lea 06.08.03, 10:24 pozdrawiam wszystkich ze słonecznej Ustki. stęskniłam się za wami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric666 Re: wargi na plaży 06.08.03, 10:58 A co znaczy calowanie w wargi??:) Czy chodzi o celowane, całowanie czy może o rozmiar warg w calach? Lea, to teraz takie dają usprawnienia, że jesteś na plaży i jednocześnie w kawiarence?? Pozdrawiam, dziś w niezbyt dobrym humorze. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Jako i ja pozdrawiam 06.08.03, 11:00 ...w porównywalnym, niestety, humorze...:( Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: Jako i ja pozdrawiam 06.08.03, 11:01 szprota1 napisała: > ...w porównywalnym, niestety, humorze...:( to dla Ciebie też wielki buziak :*** Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: wargi na plaży 06.08.03, 11:00 aric666 napisał: Lea, to teraz takie dają usprawnienia, że jesteś na > plaży i jednocześnie w kawiarence?? za jakieś 10 minut wargi pojawią się na plaży, bo strsznie jęczą, że chcą się opalać. a ponieważ one też mają wakacje, to nie tylko nie są męczone przeze mnie, ale również rozpieszczane. słucham ich uwag. > Pozdrawiam, dziś w niezbyt dobrym humorze. uszy do góry. buziak wielki dla Ciebie :**** Odpowiedz Link Zgłoś