Gość: Gość IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.07.03, 21:54 Niech atakuja i zycze sukcesow. Bledem technicznym jest WNP Kropek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamil Re: Lewica atakuje IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 04:48 "lub czasopisma"??? Ciekawe dlaczego błędy techniczne ostatnio w Polsce dotyczą tylko dwu słów? Wprawdzie innych za każdym razem, ale jednak dwu. Może Łódź mogłaby narzucić juz standard na trzy, albo nawet cztery słowa? Ksiega rekordów czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INCOGNITO Re: Lewica atakuje IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 09:19 "Władza musi być przejrzysta" skąd znam te słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Lewica atakuje IP: *.toya.net.pl 29.07.03, 16:42 przekierowano pieniadze na inna impreze z czego pan prez. i jego kolesie dostali odpowiednia sume a teraz to sie nazywa blad techniczny i co najbardziej smieszne robi to pan ze Zjednoczenia Chrześcijańsko-Narodowego!!!!!!!!!! co za baran :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Lewica atakuje IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 29.07.03, 18:10 A co ma do treści uchwał Prezydent. Chyba to rada uchwala , a prezydent realizuje. Jak maja bałagan w radzie to jest ich wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Lewica atakuje IP: *.toya.net.pl 29.07.03, 21:26 Przecież to jedna paka.Napewno chodzi o kasę.Pecunia non olet-mawiali starożytni.A przy okazji;nie przeszkadza Panu prezydentowi, że Mu w d......włażą przeciwnicy polityczni- a On im jeszcze za to placi.Rozejrzyjcie sie w tym magistracie wokół siebie. To taki test na inteligencje.Pozdrowy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JeżY Techno tak, ale nie za pieniądze podatników! IP: 195.117.14.* 30.07.03, 09:00 Nie mam nic przeciwko paradzie techno, ale niech finansują ją sami uczestnicy i sponsorzy. Budżet miasta powinien finansować tylko to czego nie da się sfinansować z innych źródeł np. naprawę miejskich dróg. Tym bardziej, że sytuacja finansowa Łodzi nie jest wesoła, a więc trzeba oszczędzać, oszczędzać i jeszcze raz oszczędzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareczek Skąd pieniądze dla Kościoła ? IP: 80.48.116.* 31.07.03, 23:58 czyżby tylko od parafian, i szkoła katolicka zwolniona z czynszy, a wyścig solidarności, a cotygodniowe wycieczki do Częstochowy lub do Rydzyka, a parcele na nowe kościoły itp. I co nam to daje. Nic. A taka parada promuje Łódź na całą Polskę i trochę Europy. Dobrze ktoś kiedyś powiedział "palanty z solidarności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch św. Prawicowy prezydent>>>>>........... IP: 217.153.38.* 31.07.03, 18:50 Kropiewnickiego już nikt w Łodzi nie chce (chyba)..... Jak przyjeżdża jakiś gośc do prezydenta wówczas drogi też są zamykane. Np; kanclerz Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz precz z kropiwnicka IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.07.03, 19:31 czarne dupki zaczely sie rzadzic swoimi durnymi pomyslami. juz naprawde lepiej bylo z czerwonymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek I po paradzie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 20:07 Uważam za słuszną decyzję władz miasta.Ta banda idiotów ,która chce przejść ulicami miasta tylko po to aby pochałasować i pokrzyczeć nie idzie na pole i tam robi to co najlepiej potrafi. Co mi po podpisach 15 tys. ludzi z całej polski .To także są idioci.To jest żadna promocja miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan techno Re: I po paradzie IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 11:16 POWIEM CI KRÓTKO IDIOTĄ TO TY JESTEŚ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re:Do jarka, co robi błędy ortograficzne IP: *.era.pl 01.08.03, 12:03 Panie Jarku, Hałas pisze się przez samo "h" Ale wstyd!!! Nie dość, że krytykuje bez sensu, to jeszcze z błędami, ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany I po paradzie IP: *.toya.net.pl 31.07.03, 20:40 Kierownictwo wydziału dróg jest to samo od lat. CIEKAWE DLACZEGO W LATACH POPRZEDNICH WSZYSTKO BYŁO OK., A TERAZ JEST ŹLE. WARTO BY BYŁO ZAPYTAĆ CO SIĘ ZMIENIŁO?????????????? OCZYWIŚCIE OPRÓCZ PANA PREZYDENTA (WSZYSTKICH ŁODZIAN,SORRY, NA PEWNO CORAZ MNIEJSZEJ LICZBY ŁODZIAN). "ZCHN ZBLIŻA SIĘ", O PRZEPRASZAM TO PIOSENKA JEST SĄDOWNIE ZAKAZANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek z magistratu wieści z magistratu IP: *.pai.net.pl 31.07.03, 20:44 Wsród pracowników magistratu, zwłaszcza tych zwykłych, powszechna jest opinia, ze takiego bufona i głupola dawno tu nie widziano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr ZBIERAMY PODPISY W/S REFERENDUM ODWOLUJACEGO PREZYDENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 20:49 skoro wszyscy sa tacy nie zadowoleni to dlaczego do cholery nikt nie zajmie sie zbieraniem podpisow w sprawie referendum odwolujacego Kropiwnickiego z urzedu?!?!?!?!? Najlepiej jest jeczec ze sie nie podoba i nie robic nic zeby bylo lepiej. Dla chetnych podaje jeszcze raz adres strony Panstwowej Komisji Wyborczej, gdzie sa odpowiednie ustawy: www.pkw.gov.pl/katalog/2537.html Niestety nie jestem dobry w te klocki wiec nie doszedlem ile potrzebnych jest podpisow i w jakiej formie. Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ZBIERAMY PODPISY W/S REFERENDUM ODWOLUJACEGO 31.07.03, 21:12 Napisze to po raz ostatni, a potem zrobię osobną stronę z regulaminem i tylko będe wklejać link: podpisy za rozpisaniem referendum można zbierać po 12 miesiącach kadencji. Czyli od połowy października. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ZBIERAMY PODPISY W/S REFERENDUM ODWOLUJACEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 21:14 ixtlilto napisała: > Napisze to po raz ostatni, a potem zrobię osobną stronę z regulaminem i tylko > będe wklejać link: > > podpisy za rozpisaniem referendum można zbierać po 12 miesiącach kadencji. > Czyli od połowy października. mozesz juz zrobic, bedzie ci latwiej. Wlasciwie to nawet wogole mozesz tu nie wchodzic jak cie to tak meczy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: ZBIERAMY PODPISY ... ?? 31.07.03, 23:01 Ej, "aktywista" - teoretyk. Dziewczyna na 10 watkach podaje jak krowie na granicy, jak należy organizować referendum a ty nawet nie przeczytasz tylko jakieś uwagi, że moze tu nie zagladać. A co ty zrobiłeś dotychczas dla tego miasta, że teraz takiś mocny w gębie. Łatwo kłapać z klawiatury - masz dobre rady że przed połową października będzie to tylko strata energii - to udajesz mądrzejszego od ustawy. Doczytaj wszystko tak jak Ixtlilto - to moze bedziesz mógł dyskutować merytorycznie a nie tylko nawoływać do zabawy w Referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VITO Re: ZBIERAMY PODPISY ... ?? IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.07.03, 23:38 Moi Drodzy! Ustawa mówi, że referendum nie może zostać zorganizowane wcześniej niż 12 miesięcy od dnia wyboru, co w NASZYM przypadku oznacza 10 listopada! Nie oznacza to jednak, że wcześniej nie mogą być zbierane podpisy!!! Mogą!!! potrzeba ok 60-70 tysięcy (10% ogółu uprawnionych do głosowania) dla porónania - na Kropiwnickiego glosowalo w I turze ok 120 tysięcy... co tak na prawde stanowi 18% ogółu uprawnionych do głosowania DEMOKRACJA TO WIECEJ NIZ KARTKA CO 4 LATA KROPA ZACZYNAJ SIĘ BAĆ:) "PRO STACJA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ZBIERAMY PODPISY ... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 23:58 Gość portalu: VITO napisał(a): > Moi Drodzy! > Ustawa mówi, że referendum nie może zostać zorganizowane > wcześniej niż 12 miesięcy od dnia wyboru, co w NASZYM przypadku > oznacza 10 listopada! > Nie oznacza to jednak, że wcześniej nie mogą być zbierane > podpisy!!! i o to mi wlasnie chodzilo w dwoch zalozonych przeze mnie wątkach... co do warunkow intelektualnych jasam'a nie będę sie wypowiadał... koń jaki jest każdy widzi :-) Moze szanowna zmeczona ixtlilto sie wypowie w jakiej formie maja byc listy z podpisami skoro jest taka swietnie zorientowana??? Czy ma byc pesel, czy nr. dowodu, adres itd? Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: ZBIERAMY PODPISY ... ?? 01.08.03, 01:40 Gość portalu: Piotr napisał(a): > co do warunkow intelektualnych jasam'a nie będę sie > wypowiadał... koń jaki jest każdy widzi :-) A propos konia. Jak cię kiedys koń kopnie w dupę to może mózg trafi na swoje miejsce. Ale to wcale nie jest pewne. Na wszelki wypadek nadstwa się drugi raz. > Moze szanowna zmeczona ixtlilto sie wypowie w jakiej formie maja > byc listy z podpisami skoro jest taka swietnie zorientowana??? > Czy ma byc pesel, czy nr. dowodu, adres itd? Podpowiedź dla superinteligentnych, kipiacych aktywnościa działania: Jest na Forum np. taki wątek o tytule Referendum - jednak niektórzy nie domyslaja się czego moze dotyczyć. I tam jest wpis Ixtlilto z wyciągiem informacji użytecznych dla zorganizowania referendum. dokładnie co i jak. Natomias szanowny inicjator całej akcji wykpiwa się juz na samyam początku od rzeczywistej pracy pisząc: >> Dla chetnych podaje jeszcze raz adres strony Panstwowej Komisji Wyborczej, gdzie sa odpowiednie ustawy: >> www.pkw.gov.pl/katalog/2537.html >> Niestety nie jestem dobry w te klocki wiec nie doszedlem ile potrzebnych >> jest podpisow i w jakiej formie. Więc nie jęcz, że trudno dotrzeć do informacji tylko jak zaczynasz ruszać temat to go rób porządnie. Mimo Twojego wykpiwania inni takie informacje zdobyli i przedstawili dla pozostałych. Ty na razie rzucasz tylko hasełka. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=7234335&a=7234692 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ZBIERAMY PODPISY ... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 10:54 jasam napisał: > Gość portalu: Piotr napisał(a): > > > co do warunkow intelektualnych jasam'a nie będę sie > > wypowiadał... koń jaki jest każdy widzi :-) > > A propos konia. Jak cię kiedys koń kopnie w dupę to może mózg trafi na swoje > miejsce. Ale to wcale nie jest pewne. Na wszelki wypadek nadstwa się drugi raz. i o to mi wlasnie chodzilo aby wszyscy zobaczyli kim jestes :) nerwy puscily, prymitywku???? hiehiehie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasam Kiedy idziesz szukać konia ? IP: 195.94.196.* 01.08.03, 18:52 prymitywku - odebrało ci mowę ? ani słowa merytorycznej kłotni że wyzywam cie od leniwych ignorantów - przyjmujesz z godnością tę prawdę. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ZBIERAMY PODPISY ... ?? 01.08.03, 13:10 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Moze szanowna zmeczona ixtlilto sie wypowie w jakiej formie maja > byc listy z podpisami skoro jest taka swietnie zorientowana??? Szanowna zmęczona Ixtlilto wypowie się. > Czy ma byc pesel, czy nr. dowodu, adres itd? Odpowiedź znajdziesz tu: USTAWA z dnia 15 września 2000 r. o referendum lokalnym (Dz. U. Nr 88, poz. 985)(zmiany: Dz. U. z 2002 r. Nr 23, poz. 220) Art. 14.4 -- Dla leniwych: USTAWA z dnia 15 września 2000 r. o referendum lokalnym (Dz. U. Nr 88, poz. 985) (zmiany: Dz. U. z 2002 r. Nr 23, poz. 220) Rozdział 3 Przepisy ogólne dotyczące referendum przeprowadzanego na wniosek mieszkańców Art. 14. 1. W terminie 60 dni od dnia powiadomienia przewodniczącego zarządu jednostki samorządu terytorialnego o zamiarze wystąpienia z inicjatywą przeprowadzenia referendum jego inicjator zbiera podpisy mieszkańców uprawnionych do wybierania organu stanowiącego danej jednostki samorządu terytorialnego, którzy chcą poprzeć inicjatywę w tej sprawie. 2. Podpisy zbiera się na kartach, z których każda zawiera informacje o przedmiocie zamierzonego referendum oraz o tym, że poparcia nie można wycofać. Karta zawiera również: 1) nazwiska i imiona członków grupy oraz imię, nazwisko i miejsce zamieszkania pełnomocnika, jeżeli inicjatorem referendum jest grupa obywateli, 2) nazwę i adres siedziby statutowej struktury terenowej partii politycznej lub organizacji społecznej oraz imię, nazwisko i adres zamieszkania pełnomocnika, jeżeli inicjatorem referendum jest partia polityczna lub organizacja społeczna. 3. Podpisy popierające wniosek w sprawie przeprowadzenia referendum z inicjatywy mieszkańców można zbierać w miejscu, czasie i w sposób wykluczający stosowanie jakichkolwiek nacisków zmierzających do wymuszenia podpisów. 4. Mieszkaniec jednostki samorządu terytorialnego popierający wniosek o przeprowadzenie referendum podaje na karcie nazwisko, imię, adres zamieszkania i numer ewidencyjny PESEL. Dane te potwierdza własnoręcznym podpisem. Wycofanie udzielonego poparcia jest bezskuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: ZBIERAMY PODPISY ... ?? 01.08.03, 01:49 Gość portalu: VITO napisał(a): > Moi Drodzy! > Ustawa mówi, że referendum nie może zostać zorganizowane > wcześniej niż 12 miesięcy od dnia wyboru, co w NASZYM przypadku > oznacza 10 listopada! > Nie oznacza to jednak, że wcześniej nie mogą być zbierane > podpisy!!! > Mogą!!! Referendum (w tym i czas zbierania podpisów) ma swój początek i koniec. Łącznie zbieranie podpisów moze trwać 60 dni od dnia powiadomienia Przewodniczącego Rady Miejskiej. Jeśli bedzie inaczej - PKW może podważyć listy popierajacych a sądy będa musiały uznać ewentualne protesty o nie przestrzeganie prawa. Więc jeżeli sie chce zmieniac zarząd miasta - to trzeba to robic na serio. Wcześniej mozna agitować i przygotowywać nastroje społeczne - ale na zbieranie podpisów jest ściśle określony czas. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: ZBIERAMY PODPISY W/S REFERENDUM ODWOLUJACEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 09:31 Gość portalu: Piotr napisał(a): _jeste m kretyn-idiota" > skoro wszyscy sa tacy nie zadowoleni to dlaczego do cholery nikt > nie zajmie sie zbieraniem podpisow w sprawie referendum > odwolujacego milera z urzedu?!?!?!?!? > > Najlepiej jest jeczec ze sie nie podoba i nie robic nic zeby > bylo lepiej. Dla chetnych podaje jeszcze raz adres strony > Panstwowej Komisji Wyborczej, gdzie sa odpowiednie ustawy: > > www.pkw.gov.pl/katalog/2537.html > Niestety nie jestem dobry w te klocki wiec nie doszedlem ile > potrzebnych jest podpisow i w jakiej formie. > > Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thome Re: Lewica atakuje IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.07.03, 20:47 Mam nadzieję, że Kropek długo prezydentem nie będzie. Sam pod sobą palant dołek kopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Lewica atakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 20:50 Gość portalu: Thome napisał(a): > Mam nadzieję, że Kropek długo prezydentem nie będzie. Sam pod sobą palant dołek > > kopie jasne, tyle ze juz dlugo tak kopie ten dolek i nie zapowiada sie na upadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Lewica atakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.03, 21:13 KROPIWNICKI I CALA TA BANDA MUSI ODEJŚĆ!!! DZIAŁAJĄ NA SZKODĘ MIASTA ŁODZI. KONIEC JUŻ ICH GŁUPICH POMYSŁÓW, NIC NIE ROBIĄ DLA ŁODZI TYLKO SZKODZA. KROPIWNICKI, TOMASZEWSKI WON Z ŁODZI. PRZEPADNIECIE W NASTEPNYCH WYBORACH. WASZ WYBÓR BYL DLA NASZEGO MIASTA OLBRZYMIM BŁEDEM!!! ZROBCIE RAZ COŚ DOBREGO DLA ŁODZI - PODAJCIE SIĘ DO DYMISJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaemi Kropiwnicki co ty sobie myślisz? 31.07.03, 22:38 Już nie mam słów. Nie jestem zwolennikiem techno mimo raptem swoich 26 lat ale..... echhhhh - jako następne ciekawe posunięcia proponuję koledze Kropiwnickiemu: likwidację i tak niewielu ścieżek rowerowych, może zawieszenie linii tramwajowych, a może zburzenie Katedry bo się mało komponuje z ogólnym wizerunkiem Piotrkowskiej? uch co za polityk Więcej takich. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
lugal Re: Kropiwnicki co ty sobie myślisz? 31.07.03, 23:30 nadęty bufon, partacz, fałszywy katolik, obleśny dziad, nędzny polityk, karierowicz, popapraniec - to tylko kilka z setek słów, ktore cisną mi się na usta kiedy widzę, słyszę , lub czytam o panu k. (przez małe k - nie mam dla niego ŻADNEGO szacunku!) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Kropiwnicki co ty sobie myślisz? 05.08.03, 15:01 lugal napisał: > nadęty bufon, partacz, fałszywy katolik, obleśny dziad, nędzny polityk, > karierowicz, popapraniec... to raczej normalne zjawisko po prawej stronie polskiej sceny politycznej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deb Re: co ty sobie myślisz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 09:34 kaemi napisał: > Już nie mam słów. jestem zwolennikiem techno mimo raptem > swoich 26 lat ale..... echhhhh - nienawidze kom€chów ijestem idiota kocham gejów ilesby Odpowiedz Link Zgłoś
radzio181 Re: Lewica atakuje 01.08.03, 00:26 Jebać wiceprezydenta...!!!!!1Chuj jebany!!!!!Niech sobie zrobi prade disco polo cweluch!!!Wiedz że ludność już Cię nie poprze nigdy!!!!Kiedyś trafi kosa na kamień i te kurwy politycy będą coś chcieli i niech sie nie dziwią ze ludzie wystawią im dupe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: Kropa IP: *.client.attbi.com 01.08.03, 00:29 kropa kropa ty chuju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deterrent Bo to nie parada gejów IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.20.* 01.08.03, 00:46 No cóż, Parada Wolności miała jedną poważną wadę: nie była paradą gejów. Na takową Mademoiselle T. zgodę by zapewne wydała. A dlaczego mademoiselle a nie madame? Wystarczy popatrzeć. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dam Nie zapomnimy! IP: 212.191.169.* 01.08.03, 07:02 Ciekawe co jeszcze popsują? Nie będzie parady, w Teatrze Nowym wcisnęli swojego wbrew wszystkim, mało nie zablokowali Manufaktury (bo nie bardzo mogli), przepędzili wystawę komunikacji miejskiej - kiedy oni się opamiętają??? Mam nadzieję, że listopad to koniec rządów z gatunku "morda w kubeł i dajcie trochę porządzić" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Nie zapomnimy! IP: *.karpacz.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 19:31 Gość portalu: dam napisał(a): > Ciekawe co jeszcze popsują? > Nie będzie parady, w Teatrze Nowym wcisnęli swojego wbrew > wszystkim, mało nie zablokowali Manufaktury (bo nie bardzo > mogli), przepędzili wystawę komunikacji miejskiej - kiedy oni > się opamiętają??? > Mam nadzieję, że listopad to koniec rządów z gatunku "morda w > kubeł i dajcie trochę porządzić" Przypuszczam, że Kropiwnicki zostanie odwołany równie szybko, jak został wybrany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiaty Zakazać również IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 08:21 Proponuję zakazać również organizacji: 1. Pielgrzymek kościelnych - są hałaśliwe i blokują ruch na drogach 2. Spotkań i imprez wyborczych - powód jak wyżej 3. Pochodów 1 majowych 4. Meczów piłkarskich - pomeczowa demolka miast i komunikacji Qrde gdzie my żyjemy - przecież to zakrawa na paranoje Nadmieniam, że nie jestem ani miłośnikiem muzyki techno ani uczestnikiem parad. Wkurza mnie tylko tępota umysłowa ludzi decydujących o pozwoleniach i rajców miejskich. Oby tak dalej Panowie a w zasadzie panowie przez małe p - do Polski nie przyjedzie turystycznie nikt a młodzież zajmie sie pićiem wódy i narkotykami. Misiaty Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Zakazać również 05.08.03, 15:06 Gość portalu: Misiaty napisał(a): > Proponuję zakazać również organizacji: > 1. Pielgrzymek kościelnych - są hałaśliwe i blokują ruch na > drogach tego kropa w zyciu nie zakaze. klociloby sie to z jego zaklamana katolickoscia > 2. Spotkań i imprez wyborczych - powód jak wyżej to byloby dobre bo pajac moglby "rzadzic" caly czas... ratunku!!!!! > 3. Pochodów 1 majowych chyba o tym zapomnial... > 4. Meczów piłkarskich - pomeczowa demolka miast i komunikacji moze nie wie ze w lodzi mamy 2 kluby pilkarskie?? > Qrde gdzie my żyjemy - przecież to zakrawa na paranoje > Nadmieniam, że nie jestem ani miłośnikiem muzyki techno ani > uczestnikiem parad. Wkurza mnie tylko tępota umysłowa ludzi > decydujących o pozwoleniach i rajców miejskich. Oby tak dalej > Panowie a w zasadzie panowie przez małe p - do Polski nie > przyjedzie turystycznie nikt a młodzież zajmie sie pićiem wódy i > narkotykami. Misiaty albo wszyscy zaczna chodzic do kosciola, bo to bedzie jedyna rozrywka w lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukka Kto głosował na czarnych oszołomów ? IP: 212.160.146.* 01.08.03, 08:25 Jakiego sobie prezydenta wybraliście takiego macie. Dla mnie cały czas jest szokujące, że ktoś taki jak Kropiwnicki może piastować tak wysoką funkcję. Cóż, ja na niego nie głosowałem więc mam czyste sumienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEO Kto ich dopuścił do władzy IP: *.tpnets.com 01.08.03, 08:52 To po prostu skandal. Władze miasta niewiele przykładają się do promocji miasta na arenie ogólnopolskiej. Irytuje mnie, iż nie podano żadnego konkretnego argumentu przeciwko paradzie. A tłumaczenia, że "Nie bo nie" są po prostu nie na miejscu. TO pokazuje, że stołki miejskie okupują nieprofesjonalni ludzie. To żenujące. Nie dziwię się więc iż coraz więcej młodych ludzi wyjeżdża z Łodzi - ucieka od debilizmu władz. Wkoło mówi się ciągle jaka to Łódź wspaniała, jakie atuty. Ludzie - czym wy chcecie zaistnieć w Europie???????? Jarmarkiem Króla Władysława???? No comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartox Re: Lewica atakuje IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 08:58 Tego nie możemy mu darować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzaba To wchodzimy do Europy... IP: *.ab.com.pl 01.08.03, 09:29 ...z ksenofobią, brakiem tolerancji i politykami amatorami. Panowie Kropiwnicki, Orzechowski, Tomaszewski "gratuluje" podejścia do sprawy. Mam 26 lat i jestem na ostatnim semestrze informatyki, nie mam zamiaru mieszkać w takim mieście gdzie młodych ludzi ma się za nic! Myślę że to ostatnia wasza kadencja... choć może za cztery lata w Łodzi średnia wieku będzie ok 60 lat, co przy waszych żądach jest bardzo możliwe, macie jeszcze szanse. Z trudem powstrzymuję sie żeby nie użyć nieparlamentarnego słownictwa w stosunku do Panów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2erwq Wymiociny IP: *.toya.net.pl 01.08.03, 09:19 Mam ochote sie wyrzygać na co po niektórych ludzi. Fanatacy nie spier.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Lewica atakuje IP: *.mipro.pl 01.08.03, 09:44 Pierdole Kropiwnickiego - starego dziada i oszołoma. Niech spierdala. Normalnie gość dewota pieprzony. Drugiej kadencji chyba nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Super teraz zamknicie miasto i idzcie do domu IP: *.esmerk.com 01.08.03, 09:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Piotrkowskiej Wreszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pkp.com.pl 01.08.03, 09:57 Brawo Panie Prezydencie. Decyzja jak najbardziej słuszna!.Młodzież zachowuje się skandalicznie - odurzona narkotykami i wódą. Proszę czytać dzisiejsze gazety - zgineła dziewczyna która wyjechała pociągiem specjalnym na Woodstoc do Żar i która w okolicach Ostrowa wypadła z pociągu,wczoraj w Koluszkach wypadł z takiego pociągu 20 letni chłopak odurzony narkotykami- w stanie ciężkim znajduje się w szpitalu. Bravoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morlok Re: Wreszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.11.136.* 01.08.03, 13:57 Gość portalu: Mieszkanka Piotrkowskiej napisał(a): > Brawo Panie Prezydencie. Decyzja jak najbardziej > słuszna!.Młodzież zachowuje się skandalicznie - odurzona > narkotykami i wódą. Proszę czytać dzisiejsze gazety - zgineła > dziewczyna która wyjechała pociągiem specjalnym na Woodstoc do > Żar i która w okolicach Ostrowa wypadła z pociągu,wczoraj w > Koluszkach wypadł z takiego pociągu 20 letni chłopak odurzony > narkotykami- w stanie ciężkim znajduje się w szpitalu. > Bravoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Ten kto nie chce nie bierze. Nie jest tsak że wszyscy są namawiani do brania bo to jest cool. Ja mam 23 lata i jak narazie nigdy nie wziołem żadnych narkotyków ( w żadnej postaci ), chyba że cofeinę i nikotynę ( ona jest :)) tesz traktujemy jako narkotyki, ale z tyk substancji państwo czerpie zyski więc napewno ich nie zdelegalizują.. A co do pani to mogłaby się pani raz w roku poświęcić. Wiem że wolałaby pani koncert ich troje, ale nie oznacza to że może być pani nietolerancyjna dla innych rodzajów muzyki. Rąvczki pani całuję w wyrazach szacunku i mam nadzieję że zmieni pani trochę podejście do młodzieży. Nie każdy fan techno jest narkomanem i alkocholikiem. Odpowiedz Link Zgłoś