Gość: baba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 20:52 poszukuje dobrego fryzjera w Sieradzu, ludzie pomocy...bede tam przejazdem i musze sie zrobic na bostwo....z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S Re: poszukuje dobrego fryzjera w Sieradzu IP: 81.15.204.* 20.08.03, 10:33 Polecam fryzjera przy ul. Maczka, w nowych kamieniczkach koło pawilonu Inwaru na os. Klonowe, tylko że tam trzeba rezerwowac sobie termin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: poszukuje dobrego fryzjera w Sieradzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 10:57 heheh, czy to nie jest czasem slynny na caly swiat Pan Darek lub jego brat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: poszukuje dobrego fryzjera w Sieradzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 10:58 Gość portalu: baba napisał(a): > heheh, czy to nie jest czasem slynny na caly swiat Pan Darek lub jego brat! slyszalam ze on obcina i czesze wszystkich tak samo a przynajmniej jak stare baby, a ja taka stara nie jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: poszukuje dobrego fryzjera w Sieradzu IP: 81.15.204.* 31.08.03, 10:29 ...no to jeśli nie on to polecam we wtorek albo w piątek w godzinach przedpołudniowych przyjść na ul. Targową. Zdarza się jeszcze, że jakiś okoliczny rolnik przyjedzie furmanką i wtedy może doskonale dokonać podstrzyżyn przy pomocy bata. Taka fryzura na pewno będzie na czasie, przecież to co się nosi obecnie na głowach przypomina właśnie tradycyjne piastowskie podstrzyżyny! Polecam szczególnie rolników z Monic, oni niegdyś doskonale opanowali posługiwanie się batem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: poszukuje dobrego fryzjera w Sieradzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 11:14 to, ze podpisuje sie jako "baba" nie musi mnie babą od razu czynic mily mlody czlowieku? zaluje ze nie macie tam dobrego fryzjera....bo moglabym troche wesprzec wasze sierdzkie uslugi (finansowo oczyiscie)pozdrawiam, siedzcie sobie w tej dziurze we wlasnym brudzie razem z tymi rolnikami i ich batami, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Do Baby IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 19:11 No i proszę! Nie mieszkam w Sieradzu juz od 7 lat...i wstydzę sie, że forum Sieradzkie tak kuleje...i kultura osobista forumowiczów sieradzkich też! Nie mieszkam w Sieradzu, ale odwiedzam rodziców. Polecam salon fryzjerski "Klaudia" miedzu ulica Paderewskiego i Reymonta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Do Agatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 16:30 Dziekuje Ci, dobra z Ciebie kobieta,jak widzisz zapytalam o rade a jak zostalam potraktowana...za bardzo nie wiem gdzie są te ulice, o ktorych mowisz...hmmm, czy mozna tam wpaść z ulicy w sobote i mnie uczeszą na ślub? pozdrawiam BABA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Fryzjer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 19:22 Nie wiem jak dlugo czynny jest w sobote ten salon, mysle, ze do 15. Znajduje sie on blisko dworca PKP, kolo dwupasmówki (Al. Grunwaldzka), w domkach szeregowych, zaraz za stacja Shela. Powinnas znalezc. Powiem Ci w tajemnicy,ze ja tam bylam czesana na swoj slub.... ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:46 Agatko, juz wiem gdzie to jest...jutro tam bede (tj. w Sieradzu przejazdem) i podjade tam kolo poludnia, moze mi sie uda uczesac. Wszystkiego najlepszego z okazji ślubu (chociaz nie wiem czy to swieża sprawa),pozdrawiam, Babeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: Fryzjer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 15:27 Mam nadzieje, ze dobrze polecilam! ????? I ze dobrze sie bawilas, pozdrawiam! > Agatko, juz wiem gdzie to jest...jutro tam bede (tj. w Sieradzu przejazdem) i > podjade tam kolo poludnia, moze mi sie uda uczesac. Wszystkiego najlepszego z > okazji ślubu (chociaz nie wiem czy to swieża sprawa),pozdrawiam, > Babeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba do Agatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 14:57 Niestety nie miałam już czasu sprawdzić umiejetnosci tego fryzjera, adres mam jednak zapisany. a co do imprezy do byla fantastyczna. Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: do Agatki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 08:20 Ciesze sie, ze mimo wszytsko w Sieradzu mozna sie dobrze bawic!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzynka Antoin`a Re: Poleceam Antoin'a IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 17:42 Jeśli chodzi Ci Ewo Szymczak o A.Cierplikowskiego,to "baba" musiałaby chyba udać się na stary sieradzki cmentarz.I to mogłaby co najwyżej złożyć kwiaty na jego mogile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Poleceam Antoin'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 15:24 o Wy cwaniary....wiem ze Antoine Cierplikowski dawno z nami nie jest. Ale ciesze sie ze przynajmniej udalo mi sie troche rozkrecic to nudne forum... Odpowiedz Link Zgłoś
pipi31 Re: Poleceam Antoin'a 11.12.03, 14:47 a ja i tak wiem swoje Darek i Marek sa najlepszymi fryzjerami jakich znam. Mieszkam we Francji a i tak tylko obcinam sie w Sieradzu i moj maz tez. Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Poleceam Antoin'a 18.12.03, 10:35 no to mało znasz świata.....albo w tej Francji żyjesz na zupełnym zadupiu. Niestety taka jest prawda, te chlopaczki z Sieradza to prowincjonalini przycinacze. straszne to a jeszcze bardziej wkurzające, że te wszystki babki z sieradza tak do nich walą oknami i drzwiami. Zastanówcie sie! Babeczka z najlepszymi życzeniami Swiątecznymi i Noworocznymi! Proponuje zbojkotować Darka i Marka!!!heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
apropos5 Re: Poleceam Antoin'a 18.12.03, 15:56 Baeczko!!!!! Masz racje!!!!!!!! Darek i Marek - to prowincjonalni fryzjerzy...... Niestety najlepszego fryzjera mam w Warszawie....... pozdrawiam Agatka Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Poleceam Antoin'a 19.12.03, 08:55 dziękuje Agatko ża mam w tobie sprzymierzeńca....a ja znalazłam takiego fajnego fryzjera (a właściwie fryzjerke) w Częstochowie. Właśnie zaraz ide do niej, jestem umowiona żeby błysnąć nową fryzurą na Swiętach w Sieradzewie, hihihih Moja nowa fryzjerka jest osobą otwartą na nowe doświadczenia (fryzjerskie) nie boi się eksperymentować a jednocześnie po jej obcięciu włosy układają się same...pozdrawiam Pania Gosie z salonu Fresh w Czwie,pozdrawiam też Ciebie Agatko!!!! Miłych Swiat i sukcesów w Nowym Roku,pa Baba vel Babeczkaa Odpowiedz Link Zgłoś
apropos5 Babeczko! 22.12.03, 20:00 Dziekuje za zyczenia! I zycze spokojnych i Wesolych!!!!!!!!!!!!!agatka Odpowiedz Link Zgłoś