Dodaj do ulubionych

Polećcie DOBRY serwis komputerów, plissss !!

18.12.07, 11:10

Nasz PeCet nie chce z nami gadać :( Cięzka sprawa i chyba bardziej potrzebna tu intuicja niż umiejetnośc skręcania obudowy (a i to w niektórych serwisach nawala)

Znacie jakiś dobry, fachowy, kompetenty serwis, gdzie zajmą się komputerem od serca? a nie tylko od kieszeni?

Wdzieczna będe za kazdą pomoc !!
Obserwuj wątek
    • nett1980 Re: Polećcie DOBRY serwis komputerów, plissss !! 18.12.07, 11:15
      Mieszkasz na Julianowie lub blisko Arturowka? Podam ci namiary na
      priva.
      • coronella Re: Polećcie DOBRY serwis komputerów, plissss !! 18.12.07, 11:28
        tak, wlasnie tu mieszkam, za namiary bede wdzieczna. Ale w sumie odleglosc nie ma znaczenia.
    • Gość: Maniak komputerowy Re: Polećcie DOBRY serwis komputerów, plissss !! IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.07, 22:33
      Pewnie już skorzystaliście z pomocy tego serwisu, ale być może nie trzeba było.
      Jeśli jeszcze nie, napisz co się dzieje z kompem. Czasem krew psuje zwykła
      błahostka, która nie wymaga wizyty komputera u specjalisty.

;)
      • coronella Maniaczku komputerowy :) 18.12.07, 22:47
        nie, nie skorzystaliśmy jeszcze, ale obawiam sie, że to nie błahostka. OD kilku dni poruszamy niebo i ziemię, wszystkich znajomych, nam sie juz styki przepalają, i nikt nie wie co to :(
        Opisałam dokładnie na forum komputery:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=73450312
        • Gość: Maniak komputerowy Re: Maniaczku komputerowy :) IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.07, 23:43
          Na początek zróbcie tak:

1. Pobieracie pliki kernel.dll i logonui.exe stąd:
          www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?kernel
          www.alexander.com/SymServe/logonui.exe/3D6DD9DA8e000/
          2. Odpalacie kompa w trybie awaryjnym (restart + F8)
          3. Otwieracie dysk C:\WINDOWS\system32 i tam wklejacie te dwa pliki.
          4. Restart kompa

P.S. Używacie Internet Explorera?

Straszliwie chce mi się spać ale czekam na info. ;)
          • Gość: Maniak komputerowy Re: Maniaczku komputerowy :) IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.07, 00:15
            19 godzin bez snu to dla mnie za dużo. Lecę spać. Napisz jutro czy pomogło.

Pozdrawiam
            • coronella Re: Maniaczku komputerowy :) 19.12.07, 19:43
              nie zapeszając...
              nie mówiąc w zła godzinę...

ale...

DZIAŁA!!!!!!!!!!!!
              DZIAŁA!!!!!!!!!!!

na razie wszystko działa!!!!!!!!!!

JUHUUUUUUUU

• Gość: Maniak komputerowy Re: Maniaczku komputerowy :) IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.07, 21:17
                Cieszę się! Myślę, że jeśli nic się nie dzieje, to tak zostanie.

Sami widzicie, że to była błahostka i komputer nie musiał iść do serwisu :D Mam
                nadzieję, że zaoszczędzone pieniążki spożytkujecie właściwie :D Haha. Pozdrawiam
                i życzę miłego użytkowania!

Maniak komputerowy vel Xenomorph
                • Gość: golfiarz Re: Maniaczku komputerowy :) IP: *.toya.net.pl 19.12.07, 21:27
                  Dziwi najbardziej, że podmiana plików podziałała a reinstall systemu nie.

Sprawdź dysk scandiskiem i zainstaluj jakiś program, który sprawdzi stan dysku
                  np. hdd health.
                  • Gość: Maniak komputerowy Re: Maniaczku komputerowy :) IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.07, 21:36
                    Gość portalu: golfiarz napisał(a):

> Dziwi najbardziej, że podmiana plików podziałała a reinstall systemu nie.

Moim zdaniem to błąd instalatora Windows. Tylko...
                    • Gość: ciekawy Re: Maniaczku komputerowy :) IP: *.lodz.mm.pl 19.12.07, 21:45
                      Ciekawe jaki to windows (w domysle, ktorego nalezy unikac - Vista?).
                      Rozumiem, ze legalna wersja?

• barracuda7110 Re: Maniaczku komputerowy :) 19.12.07, 23:13
                        Sądząc z wyglądu komunikatu błędu to albo oberżnięty z efektów graficznych xp
                        albo 2000 albo koszmarek 98.
                        • coronella Re: Maniaczku komputerowy :) 20.12.07, 10:37
                          niestety radość była przedwczesna, działało 15 min :(
                          i od nowa to samo, ani troszke lepiej :(
                          nie obejdzie sie bez serwisu, bo to chyba jakies uszkodzenie pł. głównej.
                          Pamięc była testowana, wyszło, ze jest dobra.

• barracuda7110 Re: Maniaczku komputerowy :) 20.12.07, 15:53
                            Sprawdziłaś twardy dysk?
                        • coronella Re: Maniaczku komputerowy :) 20.12.07, 10:38
                          mamy XP HE, oczywiście legalny.

• Gość: Roman Re: Polećcie DOBRY serwis komputerów, plissss !! IP: *.icpnet.pl 30.01.14, 10:24
        Ja polecam z czystym sumieniem serwis z Poznania - znalazłem ich w necie , strona z tego co pamiętam to była ta: serwis komputerowy poznań, informatyk przyjechał do mnie do domu i na miejscu! w ciągu godzinki uporał się z niedziałającym sprzętem. Cena przystępna także polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka