longeta Re: szukam na Andrzejki partnerki 29.11.07, 12:19 Zaproś nett,wszyscy będą radzi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: szukam na Andrzejki partnerki 29.11.07, 16:45 Longeta, to jakas obseja? Czy pod x czy pod l. wciaz to samo. Wiesz czemu tniemy sie na watkach? Moje oczy sie brzydza jak trafia na twoje wypociny, serio brzydzisz mnie, a chcialbym zeby swiat byl jednak piekny... Na andrzejki zaprosil mnie moj syn do przedszkola, wiec wez sie odwal. Acha watku o tym temacie nie bede zakladac. Wyszarzam cie i bede miala spokoj, no chyba ,ze z nieloga, pod literkami bedziesz pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: szukam na Andrzejki partnerki 29.11.07, 16:49 Aa prosze, nieaktualne. Tzn, forum odtechnie od naszych "pogawedek", to pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: szukam na Andrzejki partnerki 29.11.07, 17:55 Wyszarzam cie i > bede miala spokoj Tak trzymaj i nie popuszczaj;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 No dobra, ale co poza tym, że 29.11.07, 13:41 jesteś samotny od kwartału (o jeny!) i nie chcesz siedzieć sam w imieniny? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius i tym, że 29.11.07, 16:33 chce siedzieć z kimś kogo nie zna? Nie masz żadnej koleżanki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka Re: szukam na Andrzejki partnerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 16:49 niestety w tym tyg nie ma mnie w łodzi,ale gdybyś chciał się spotkać w przyszłym tyg,wiem że to nie to samo co spędzanie imienin to daj znać. ps i nie przejmuj się głupimi uwagami na tym forum,bo pewnie takie się jeszcze pojawią. Odpowiedz Link Zgłoś
kupidyn.poslaniec.milosci Podforum "nieparzyści" albo coś w tym stylu 29.11.07, 18:27 Gruchałby tam sobie gołąbeczki bez obaw że ktoś im wątek rozmydli. Wprawdzie na dwukropku są "towarzyskie" ale to nie to samo. Zastanówcie się, może warto spróbować? Odpowiedz Link Zgłoś