? Odpowiedz Link Zgłoś
tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 24.10.07, 08:18 zgadzam sie z toba edmurphy, tylko ty moze mi powiesz w jaki sposob zmienic myslenie i podejscie do zycia naszej spolecznosci skad tyle nienawisci egoizmu i braku wspolpracy czy tak musi byc? Odpowiedz Link Zgłoś
xe.na Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 24.10.07, 09:28 Tego sie nie da zrobic tr28 po prostu nie da!!!!poniewaz wszyscy sie tu znaja,wszystkiego sobie zazdroszcza,mijajac na ulicy usmiechaja sie i mowia Dzien Dobry a za chwile obmawiaja,podkladaja sobie swinie,a nie daj Bog jak ktos sie wychyla przed szereg ooooooooo to juz koniec,zrobia wszystko zeby go z powrotem ,,uporzdkowac,,!!!NIESTETY!! Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 24.10.07, 09:35 Bardzo,ale to bardzo mądre spostrzeżenie xe.na. Zgadzam się z Tobą w 100 %! Odpowiedz Link Zgłoś
xe.na Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 24.10.07, 09:51 Tylko jakie przykre,no bo co kosztuje zwykla ludzka zyczliwosc-NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 24.10.07, 10:13 niech każdy zacznie zmiany od siebie a będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 25.10.07, 00:08 Kto pierwszy się wychyli? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś