Gość: Krzysiek IP: 10.0.215.* 22.12.01, 10:57 Mam juz dosc ogladania i sluchania buziek naszych dignitarzy. Ciagele ten sie spotkal z tym, tamten otworzyl cos, ten przyjechal ..... Wszystko za panstwowa kase, a efekty z tego mierne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ChrisBTO Re: Mam juz dosc IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 11:40 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Mam juz dosc ogladania i sluchania buziek naszych dignitarzy. Rób to co ja: oglądaj Cartoon Network. Eventualnie Discovery Channel. Żadnego dygnitarza tam nie uświadczysz. ChrisBTO P.S. A pamiętaj ino, że masz pod ręką władzę życia i śmierci nad wszystkimi Buźkami: to Twój pilot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Mam juz dosc IP: 10.0.215.* 24.12.01, 01:07 Masz racje tylko oni juz do internetu swoje buzki pchaja i to mnie wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Mam juz dosc IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.12.01, 03:57 Telewizor wywal przez okno (wzorem Rolling Stones'ów), nie płać podatków (wzorem mafii), napisz piosenkę (wzorem Ale Plama), czytaj książki(wzorem nikt), wyjedź z tego kraju (wzorem Żydzi ze wschodniej Polski, którzy założyli Holywood). :0) Odpowiedz Link Zgłoś