Dodaj do ulubionych

Niezwykły kurs

IP: SquidNT:* / 10.10.10.* 25.08.03, 19:31
Panie Marzec - znów wciska Pan totalną scieme. Taki typ samolotu
nie lata pomiedzy Warszawa a Berlinem.... Mam nadzieje, ze
Panskie deklaracje co do ryanaair i germani (co do zaawansowania
rozmow) nie byly takimi samymi sciemami...(ale jak jest kazdy
widzi)
Obserwuj wątek
    • Gość: MarcinK Re: Niezwykły kurs IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 22:09
      To ja porposzę o termin wystąpienia o pozwolenie na budowę
      (wydłużenie) pasa. Pan Marzec może popisać się tu konkretem...
      no chyba, że to wszystko to lipa...

MarcinK
      • Gość: @@@ Re: Niezwykły kurs IP: 193.95.186.* 26.08.03, 13:22
        NO I TAK NIE WIADOMO CO TO ZA SAMOLOT I PO CO PRZYLECIAL, KIM
        BYL TEN PASAZER, CZY SAMOLOT BYL PRYWATNY, ITP... CO TO W OGOLE
        ZA INFORMACJA???
        • Gość: robbie Re: Niezwykły kurs IP: *.toya.net.pl 26.08.03, 16:05
          To Bombardier BD-700 Global Express, chyba prywatny. Zapewne przyleciał nim
          jakiś biznesmen. Odlatuje jutro rano. BTW parę minut temu przyleciał następny,
          mniejszy bizjet.

Pozdrawiam
          • Gość: Izzy Re: Niezwykły kurs IP: SquidNT:* / 10.10.10.* 27.08.03, 17:18
            Nie jestem dyrektorem lotniska ale coś niecoś wiem nt tego GLEXA. Otóż
            przyleciał nim prezes zarządu firmy Pratt&Whitney któa produkuje silniki
            samolotowe i temu podobne wyroby używane głównie w awiacji. Zatrzymał się w
            połowie pasa bo nie miał już zbyt wiele paliwa i tylko jednego paxa na
            pokładzie. Zatankował niewiele ponieważ jakby wlał więcej mogłyby się pojawić
            problemy. Znajdzcie sobie ten samolot na stronie ls2.ians.lu/ ( to
            moja "tajemna" strona o samolotach także nikomu o niej nie mówcie) , i zwróćie
            uwagę na TOD i LD.DAlej dementuje , samolot waży 42 tony a nie
            45, "popularny"(trudno powiedzieć co znaczt to słowo w tym przypadku) Boeing
            waży najmniej 55T.Wyślę maila do Marca z pytaniem co miał na myśli mówiąc
            popularny może coś śmiesznego odpowie.Odlatywał do Nicei a nie do Lozanny.
            Takie samoloty nie obsługują żadnego połączenia regularnego są używane głównie
            jako bizjety dalekiego zasięgu. Ten miał na pokładzie miejsce na 8 osób.

A wogóle to leciał z Australii a na Malediwach tylko się tankował.

Iz Karman

PS Jak skończę studia to zróbcie mnie dyrektorem Lublinka, po lekturze tego
            artykułu za 2,44 (warto było wydać) widzę że moja skromna wiedza i tak jest
            większa od wiedzy wszystkich pracowników lotniska razem wziętych z dyrem na
            czele.Obiecuję Wam wydłużenie pasa , większy terminal i loty międzynarodowe we
            wszystkich kierunkach.
            • Gość: Albert Re: Niezwykły kurs IP: 217.113.230.* 28.08.03, 13:24
              Przyjmujemy Twoje zgłoszenie. Niestety nie możemy ogłosic w tej chwili konkursu
              na stanowiska: dyrektora i szefa rady nadzorczej, choć Marcowi to już dawno
              byśmy podziękowali, gdyby cokolwiek od nas zależało. Ale liczą się układy. Na
              pocieszenie powiem, że wiercę dziurę w brzuchu pewnej bardzo bardzo bardzo
              ważnej osobie w tej sprawie... ( nie jest to Kropiwnicki, bo nie lubię wiercić
              w betonie).
              • Gość: Marek Re: Niezwykły kurs IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 17:16
                I Kropiwnicki też skruszeje tylko, że przed wyborami. Wtedy z Lublinka zrobi
                Frankfurt ale tylko w kiełbasie wyborczej.
            • Gość: mar Re: Niezwykły kurs IP: 217.97.178.* 30.08.03, 14:02
              Gość portalu: Izzy napisał(a):

widzę że moja skromna wiedza i tak jest
              > większa od wiedzy wszystkich pracowników lotniska
              A tu sie nie moge z toba zgodzic
              POZDRAWIAM
          • Gość: FROST Re: Niezwykły kurs IP: SquidNT:* / 10.10.10.* 27.08.03, 17:27
            Gość portalu: robbie napisał(a):

> To Bombardier BD-700 Global Express, chyba prywatny. Zapewne przyleciał nim
            > jakiś biznesmen. Odlatuje jutro rano. BTW parę minut temu przyleciał
            następny,
            > mniejszy bizjet.

Taaaaaaa!
            Prawie równolegle przyleciał Miller Airlines ale się nasz premierzyna zdziwił.Z
            zazdrości poczerwieniał nieco wsiadł w swoją Baware i pomknął dalej ściemniać
            naród nasz. Bizjet to dla tego Jaka komplement.Ah Tobie chodziło o tą Cesenkę
            525.

Adiko
            • Gość: robbie Re: Niezwykły kurs IP: *.toya.net.pl 27.08.03, 19:19
              Ale mi nie chodziło o Jaczka, który przyleciał jakiś czas po Bombardierze tylko
              o jakiegos mniejszego bizjeta, który przyleciał następnego dnia. A może BBD to
              jakieś rozwinięcie wersji BD? ;)
              • Gość: robbie Tak, o tą Cessne :) IP: *.toya.net.pl 27.08.03, 19:19
          • Gość: frst Re: Niezwykły kurs IP: *.lot.pl 27.08.03, 17:47
            Gość portalu: robbie napisał(a):

> To Bombardier BD-700 Global Express, chyba prywatny. Zapewne przyleciał nim
            > jakiś biznesmen. Odlatuje jutro rano. BTW parę minut temu przyleciał
            następny,
            > mniejszy bizjet.

Walnoles sie kurczaczku, to bbd-700, juz wyslalem korekte do erlainersow.

adi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka