skunk 20.01.08, 16:08 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4791311.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: [rowerowo] Wrocław sto lat przed nami 20.01.08, 16:14 No i co tam jeszcze jest lepszego w tym Wrocku? Dawaj śmiało. Albo się przeprowadź od razu może? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: [rowerowo] Wrocław sto lat przed nami 20.01.08, 16:38 Jeszcze prezydent jest lepszy. Bo po pierwsze jest (w swoim mieście), po drugie jest gospodarzem, a po trzecie potrafi dostrzegać potencjał mieszkańców miasta których rządzi. Przeprowadzać się? To chyba najłatwiejsze wyjście - uciec? Co Bigi, chciałbyś aby w Łodzi pozostali tylko słusznie myślący, dla których wszystko jest super i nie ma nic do poprawienia? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: [rowerowo] Wrocław sto lat przed nami 20.01.08, 17:02 Nie chce mi się (co już zresztą gdzie indziej sygnalizowałem) z Tobą gadać. Poza tym, jak zawsze, i tak wszystko skumasz na opak. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: [rowerowo] Wrocław sto lat przed nami 20.01.08, 17:29 Oho, wzorem swego idola Bigi się obraził i będę musiał go przepraszać. A brzuszek Cię od tego wszystkiego nie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: [rowerowo] Wrocław sto lat przed nami 20.01.08, 17:41 Oho, wzorem różnorakich konfabulantów, wielce otwarty Hubar imputuje mi wydumane zachowania. Wiesz gdzie, w związku z tym, mam Twoje przeprosiny? A nie zaplułeś się ze szczęścia po tym wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
vazz Re: [rowerowo] Wrocław sto lat przed nami 21.01.08, 11:12 hubar napisał: > Jeszcze prezydent jest lepszy. Bo po pierwsze jest (w swoim mieście), Za to masa jego kumpli jezdzi po calym swiecie i wmawia wszystkim,ze ma to cos wspólnego,z promocja Expo ;) po drugie > jest gospodarzem, a po trzecie potrafi dostrzegać potencjał > mieszkańców miasta których rządzi. tzn? przykłady? Sory,ale nie znam zadnych oprócz wręcz nachalnej propagandy. Promocja masta jest potrzebna,ale oprócz promocji musi byc cos jeszcze. Powtórze po ras setny, poza centrum nie widze roznicy miedzy łodzia,a wrockiem. ...a przepraszam, mieszkania w łodzi sa o połowe tansze Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: [rowerowo] Wrocław sto lat przed nami 21.01.08, 10:17 Najlepiej siedziec cicho, nie przyjmowac do wiadomosci, ze gdzies maja swietne pomysly i udawac, ze to wlasnie w Łodzi jest raj na ziemii. Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: [rowerowo] Wrocław sto lat przed nami 21.01.08, 10:34 Pomysl znakomity, jak wiele innych pomyslow wroclawskich, zwlaszcza jesli chodzi o promocje miasta i proby uczynienia go atrakcyjnym dla turystow i inwestorow. Dlatego rynek i "przyleglosci" pelne sa zachwyconych obcokrajowcow. (I wcale nie pisze tego z powodu ze jestem wroclawianinem :)). I po raz kolejny watek stal sie pyskowka. Nie warto pogadac o tym jakby to przeniesc na lodzki grunt, tylko deklarowac z kim sie chce a kim nie chce gadac? Big, jestes jak ta cala nasza polityka. Nie potrafisz sie skupic na rzeczach waznych dla ogolu, nie rozwiazujesz problemow. Prowadzisz swoje male wojenki. A szkoda, bos Ty inteligentny czlowiek. Niestety- zaslepiony. Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent wrocławianin naprawdę exs ty lubisz bawić 27.01.08, 14:31 od kiedy wrocławianie mieszkają w kole???? to dość daleko raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
vazz Gadanie,gadanie 21.01.08, 11:03 Poczytaj dyskusje pod tym tematem, zapewniam cie,ze nie wszystkie sa foumowa pyskówką. Ja uwierze w te wroclawskie rowery jak je zobacze. Pozatym troche to dziwne,ze nagle UM zmienia swoje nastawienie do rowerzystów, hmm czy ma to jakis zwiazek z aferą gdzie ludzie Dudtkiewicza straszyli dziennikarza,zeby pisał "obiektywniej" nt. protestów rowerzystów pod UM? ...nieee. poprostu sie czepiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix my tez mamy 21.01.08, 11:06 rowery miejskie. Trojkolowe. Malo tego, w koszt wliczony jest rowniez pedalujacy. To moze i my jestesmy troche przed Wroclawiem.... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
slavekk Re: [rowerowo] Wrocław sto lat przed nami 21.01.08, 11:09 Było. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=443&w=73718078 Odpowiedz Link Zgłoś