longeta 06.02.08, 19:35 My tu "pierdu-pirdu",a tam za chwilę zacznie się walka z Czechem co nam Dąbrówkę podrzucił i na dodatek zaraził nas chrześcijaństwem(bleee) ;-) 2:0 dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no Re: Obstawiamy;-) IP: *.forweb.pl 06.02.08, 19:52 mecz o przysłowiową pietruszkę więc bez podniety! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Obstawiamy;-) 06.02.08, 19:58 Gość portalu: no napisał(a): > mecz o przysłowiową pietruszkę więc bez podniety! Jak to bez.......wszak wprowadzenie chrześcijaństwa doprowadziło do bankructwa pewnego łódzkiego radnego,ojca czworga dzieci,którego utrzymuje teraz żona a my spłacamy długi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Obstawiamy;-) 06.02.08, 19:57 Towarzyska kopanina z "braćmi" Czechami? W plecy, 1:3. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Obstawiamy;-) 06.02.08, 20:15 malo kogo tak jak Czechow lubie. Czechow + Slowakow, bo dla mnie nie ma zbyt wielu roznic. Oprocz tego ze Czesi mowia "ano" a Slowacy "hej". Czeszki to najfajniejsze babki jakie udalo mi sie spotkac a moj najlepszy "kamarad" obecnie to Slowak. Poza tym takie dyskretne roznice ze dla Slowaka "frajer" to swietny gosc... wprost odwrotnie niz u nas..... Polecam tez slowo "szukac" po czesku.... zdziwilem sie co to moze znaczyc. gramy mecz? w pilke nozna? z kim? z Cechami? oj, biada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix wlasciwie 06.02.08, 20:40 lepiejby bylo obstawic zaklad ze pod moim wpisem pojawi sie post "Miecia" podpisujacego sie tu jako "de-ent". Nick jest o tyle trafny ze obnaza jego pojecie o jezyku angielskim, a poza tym jest to jakas metafora jego obecnosci w tych realiach. Przesladowcow stali "lokatorzy" FL maja cyklicznie ale ta (no nawet nie wiem jak to nawac... "persona"?) myslaca ze ja i Hubar to ta sama osoba?? :)....hihi... no, to moze i nawet komplement... (sorry Hubar) Miecio, podpisujacy sie tu jako "de-ent" to menda. Mentalny kundel. Jedzacy nota bene psie jedzenie pozbawione jedynie tego skladnika odpowiedzialnego za porost siersci. Mieciu, zmien Ty diete bo niedlugo intelektualnie zaczniesz przypominac ratlerka. Jestes bliski, co widac po tym co piszesz. Orto i skladnia....sorry.... Sprobuj jedzenia dla kanarkow, moze to ma jakas wartosc odzywcza intelektualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent jak zwykle proostactwo+prowokacja 06.02.08, 21:21 normalka,normalka,normalka Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: wygralem!!!!!!/nt :) 06.02.08, 21:31 PODZIWIAM.........że też chce ci się na dwa nicki pisać:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent w nagrodę placki ziemniaczane 06.02.08, 21:32 sorry że pozbawiłem cię twego przysmaku... Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix dwa-zero 06.02.08, 21:18 dobrze to czytam? z Czechami?... no ben hacker... kogos takiego potrzebowalismy :) Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent i skąd wogóle ta frustracja 06.02.08, 21:25 tak Ci źle misiu??? to może Ci colę kupić??? napradę się martwię o Ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix nie wiem jaki slownik zastosowales 06.02.08, 22:07 zeby dowiedziec sie ze zaimki dzierzawcze piszemy z wielkiej litery. To mile, aczkolwiek ciagle boli ze nie wiez ze "wogole" piszemy rozdzielnie. :) No dobrze... to jedyna okazja zebys sobie ze mna pogadal. I tak zrobilem cos ponad program i nawiazem lacznosc w jakikolwiek sposob. Widze zes zagubiony, skoro dopie..sz do watkow ktore napisalem dwa lata temu :)) tinyurl.com/2hojmn >> tu odpisujesz na moj post w lutym 2008. A ja napisalem to w lipcu 2006.. sorry... musisz czytac.... zaslepiony jestes MIeciu.... Po raz kolejny obnazasz swoj analfabetyzm, tym razem nie jestes w stanie przeczytac dat. Tamten post byl napisany w 2006 roku i szczerze mowiac kompletnie o nim zapomialem... a nie wiem skad mozesz wiedziec co robilem w 2006 roku :) Nie kompromituj sie. Czytaj chlopie... nienawisc zawiazala Ci oczy na kokardke. I to ostatnia rzecz jaka do Cie napisalem. Miales piec miesiecy. Nie skorzystales. Swoja samotnosc kanalizuj w inny sposob. Z "intelektualistami z Adamsa" bo zdaje sie zaprzepsaciles szane na jedyny rozsadny kontakt tu. Nie jestes glupi...doceniam w Tobie wiele rzeczy ale,... no wlasnie... nie kochasz siebie swoich dzieci-czego bolesnie chyba doswiadczyles... parch jestes wredny parch... pozdrawiam nieszczerze nic wiecej.... nastepnym widzeniem plywasz w Welland river to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent [...] 06.02.08, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix to ze zapamietales moj nick... 06.02.08, 22:31 i to ze jestem na FL i ze po mojej wyprowdzce postanowles mnie odszukac i nawiazac, jest to znamienne.... czegos Ci brak chlopcze... to wiedzialem zawsze. Szkoda jednak ze nie doceniasz mojego intelektu, chwalac wczesniej moj talent....(dajmy spokoj) :) nie zmienia to jednak postaci rzeczy. Nastepne spotkanie, gdziekolwiek bys byl, plywasz w Welland river. Jak mi taki Pan Bog mily na niebie... Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent ty tez moj zapamietales, a poza tym synku 06.02.08, 22:36 w sumie dzieki komu mozesz tu strugac wazniaka, ja nie czekam na wdziecznosc tylko moglbys pochamowac prostactwo zaslepione i wyciszyc umysl a o spotkanie nie trudno jestem w chacie brachu, jak chcesz nawet zaraz, i nadal nie wiem co tak cie denerwuje, seryo Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ty tez moj zapamietales, a poza tym synku 06.02.08, 23:00 1. nie zapamietalem tylko rozszyfrowalem. Dzieki czemu? Dzieki kompletnie blednej ortografii i skladni. 2. Synku? Jetes duzo mlodszy. Nie wypda Ci. 3. N5e bede sie nadwyrezal. Jak napisalem... plywasz w Welland... dzis , jutro...wierz mi./.. OK, napisales tu ze plywales w Luton? To jutro napiszesz jak bylo w Welland....(nic nie wiesz o luton..szkoda Ci kasy na chleb) znajde Cie.... wierz mi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent tobie naprawde odbilo 06.02.08, 23:11 ciekawe swoja droga od czego... zycze zdrowia...i juz sie nie denerwuj slonko Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix przepraszam, klikanalem "enter" 06.02.08, 23:37 i poszlo.... wez sobie wolne Mieciu.... chyba ze wolisz pracowac w mokrym ubraniu.... J u t r o r a n o b e d e c z e k a l n a C i e b i e S m i e c i u ........................ nad rzeka........... miedzy 5 a 6 rano..... tam Cie znajde i tam Cie utopie..... :)))) wierz mi, zrobie to.... przespij sie... wez kapielowki i gooogle.... Odpowiedz Link Zgłoś
brite dżizas! 07.02.08, 10:02 Ex, nie poznaję Cię! Ale to chyba jakaś dłuższa historia zakorzeniona w realu... chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent szkoda czasu słonko 07.02.08, 14:43 ja nie mogę czytać takich bluzgów no sorry, już nie czytam, i poszło Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: to ze zapamietales moj nick... 06.02.08, 22:38 Może dajcie sobie po mordzie i szaaa;-) To i tak wątek sportowy skazany na zesłanie,wysłanie lub inną oślą ławkę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik_theo_kojak Zjadłbym knedla z gulaszem 06.02.08, 21:46 i popił zimnym piwkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Obstawiamy;-) 06.02.08, 22:28 Wygrałem:-) W drugiej połowie siedli,a Żuraw to nieporozumienie jak Wichniarek,mimo to warto było obejrzeć. W nagrodę dam wam jutro spokój;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Szacuneczek:) 06.02.08, 22:40 big_news napisał: > I dla chłopaków i dla Ciebie:) No Bigi........to wielki dzień nie tylko dla Polskiej piłki;-) Odpowiedz Link Zgłoś