Dodaj do ulubionych

W Widzewie szykują się zmiany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 23:48
Kupimy sobie 3-lige potem 2-lige itd.itd.itd.Szaman Boniek załatwi.
Obserwuj wątek
    • Gość: MOSIR Glowno Ł i Ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 00:12
      Gość portalu: WIWZEW napisał(a):

> Kupimy sobie 3-lige potem 2-lige itd.itd.itd.Szaman Boniek załatwi.

a Pan L zalatwil Wam na 100 lecie mistza????:
      "W 1998 roku mistrzem był ŁKS, a potem kierownik tej drużyny wyznał,
      że kupił praktycznie wszystkie mecze"
      www.sport-forum.pl/viewtopic.php?p=23517
      No chyba, ze Wam miasto nie umorzy dlugow i sami sie zj... na 100
      lecie do drugiej, a moze i do 3 za to,ze Pan Z kupowal Wam meczyki:
      "15 maja 2004 - ŁKS Łódź - Jagiellonia Białystok (0:0)- sędzia Piotr
      K. przyjął od Grzegorza G. 7,5 tysiąca zł za ustawienie tego meczu
      dla Jagiellonii a od Jacka Ż. obietnicę 15 tysięcy złotych łapówki
      za ustawienia tego samego meczu dla ŁKS"
      www.polskatimes.pl/2_8442.htm?listpage=4
      • Gość: ŁKS RTK Re: Ł i Ż IP: *.249-241-81.adsl-static.isp.belgacom.be 12.12.07, 08:21
        Nudne robią się już ciągle te same wpisy o wątku korupcyjnym w ŁKS. Może jakieś
        konkrety, zainteresowanie ze strony prokuratury? Wy już jesteście utopieni w tym
        po uszy, więc martwcie się o swój klubik
        • Gość: b_o_b kibice ŁKS'u są żałośni IP: *.toya.net.pl 12.12.07, 10:47
          Wasz klub to jeden wielki przekręt, przyjdzie czas i na Was. Jak dla mnie to
          ŁKS'u mogłoby w ogóle nie być bo tylko ferment siejecie - to jest efekt czytania
          takich wypowiedzi jak Twoja. Kibicuje Widzewowi ale ŁKS'owi nigdy źle nie
          życzyłem - do dzisiaj. Dla większości kibiców ŁKS'u rywalizacja sportowa z
          Widzewem to za mało. Musicie na każdym kroku pluć na rywala zza miedzy, cieszyć
          się z jego problemów - pomyślcie trochę o mieście w którym żyjecie. Wypadałoby
          zacząć troszkę szerzej myśleć a nie tylko o Retkinii...
          • Gość: ŁKS RTK Re: kibice Widzewa są żałośni IP: *.249-241-81.adsl-static.isp.belgacom.be 12.12.07, 11:04
            Ale o czym ty piszesz chłopaku? Czy ja coś wrzucam na ten wasz klubik? Piszę co
            jedynie, że póki co korupcję to wy macie udowodnioną, a nie my więc ciągłe
            pisanie o tym czego ŁKS to nie kupił jest bynajmniej śmieszne i tylko was
            kompromituje. A co do opluwania, to poczytaj człowieku wypociny tych mózgów
            pokroju fulko, 1910*, Widzew rządzi! - bardziej antyŁKS niż Widzew.
            • Gość: sea Re: kibice Widzewa są żałośni IP: *.toya.net.pl 12.12.07, 12:47
              jak jestes taki mily i dobry to po cholere piszesz pod tym newsem
              pisz pod newsami dotyczacymi wodki ares
            • Gość: b_o_b Re: kibice Widzewa są żałośni IP: *.toya.net.pl 13.12.07, 10:01
              Piszemy w wątku w którym Twój kolega po szalu zaczął coś o "szamanie Bońku" - ja
              odnoszę się w swoich wypowiedziach do całości - podpisałem pod Tobą bo byłeś
              ostatnim kibicem ŁKS'u, który dodał komentarz.
    • Gość: GOŚĆ W Widzewie szykują się zmiany IP: *.retsat1.com.pl 12.12.07, 12:58
      Retkinia to nie tylko łks!!!
      • Gość: ŁKS RTK Re: W Widzewie szykują się zmiany IP: *.249-241-81.adsl-static.isp.belgacom.be 12.12.07, 14:13
        ludzie widmo - Widzew Retkinia :-)
        • Gość: hans Re: W Widzewie szykują się zmiany IP: *.gdynia.mm.pl 12.12.07, 17:19
          a ja martwie się o kibiców z Koluszek Redzenia Małego oraz innych
          wielkich skupisk tego wielkiego klubu specjalizującego się w handlu
          meczami! ale pociesze was - w trzeciej lidze nie jest żle i będzie
          czas aby wydoić krowy oprzątnąc itd.
          • Gość: asd Re: W Widzewie szykują się zmiany IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.07, 18:26
            ani to smieszne, ani mądre...
            póki co spójrzcie w tabelę, w historię.. wasze 2 mistrzostwa z czego 1 kupione
            :) i na razie to wam blizej do 2 ligi wiec nie rozumiem entuzjazmu :)
            • Gość: mac Re: W Widzewie szykują się zmiany IP: *.pai.net.pl 13.12.07, 10:23
              Jestem kibicem ŁKS-u i przyznam szczerze że Widzewa specjalnie nie
              kocham, ale zgadzem się z jednym: jeśli i my i widzewiacy moglibyśmy
              spojrzeć troszkę szerzej to zobaczylibyśmy że problem jest z piłką w
              całej Łodzi i dogryzanie sobie nawzajem jest zwykłą stratą czasu.
              Możnaby raczej pokombinować czy jesteśmy w stanie coś zrobić żeby
              władze miasta zaczęły bardziej angażować się np. w poszukiwania
              sponsorów. I dla nas i dla Widzewa. A ciągłymi przepychankami na
              forum ani 1910* ani inni nic nie zmienią. Pozdro dla normalnych.
          • Gość: normalny Re: W Widzewie szykują się zmiany IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 11:49
            Buhahahahaha!! ale śmieszne!:D
            Widzew to klubik, a łks to potęga?? buhahahah
            policz sobie chłopcze mistrzostwa, popatrz na wyniki derbów i wszystko jasne
            o was poza Retkinią nikt nie słyszał, no może Teofilów i Koziny!
            a nas albo lubią, albo nienawidzą, bo nas znają i nadal ( mimo cieńkich lat) poważają. A wy jesteście jak Łęczna, Odra Opole, Odra Wodzisław i inne lokalne potęgi
            • Gość: gruby Re: W Widzewie szykują się zmiany IP: *.toya.net.pl 13.12.07, 13:35
              Ogólnie jesteście znani jako LUDZIE HUMORU.
              Poważaja was ( za niespłacone długi , lewa licencję , kupczenie
              meczami - nawet wydymaliscie braci z Ruchu )
              Nas juz nie ma - jakies niedobitki na Retkini , Teofilowie i Kozinach
              jak tak myslisz to gratuluje - wyjdx na ulice a rzeczywistośc
              zweryfikuje boleśnie twoją wersję.
              - " A wy jesteście jak Łęczna, Odra Opole, Odra Wodzisław i inne
              lokalne potęgi " - Żartujesz prawda ?

• Gość: normalny Re: W Widzewie szykują się zmiany IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 22:56
                Nie nie żartuję!!! macie taką samą markę jak w/w zespoły!! A co do miasta, to co
                miało to oznaczać?. strefa wpływów oznaczona wulgarnymi napisami, czy mordobicia
                debili w szalikach obu stron?? pisałem o fakcie znajomości obu drużyn "in the
                Universe":D i pewnych dokonianiach, jak np MP czy puchary europejskie
                pozdro dla normalnych
                PS ja też mieszkam na Retkini i nawet tam są kibice, którzy nie pałają miłością
                do ŁKSu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka