Dodaj do ulubionych

PRAWO I SPRAWIEDLIWOść!

19.10.07, 19:52
FORMUłOWICZE GłOSUJCIE NA PRAWO I SPRAWIEDLIWOść!!!
Obserwuj wątek
    • krog7 To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 20.10.07, 19:23
      :-) ..... bo na socjalistów i dyktatorów napewno nie.
      • bylyzychliniak [...] 20.10.07, 20:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • krog7 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 21.10.07, 12:02
      Najśmieszniejsze jest to, ze tak naprawdę nie wiadomo do kogo bylyzychliniak to napisał; do Ciebie zwolennika PiS czy do mnie, zwolennika troszkę innego światopoglądu. W każdym bądź razie nieważne - kultura by się przydała i to nie tylko na szczeblu forum, ale może przed wszystkim na szczeblu naszych polityków i "przewódców"
      • zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 21.10.07, 12:48
        Nieważne czy to było do Ciebie czy do mnie,ja mówiłem ogólnie.
        kultura by się przydała i to nie tylko
        > na szczeblu forum, ale może przed wszystkim na szczeblu naszych
        polityków i "p
        > rzewódców"

Tu masz 100 % rację!!!
        • edmurphy Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 21.10.07, 13:07
          Miło Krog, że tu znów zajrzałeś :-) Szkoda, że tylko przy okazji wyborów, wpadaj
          częściej :-)
          • xe.na Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 22.10.07, 19:21
            No i wreszcie spoleczenstwo zmadrzalo!!!
            • zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 22.10.07, 19:58
              Albo dało się ogłupić, to się xe.na okaże!!!
              • edmurphy Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 22.10.07, 23:32
                Oj, żeby to nie były prorocze słowa Zainteresowany!
                • tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 08:37
                  Ludzie po prostu mieli dość rządów Kaczyńskiego, który jeszcze troszkę a
                  wprowadziłby policję polityczną, a może nawet mielibyśmy wychodne z domu tylko
                  do 20 po to by wszystkich trzymać w garści myślę, że ludzie tego też się
                  przestraszyli. Wykorzystywanie CBA do kampanii wyborczej to przecież skandal.
                  Zainteresowany napisał, że nie ma mi czego gratulować ja uważam przeciwnie w
                  okręgu 5 najwyższa liczba głosów w okręgu 4 trzecie miejsce a w liceum 2 miejsce
                  to dobry wynik.
                  pozdrawiam T.R.
                  • xe.na Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 09:59
                    zgadzam sie z moim przedmowca!!!!zainteresowny nie dopuszczasz do siebie goryczy
                    porazki?:-)
                    • zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 10:30
                      Ale jakiej porażki,czy ja coś przegrałem,nic o tym nie wiem...a nie sorry
                      wczoraj z córką w wojnę grałem i przegrałem!

xe.na "sukces" Tomka jest też moim sukcesem,a wiesz dlaczego,a dlatego,że ja
                      także na niego głosowałem!!!

i tyle!
                  • zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 10:13
                    Ok,jeżeli swój wynik Tomek uważasz za sukces to ja ci gratuluje,szczerze!
                    Dla mnie sukcesem byłoby zwycięstwo w moim rodzinnym mieście!!!

Twój start w wyborach miał służyć nie Tobie,nie naszej społeczności,a PO! Dobrze
                    o tym wiemy i Ty i ja. Zresztą ten temat był tu na forum poruszany. Sam
                    poruszyłeś temat PO ( działanie , struktury ).
                    Tak jak sam napisałeś,jeżeli ktoś w tym nie siedzi to nie wie o co chodzi. Mnie
                    dziwi brak inwestycji PO w Twoją kampanię ( ani jednego plakatu , ani jednej
                    ulotki )?! Twój wynik byłby znacznie lepszy! Czy to nie jest dziwne?
                    Wybory przeszły do historii,czas pokaże czy wybór Polaków był słuszny czy też
                    nie,oby...

• xe.na Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 10:57
                      tak czas pokaze wiec cierpliwie czekajmy,na razie bez osadow!
                      • zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 11:11
                        Ok.
                        Poczekamy,zobaczymy,osądzimy tzn. społeczeństwo osądzi!!!

xe.na mam pytanko:
                        czy Ty nie jesteś rzeczniczką prasową Tomka.R.?
                        • xe.na Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 11:25
                          Nie musisz wiedziec! po co ci to?:-)
                          jestem swoim wlasnym rzecznikiem!
                          • xe.na Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 11:28
                            A to ze mam login zenski nic nie oznacza:-)
                        • zychliniak Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 11:32
                          Witam ponownie.
                          Panie Tomku pan pisze o kaczyńskich, a ja napisze tak: niech trochę porządzi PO
                          a potem osądzimy i sie przekonamy.
                          Ty tomku napędzasz PO w rejonie a ja ci napiszę tak pracujesz w szkolę więc
                          wystarczyło zeskanowac zdjęcie (przecież masz bo startowałeś na radnego) i
                          zrobić jakies niewielkie plakaciki. Ile byś na to wydał na małą kampanie no
                          pytam sie ile - grosze. Ale ci nie zależało na wygraniu chciałes zamieszania
                          koło twojej osoby. Wiesz sądze że ty jestes piąkiem PO a nie chcesz działąć dla
                          Nas Żychliniaków.
                          Jak jesteś taki działacz w Stowrzyszeniu to napisz jakie wnioski złożył nasz
                          Burmistrz aby otrzymać pieniądze unijne. Kiedy przedstawiciel w Twojej osobie
                          był u burmistrza i zebrał dane dotyczące dofinansowań z środków unijnych. Chyba
                          że stowarzyszenie jest po to żeby była jakiaś nazwa przy twoim nazwisku. Napisz
                          co zyskamy w naszej miejscowości w czasie rządóww PO. No napisz wielki działaczu
                          co zrobicie a konkretnie TY bo jestes w parti rządzącej. Napisz co teraz możesz
                          zrobić dla naszego miasta. Jak to się sprawdzi i dużo zrobisz to po nieudolnum
                          Panie burmistrzu nie będziesz miał problemu zostac burmistrzem. A ty gadasz a
                          nic nie działasz odpisz proszę.
                          • tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 12:10
                            Zychliniak jak pisałem wcześniej jest możliwa pomoc ze strony posła PO
                            zorganizowania spotkania z przedstawicielami rady i urzędu w którym
                            uczestniczyłby marszałek woj. łódzkiego oraz dyrektor departamentu ds. funduszy
                            z Unii, więc wystarczy tylko chęć ze strony rządzącej, a tak naprawdę to
                            przecież pis wygrał w naszym okręgu i ma 5 posłów w naszym okręgu, więc od nich
                            też można czegoś wymagać, np. poseł Woźniak burmistrz sympatyzuje z pis-em to
                            powinien mieć dojście. Jeżeli ty też sympatyzujesz z pis-em to może ty coś
                            załatwisz?
                          • tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 12:16
                            A zapomniałem o kampanii wyborczej to to nie jest takie proste jak uważasz nie
                            można sobie od tak zeskanować zdjęcia i wydrukować plakatu nie znasz po prostu
                            ordynacji wyborczej a dokładnie finansowania kampanii wyborczej. Na wszystko
                            musisz mieć faktury zakładu poligraficznego czy drukarni. Zrobienie ulotek to
                            koszt i to nie mały ponieważ drukarnia nie wydrukuje ci 100 szt. ulotek tylko
                            minimum 1000 po 50 gr co daje 500 zł, więc to nie małe pieniądze.
                        • tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 12:20
                          zainteresowany chyba wiesz o tym, że ja nie potrzebuje rzecznika prasowego
                          jestem 2w1 :)
                          • zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 12:27
                            Wiem Tomek,wiem.

• tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 12:33
                              urządzasz sobie pogaduszki z xena zamiast porozmawiać rzeczowo "Kubuś Puchatek"
                              - to było dobre :)
                              • zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 12:55
                                Umówmy się na piwko to porozmawiamy rzeczowo.
                                Co ty na to?
                                • tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 13:05
                                  Ok czekam na propozycje
                                  • zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 13:15
                                    Kiedy i gdzie,ja się dostosuję.
                                    • tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 13:21
                                      musisz mi puścić strzałkę na telefon bo mam nowy i nie mam twojego telefonu
                          • zychliniak Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 12:45
                            Tomku chwalisz się czy się żalisz.
                            1. Jak dla PO 500 zł to dużo to wybacz jesteś dla nich nikim.
                            2. Jak na spotkaniu dowiedziałeś sie tyle o UNI więc jako przedstawiciel
                            Stowarzyszenia działej aby było w Żychlinie lepiej. Mas przecież radnych z
                            którymi działałes i sympatyzujesz np. Pan Stasiak. A może stowarzyszenie to dla
                            ciebie nic. Proszę odpisz na moje pytanie co oprucz rozmów na temat placu zabaw
                            zrobiliście.
                            3. Płaczesz że z PiS ma pięciu kabdydatów z powiatu. A ilu ma mieć jak PO
                            żałowało wam na kampanie pieniędzy np. na ciebie
                            4. Sympatykiem nie jestem głosowałem na PSL a pana burmistrza nie popieram
                            ponieważ z siły młodości zrobiła się w młodości bezradności.
                            Pozdrawiam
                            • tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 13:08
                              Odpowiem Ci tak nie od razu Kraków zbudowano bądź cierpliwy formalizowanie
                              dokumentów stowarzyszenia trwało 3 miesiące tyle się czeka na dokumenty , więc
                              uzbrój się w cierpliwość a później będziesz krytykował jest plan działania i my
                              będziemy robić swoje.
                              • edmurphy Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 23.10.07, 20:14
                                Z niecierpliwością czekamy na dalsze działania stowarzyszenia. To pole, na
                                którym nie działa pan sam, a w grupie. Natomiast fakt, że startował pan do sejmu
                                z listy PO i pana przynależność do tej partii stawia przed panem nieco inne
                                wymagania. Ma rację żychliniak pisząc, że mógł pan czy też PO nieco w pana
                                kampanię zainwestować. I wniosek z tego oczywisty: kutnowskiemu PO nie zależy na
                                panu albo na żychlinie, albo ani na tym, ani na drugim. Ot, taki zapełniacz
                                listy do ściągnięcia kilku głosów z żychlina. Udało się. PO w naszym mieście nie
                                ma. Jedna wizyta posła Biernata w czasie kampanii wyborczej to za mało, aby
                                sądzić, że jesteśmy dla nich ważni. Nie jesteśmy. Dla PiS-u też nie jesteśmy
                                ważni. Przypomnę, że poseł Woźniak był w naszym mieście ostatnio dwa lata temu,
                                przed poprzednimi wyborami. Ale, jak możemy się dla kogokolwiek liczyć jeśli
                                sami się nie szanujemy, nie dbamy o siebie i własne interesy. Wybieramy wciąż z
                                uporem nijakich radnych i burmistrzów dbających tylko o własne stołki?
                                • tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 24.10.07, 08:18
                                  zgadzam sie z toba edmurphy, tylko ty moze mi powiesz w jaki sposob zmienic
                                  myslenie i podejscie do zycia naszej spolecznosci skad tyle nienawisci egoizmu i
                                  braku wspolpracy czy tak musi byc?
                                  • xe.na Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 24.10.07, 09:28
                                    Tego sie nie da zrobic tr28 po prostu nie da!!!!poniewaz wszyscy sie tu
                                    znaja,wszystkiego sobie zazdroszcza,mijajac na ulicy usmiechaja sie i mowia
                                    Dzien Dobry a za chwile obmawiaja,podkladaja sobie swinie,a nie daj Bog jak ktos
                                    sie wychyla przed szereg ooooooooo to juz koniec,zrobia wszystko zeby go z
                                    powrotem ,,uporzdkowac,,!!!NIESTETY!!
                                    • zainteresowany761 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 24.10.07, 09:35
                                      Bardzo,ale to bardzo mądre spostrzeżenie xe.na.
                                      Zgadzam się z Tobą w 100 %!
                                      • xe.na Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 24.10.07, 09:51
                                        Tylko jakie przykre,no bo co kosztuje zwykla ludzka zyczliwosc-NIC!
                                        • tr28 Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 24.10.07, 10:13
                                          niech każdy zacznie zmiany od siebie a będzie dobrze
                                          • edmurphy Re: To wiadomo, ale na kogo na PO czy PSL ??? 25.10.07, 00:08
                                            Kto pierwszy się wychyli? :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka