Dodaj do ulubionych

poszukuje dobrego fryzjera w Sieradzu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 20:52
poszukuje dobrego fryzjera w Sieradzu, ludzie pomocy...bede tam przejazdem i
musze sie zrobic na bostwo....z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: S Re: poszukuje dobrego fryzjera w Sieradzu IP: 81.15.204.* 20.08.03, 10:33
      Polecam fryzjera przy ul. Maczka, w nowych kamieniczkach koło pawilonu Inwaru
      na os. Klonowe, tylko że tam trzeba rezerwowac sobie termin...
      • Gość: baba Re: poszukuje dobrego fryzjera w Sieradzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 10:57
        heheh, czy to nie jest czasem slynny na caly swiat Pan Darek lub jego brat!
        • Gość: baba Re: poszukuje dobrego fryzjera w Sieradzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 10:58
          Gość portalu: baba napisał(a):

> heheh, czy to nie jest czasem slynny na caly swiat Pan Darek lub jego brat!

slyszalam ze on obcina i czesze wszystkich tak samo a przynajmniej jak stare
          baby, a ja taka stara nie jestem :)))
          • Gość: kamil Re: poszukuje dobrego fryzjera w Sieradzu IP: 81.15.204.* 31.08.03, 10:29
            ...no to jeśli nie on to polecam we wtorek albo w piątek w godzinach
            przedpołudniowych przyjść na ul. Targową. Zdarza się jeszcze, że jakiś
            okoliczny rolnik przyjedzie furmanką i wtedy może doskonale dokonać podstrzyżyn
            przy pomocy bata. Taka fryzura na pewno będzie na czasie, przecież to co się
            nosi obecnie na głowach przypomina właśnie tradycyjne piastowskie podstrzyżyny!
            Polecam szczególnie rolników z Monic, oni niegdyś doskonale opanowali
            posługiwanie się batem...
            • Gość: baba Re: poszukuje dobrego fryzjera w Sieradzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 11:14
              to, ze podpisuje sie jako "baba" nie musi mnie babą od razu czynic mily mlody
              czlowieku? zaluje ze nie macie tam dobrego fryzjera....bo moglabym troche
              wesprzec wasze sierdzkie uslugi (finansowo oczyiscie)pozdrawiam, siedzcie
              sobie w tej dziurze we wlasnym brudzie razem z tymi rolnikami i ich batami,
              pozdro
              • Gość: Agatka Do Baby IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 19:11
                No i proszę! Nie mieszkam w Sieradzu juz od 7 lat...i wstydzę sie, że forum
                Sieradzkie tak kuleje...i kultura osobista forumowiczów sieradzkich też!

Nie mieszkam w Sieradzu, ale odwiedzam rodziców. Polecam salon
                fryzjerski "Klaudia" miedzu ulica Paderewskiego i Reymonta!
                • Gość: baba Re: Do Agatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 16:30
                  Dziekuje Ci, dobra z Ciebie kobieta,jak widzisz zapytalam o rade a jak
                  zostalam potraktowana...za bardzo nie wiem gdzie są te ulice, o ktorych
                  mowisz...hmmm, czy mozna tam wpaść z ulicy w sobote i mnie uczeszą na ślub?
                  pozdrawiam
                  BABA
    • Gość: Agatka Fryzjer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 19:22
      Nie wiem jak dlugo czynny jest w sobote ten salon, mysle, ze do 15.
      Znajduje sie on blisko dworca PKP, kolo dwupasmówki (Al. Grunwaldzka), w
      domkach szeregowych, zaraz za stacja Shela. Powinnas znalezc. Powiem Ci w
      tajemnicy,ze ja tam bylam czesana na swoj slub.... ;-)

Pozdrawiam
      • Gość: baba Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:46
        Agatko, juz wiem gdzie to jest...jutro tam bede (tj. w Sieradzu przejazdem) i
        podjade tam kolo poludnia, moze mi sie uda uczesac. Wszystkiego najlepszego z
        okazji ślubu (chociaz nie wiem czy to swieża sprawa),pozdrawiam,
        Babeczka
        • Gość: Agatka Re: Fryzjer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 15:27
          Mam nadzieje, ze dobrze polecilam! ?????
          I ze dobrze sie bawilas, pozdrawiam!

> Agatko, juz wiem gdzie to jest...jutro tam bede (tj. w Sieradzu przejazdem) i
          > podjade tam kolo poludnia, moze mi sie uda uczesac. Wszystkiego najlepszego z
          > okazji ślubu (chociaz nie wiem czy to swieża sprawa),pozdrawiam,
          > Babeczka
          • Gość: baba do Agatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 14:57
            Niestety nie miałam już czasu sprawdzić umiejetnosci tego fryzjera, adres mam
            jednak zapisany. a co do imprezy do byla fantastyczna. Dziekuje i pozdrawiam
            • Gość: Agatka Re: do Agatki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 08:20
              Ciesze sie, ze mimo wszytsko w Sieradzu mozna sie dobrze bawic!!! Pozdrawiam!
              • ewa.szymczak Poleceam Antoin'a 29.09.03, 07:31
                • Gość: kuzynka Antoin`a Re: Poleceam Antoin'a IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 17:42
                  Jeśli chodzi Ci Ewo Szymczak o A.Cierplikowskiego,to "baba" musiałaby chyba
                  udać się na stary sieradzki cmentarz.I to mogłaby co najwyżej złożyć kwiaty na
                  jego mogile.
                  • Gość: baba Re: Poleceam Antoin'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 15:24
                    o Wy cwaniary....wiem ze Antoine Cierplikowski dawno z nami nie jest. Ale
                    ciesze sie ze przynajmniej udalo mi sie troche rozkrecic to nudne forum...
                    • pipi31 Re: Poleceam Antoin'a 11.12.03, 14:47
                      a ja i tak wiem swoje Darek i Marek sa najlepszymi fryzjerami jakich znam.
                      Mieszkam we Francji a i tak tylko obcinam sie w Sieradzu i moj maz tez.
                      • babeczkaa Re: Poleceam Antoin'a 18.12.03, 10:35
                        no to mało znasz świata.....albo w tej Francji żyjesz na zupełnym zadupiu.
                        Niestety taka jest prawda, te chlopaczki z Sieradza to prowincjonalini
                        przycinacze. straszne to a jeszcze bardziej wkurzające, że te wszystki babki z
                        sieradza tak do nich walą oknami i drzwiami. Zastanówcie sie!
                        Babeczka z najlepszymi życzeniami Swiątecznymi i Noworocznymi!

Proponuje zbojkotować Darka i Marka!!!heheheheh
                        • apropos5 Re: Poleceam Antoin'a 18.12.03, 15:56
                          Baeczko!!!!!
                          Masz racje!!!!!!!! Darek i Marek - to prowincjonalni fryzjerzy......
                          Niestety najlepszego fryzjera mam w Warszawie.......
                          pozdrawiam Agatka
                          • babeczkaa Re: Poleceam Antoin'a 19.12.03, 08:55
                            dziękuje Agatko ża mam w tobie sprzymierzeńca....a ja znalazłam takiego
                            fajnego fryzjera (a właściwie fryzjerke) w Częstochowie. Właśnie zaraz ide do
                            niej, jestem umowiona żeby błysnąć nową fryzurą na Swiętach w Sieradzewie,
                            hihihih
                            Moja nowa fryzjerka jest osobą otwartą na nowe doświadczenia (fryzjerskie) nie
                            boi się eksperymentować a jednocześnie po jej obcięciu włosy układają się
                            same...pozdrawiam Pania Gosie z salonu Fresh w Czwie,pozdrawiam też Ciebie
                            Agatko!!!!
                            Miłych Swiat i sukcesów w Nowym Roku,pa
                            Baba vel Babeczkaa
                            • apropos5 Babeczko! 22.12.03, 20:00
                              Dziekuje za zyczenia! I zycze spokojnych i Wesolych!!!!!!!!!!!!!agatka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka