Gość: trawa IP: *.toya.net.pl 21.01.08, 19:00 brawo Cacek brawo Sosnowski brawo Widzew tylko twarda linia zgodna z prawem pozwoli zwyciezyc z tym tałatajstwem z wd i pzpn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Widzew rządzi! Widzew idzie na wojnę IP: *.toya.net.pl 21.01.08, 19:01 Wygramy!!! Dość hućpy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Była wina musi być kara! IP: *.lodz.mm.pl 21.01.08, 19:35 Prawda jest gorzka, z machlojek szymańskiego zyski czerpał cały klub więc na nic ma się tłumaczenie, że to jeden działach tylko etc. Poza tym między bajki i opowieści dla naiwnych dzieciaczków należy włożyć to, że nikt w klubie nie wiedział, że facet ustawiał mecze...od piłkarzy po Bońka na czele! A jeśli ktoś uważa że Szymański skrycie i tylko dla swojej satysfakcji ustawiał spotkani. I nikt prócz niego tego nie wiedział...to chyba za przeproszeniem na łeb upadł i w życiu nie był w klubie! Teraz działacze starają się udawać greka! Nie tędy droga. Podstawa to ponosić konsekwencje za swoje haniebne czyny!A zyski odnosił cały klub, a nie tylko jeden działaczyna! Poza tym jeszcze inny aspekt...kto mi odda pieniądze za mecze, na których byłem, a które okazały się jednym wielkim oszustwem?! O przeprosinach dla kibiców za każdy przekręcony mecz jakoś klub nie pamięta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkasiak Re: Była wina musi być kara! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 20:33 racja. Jak tez bym chcial zeby klub oddal mi kase za bilety z sezonu 98 kiedy kupilismy mistrza. Rowniez za sezon w 2005 kiedy kupowalismy mecze w 2 lidze. Jako podatnik chcialbym zeby miasto zwocilo mi kase z ktorych splacalo dlugi mojego klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewfan Re: Była wina musi być kara! IP: *.toya.net.pl 21.01.08, 21:37 Marna prowokacja Ełkaesiaczku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Polesie Widzew idzie na wojnę IP: *.toya.net.pl 21.01.08, 19:53 Brawo ! W końcu jakieś zdecydowane działania ! 100% poparcia dla Widzewa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Widzew idzie na wojnę IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.08, 20:00 Powodzenia w tej nierowniej walce. Mam nadzieje ze zakonczy sie ona naszym sukcesem. Ale jeszcze wiekszą nadzieje mam ze Cacek nie upusci nas w momencie kiedy nasza degradacja stadnie się faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoBody Re: Widzew idzie na wojnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 20:11 Takiej postawy oczekiwałem od działaczy Widzewa. Nikt w klubie nie chce uciekać od kary ale powinna ona być sprawiedliwa. Popieram w pełni działania Cacka i Bońka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25 Widzew idzie na wojnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 21:39 nawet jak wszyscy w klubie o tym wiedzieli co robi Sz. to nie zostało to udowodnione tak jak kupowane mecze przez lks. nikt lks-u nie degradował za mecz z olimpią!A cała Polska widziała i się śmiała z tej komedii!!!!!! A może z lechem nie było przekrętru żeby II ligę ratować. W przedszkolach o tym mówiono nawet!!! No , ale nie udowodnione!!Więc zajmijmy sie tym co jest w kwitach. A na widzew dużo tego nie ma a w zasadzie nic nie ma. Jest tylko na jednego z działaczy i z konta widzewa żadne przelewy nie poszły!! Najlepsze jest to! - CO JEST SUKCESEM lks-u KŁOPOPTY WIDZEWA! Gratuluję tych wspaniałych przeżyć ale już niedługo Derby i co? i znowu wpier.......! MEGAZAKOMPLEKSIENIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacomir tomczak nie lubi Widzewa IP: *.4web.pl 21.01.08, 21:39 jest stroną w sporze, więc w/g prawa nie powinien orzekać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Widzew idzie na wojnę IP: *.range86-133.btcentralplus.com 21.01.08, 22:12 honorem jest przyznac sie do winny, ale bez honoru jest pozostac jak barany na rzez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aeiouy Widzew idzie na wojnę IP: *.toya.net.pl 21.01.08, 22:45 najlepiej niech wkrocza na droge sadowa z PZPNem wtedy beda mogli ich z miejsca wykluczyc ze struktur PZPN i bedzie spokoj... trzeba miec troche honoru i poniesc kare za ewidentne przewinienia (a kara jest surowa i sprawiedliwa) jaki PZPN jest teraz straszny - a jak dawal licencje ktora sie nie nalezala to byl taki wspanialy... ideologia Kalego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Widzew idzie na wojnę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.08, 22:53 Bardzo dobrze oceniam postawę działączy WIDZEWA. Nie damy sie tym skorumpowanym pseudodzialaczom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eŁKaeSiak Widzew idzie na wojnę IP: *.toya.net.pl 21.01.08, 23:44 No tak....A co w sytuacji gdy ktoś w jakimś klubie "kupi awans" np. do pucharu UEFA" a po zakończonych rozgrywkach ligowych się wycofa z finansowania klubu? kto odniósł korzyść? ten co kupował? czy może klub? Co w tym przypadku?Abolicja? A może jednak kara nie wobec konkretnej osoby(osób) z tym procederem związanych?Chętnie bym poznał zdanie szanownego "niewinnego" zarządu w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Widzew idzie na wojnę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.08, 16:05 po co dajecie sondaże o tym kto ma racje? czyta to bardzo bardzo wiele osob zakompleksionych i przepojonych chorą nienawiscią do Widzewa, którzy dobro sportu w Łodzi i klubu wizytówki miasta rozumieja bardzo opacznie dlatego taka ankieta nigdy nie będzie obiektywna. Pozdrawiam normalnych Odpowiedz Link Zgłoś