Dodaj do ulubionych

Piękny, wielki Gulfstream przyleciał! (nt)

IP: *.toya.net.pl 25.08.03, 11:20
Obserwuj wątek
    • Gość: MAREK Re: Piękny, wielki Gulfstream przyleciał! (nt) IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 15:59
      A może masz jego fotografię?
      • Gość: robbie Re: Piękny, wielki Gulfstream przyleciał! (nt) IP: *.toya.net.pl 25.08.03, 16:49
        A no niestety nie miałem pod ręką aparatu... Była to jedna z większych wersji
        Gulfstreama z wingletami. I nie wiem czy już odleciał czy jeszcze jest na
        lotnisku... moze ktoś wie?
    • Gość: FROST Das ist keine Gulfstream kurczaczku!!! (with txt) IP: SquidNT:* / 10.10.10.* 26.08.03, 06:56
      To samolocisko nazywa się GLEX (Global Expres BBD 700) przylecial z Australii
      po lądowaniu na Malediwach. Zostaje do jutra. Samolot waży 42 tony (ATR waży
      16700 kg)ma w środku 10 miejsc a przyleciała nim jedna osoba.Jest niesamowicie
      szybki i cichutki, z Malediwów leciał 8 godzin.Silniki Gareth Research.Odlatuje
      duparyża.

Ad iko

PS Dzisiaj ma u mnie sesje zdjęciową także jest zajęty. Jak ktoś mi poskanuje
      wywołane fotki to będą do obejrzenia na airfoto.
      • Gość: robbie Re: Das ist Bombardier? IP: *.toya.net.pl 26.08.03, 12:56
        A czasem to nie jest Bombardier BD-700 Global Express? Taki jak na zdjęciu.

www.airliners.net/open.file/409138/M/
        • Gość: robbie Bombardier IP: *.toya.net.pl 26.08.03, 13:13
          www1.gazeta.pl/lodz/1093892,35136,1634628.html?v=0&f=63
    • Gość: FROST Nie chcę Ci Robbi dokuczać z rana ale... IP: SquidNT:* / 10.10.10.* 26.08.03, 07:13
      ...gdzie ten Twój LPR na Lublinku. Sprawa została odłożona na bliżej
      nieokreśloną przyszłość. A NIE MÓWIŁEM ;-)))

aKM

ps W świetle powyższych uważam swój pesymizm za uzasadniony.
      • Gość: robbie Re: Nie chcę Ci Robbi dokuczać z rana ale... IP: *.toya.net.pl 26.08.03, 09:17
        LPRa nie ma, bo rozwalili sobie dwa śmigłowce i trzeba czekać aż uzupełnią
        dostawy, tak mi się wydaje. Świetnie, że zrobiłeś fotki. Sorki za pomyłkę co do
        samolotu, ale tak mi się wydawało widząc go z okna...:) Czy są dane dotyczace
        godziny odlotu maszynki? ;)

Pozdrawiam
        • Gość: FROST Re: Nie chcę Ci Robbi dokuczać z rana ale... IP: *.lot.pl 26.08.03, 12:10
          Gość portalu: robbie napisał(a):

> LPRa nie ma, bo rozwalili sobie dwa śmigłowce i trzeba czekać aż uzupełnią
          > dostawy, tak mi się wydaje. Świetnie, że zrobiłeś fotki. Sorki za pomyłkę co

Dokladnie to jeden i nie rozwalili tylko byl stary i nikt go nie chcial nawet
          Lodz.

> samolotu, ale tak mi się wydawało widząc go z okna...:) Czy są dane dotyczace
          > godziny odlotu maszynki? ;)

In the morning, tumorol.

A

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka