kidu128 10.11.07, 07:25 Witka, Nie wiecie może gdzie w Łodzi są sklepy z materacami do łóżek? Chodzi mi o takie zajmujące się głównie tym (duży wybór, kompetencja itp). Z góry dzięki. Kid. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Józek w Manufie, IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.07, 18:21 sklep z meblami w budynku dawnej Elei róg Piłsudskiego/Kilińskiego ... Naprawdę to takie trudne, że szukacie i znaleźć nie możecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Łódź - sklep z materacami do łóżek IP: *.elsnet.pl 11.11.07, 18:55 Polecam tę firmę: www.mkfoam.pl/index.php?option=com_sobi&task=search&Itemid=53 Odpowiedz Link Zgłoś
el-042 Też polecam... 11.11.07, 21:33 Mają solidne i piękne łóżka oraz materace niemieckie w bardzo korzystnych cenach. Jestem ich zadowolonym klientem. Wiem, że mają salon w pasażu w Tesco Widzewska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KL Re: Łódź - sklep z materacami do łóżek IP: 212.191.130.* 13.11.07, 08:44 Polecam sklep EKO-STYL ul. Wólczańska 14/16 (przy Zielonej) czynny codziennie do 19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe Re: Łódź - sklep z materacami do łóżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 21:30 Kokosen na Tuwima 80. Pełna profeska moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Łódź - sklep z materacami do łóżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 18:37 Kupowałam w Jysku, koniecznie trzeba kupić z kokosem. Są to najlepsze materace. Nie wiem gdzie są najlepsze ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Łódź - sklep z materacami do łóżek IP: *.elsnet.pl 15.11.07, 01:09 W Jysku są ceny zawyżone! Weź sobie porownaj ceny materacy w Jysku pod wzgledem materialu, wypelnienia z materacami mkfoam. Zresztą produkty Jyskowe sa produkowane w Chinach. Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Kokosen! 14.11.07, 20:39 Profesjonalizm, duży wybór jesli chodzi o rodzaje i ceny, fachowo poradzą, różne, nawet nietypowe szerokości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia 67 Re: Łódź - sklep z materacami do łóżek IP: *.raciborz.vectranet.pl 18.09.13, 20:58 Widziałeś video z ekspertami na www.domotor.pl widać że profesjonalnie zajmują się tematem materacy. Są na tej stronie sklepy w których można zamówić swoją wymarzoną konstrukcję materaca przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec112 Re: Łódź - sklep z materacami do łóżek IP: *.toya.net.pl 04.05.14, 18:05 Ja polecam www.estella-materace.pl - mają sklep na Tuwima zdaje się 80. Dodatkowo produkują materace na zamówienie, więc można dobrać coś pod siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
komfortowa89 Re: Łódź - sklep z materacami do łóżek 29.05.14, 08:25 znam fajny sklep z materacami lozka-materace.pl i nie musisz wychodzić z domu:) wielu moich znajomych włącznie ze mną u nich kupuje i każdy ich chwali:) ofertę mają ogromną no ale musisz sprawdzić sama:) Odpowiedz Link Zgłoś
dwojcik1978 Re: Łódź - sklep z materacami do łóżek 31.07.20, 16:34 Nic łatwiejszego, niż odwiedzić sklep Twoja Sypialnia ul. Zachodnia 31 Łódź, w dniach 8 i 9 sierpnia. Będzie tam można skorzystać z porad osoby od 20 lat pracującej w tej branży, wspartych specjalnym urządzeniem X-Sensor. To urządzenie wskazuje, czy materac będzie współpracować z naszym ciałem, czy będzie nas zbyt ugniatać. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś