Gość: kis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 11:16 maja podobno juz zapewniony FF w Lodzi wszystko ustalone po co sie podniecac! a meczu AZS znow nie bedzie pokazyac Polsat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agus Re: Skra: Krok do wielkiego finału IP: *.olsztyn.mm.pl 30.01.08, 11:45 bo to jest PGE Polsat Sport po co pokazywać jakiś tam Olsztyn ?! Porażka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Skra: Krok do wielkiego finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 12:23 Skra leci w kolko az niedobrze sie robi.A inne zepoly tez graja w Pucharach AZS JW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona prezes Jastrzębia wypiął się na Polsat, wolał TVP IP: 217.96.50.* 30.01.08, 12:43 widmo no to ma, a kibice muszą cierpieć... Z kolei mecze innych drużyn polsat moglby pokazywac, tak jak chocby babki, wczoraj graly 2 zespoly i 2 mecze zostaly pokazane... Mimo, ze kibicuje Skrze, to w Pucharach Europejskich kibicuje wszystkim polskim druzynom, wiec i JSW, i obu AZSom i Resovii. Tylko tu jest problem, bo godziny meczow sa tak a nie inaczej ustalone... Skra gra na wyjezdzie i mecz bedzie po 20, a Olsztyn mimo ze gra u siebie, tez gra w pozniejszych godzinach... Trudno to pogodzic;/ Ale faktem jest ze troche za mocno faworyzowana jest Skra, jako kibic siatkowki poogladalabym tez inne mecze, chocby po to zeby zobaczyc przeciwnikow polskich druzyn - bo o ile iskre odincowo moge ogladac na okraglo w lidze rosyjskiej, to juz na przyklad niemieckiego zespolu, czy tego z Rumunii, czy Bulgarii w akcji nie widzialam. A ciekawam, na co ich stac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Miljković!!!! nie Milijković!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.50.* 30.01.08, 12:37 tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Cos jest nie tak! IP: 217.194.34.* 30.01.08, 13:50 Jak sie nie myle jako pierwszy zespol w final four gral Mostostal Kedzierzyn, mam nadzieje ze sie nie myle, ale jak jestm dobrze po informowany to Mostostal zajal 3 miejce w pucharach! Pozdrawiam! P.S. Ale 100% nie jestem pewny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Cos jest nie tak! IP: *.tktelekom.pl 30.01.08, 14:32 pewnie masz racje, ale co to ma to tego artykulu? byc moze chodzi Ci o wypowiedz: "Jarosław Bińczyk: Dwa sety dzielą Skrę od pełni szczęścia, jakim jest pierwszy w historii klubu występ w Final Four."? jednak tez nie widze sprzecznosci pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksieciunio Wlazly prawie jak Milijkovic... IP: *.ghnet.pl 30.01.08, 14:36 Plinski prawie jak Gustavo Wnuk prawie jak Geric Dobrowolski prawie jak N.Grbic Binczyk prawie jak dziennikarz Prawie robi wielka roznice Odpowiedz Link Zgłoś
jan_maliniak Skra: Krok do wielkiego finału 30.01.08, 15:06 Sasza Starović zmiennikiem Miljkovicia?.. Nominalnie. W kadrze to on za dużo nie gra, chyba że w meczach o pietruszkę, bo Ivana nie da się w ważnych momentach zastąpić, tak przynajmniej uważał pan Travica i tak uważa pan Kolaković. Serbowie po prostu mają posuchę w ataku, cóś jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Gdzie w internecie IP: *.witnet.pl 30.01.08, 17:56 A czy ktoś wie gdzie można obejrzeć Skrę w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Gdzie w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 20:22 www.laola1.tv/live/stream.php?program=50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Gdzie w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 20:26 tu mozna obejrzec ale sa problemy z transmisja, zacina sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Gdzie w internecie IP: *.range86-147.btcentralplus.com 30.01.08, 22:24 Skra wygrala 3:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Skra: Krok do wielkiego finału IP: *.range86-147.btcentralplus.com 30.01.08, 22:25 Skra wygrala 3:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc skra 3:2 wygrala IP: *.range86-147.btcentralplus.com 30.01.08, 22:26 3:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wins Re: skra 3:2 wygrala IP: 161.74.11.* 31.01.08, 14:36 ku.., ja nie wiem, co za leszcze tu pracuja, napisali ze mecz ma sie odbyc, wszystko cacy, ale zeby napisac jak sie skonczyl to juz za duzo. nie wiem co mam myslec..frajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś