Dodaj do ulubionych

Łódźkie Schronisko dla zwierząt

12.12.07, 15:37
Znają je wszyscy, ale mało kto tam był. A kto był, wie, że bardzo potrzebuje ono pomocy. Każdej pomocy.
W najbliższą niedzielę jest organizowana Wigilia, gościem będzie Kazimierz Kowalski.
Wiecej szczegółów na stronie schroniska:
schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=nius&w=60
są tam tez informacje dot. adopcji zwierząt, prośby o pomoc, konto do wpłaty nawet najbardziej symbolicznej kwoty.
Zachęcam.
Obserwuj wątek
    • karus100 Re: Łódźkie Schronisko dla zwierząt 12.12.07, 20:58
      Dzięki za info!
      • dr_ka Re: Łódźkie Schronisko dla zwierząt 13.12.07, 10:05
        Mimo ,że jestem biedną studentką bardzo chętnie wspomogę schronisko choć
        niewielką kwotą.. Pamiętajmy o naszych mniejszych braciach ,szczególnie w mroźne
        dni..
        • coronella kocie forum 13.12.07, 10:13
          dla wszystkich miłosników kotów, i nie tylko :) jest kocie forum:

www.miau.pl

na tym forum jest bazarek.

Na bazarku są wystawiane różne drobne przedmioty do licytacji, tak jak na allegro, ale ceny sa duużo niższe, i cały dochód ze sprzedazy jest przeznaczany na różne schroniska.

Często sprzedający zaznaczają dla którego schroniska zbierają pieniądze, albo nawet dla którego pieska czy kotka (jesli jest np w trakcie leczenia.)

tak, więc, jesli ktoś chciałby pomóc, nie musi wykładać swoich pieniędzy, może popatrzec u siebie w domu, czy nie ma jakiś zbędnych przedmiotów, maskotek, kubeczków, czegokoliwke, co mozna by było sprzedac na bazarku i ta kwotę przeznaczyc dla schroniska.
          • mapi7 Re: kocie forum 13.12.07, 21:52
            Domyślam się, że na zdjęciu Franio to kiciuś. Cudny!
            Czy ze schroniska?
            Ja mam kotkę i kocura. Nie były w schronisku.Nie zdążyły tam trafić.
            Przygarnęłam je z ulicy i podwórka.
            Pozdrawiam.
            • coronella Re: kocie forum 14.12.07, 22:15
              Franio to kicius ze zdjęcia :) tak, jest ze schroniska.
    • coronella kocee, kołdry, stare ubrania, itp potrzebne! 14.12.07, 22:15
      podbijam jeszcze wątek.
      w tej chwili bardzo potrzebne są stare koce, jakies kołdry, jakieś nawet zniszczone, stare ubrania, itp rzeczy, które można włozyc do klatek. Zwierzęta marzną.
      Jak zawsze potrzebne jest jedzenie dla psów i kotów.
      Dziękuję wszystkim, którzy tu zajrzeli! a w szczególności tym, którzy pomogli :)
      • breblebrox Re: kocee, kołdry, stare ubrania, itp potrzebne! 16.12.07, 11:49
        Jakieś koce i stare ubrania się znajdą - rozumiem, że można z tym po prostu do schroniska podjechać?
        • coronella Re: kocee, kołdry, stare ubrania, itp potrzebne! 16.12.07, 20:23
          tak, oczywiście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka