diogenespies 10.03.08, 18:21 Gratukuje wystepu, najlepszy byłeś z całych niusów, tylko jakiś taki nieogolony i w koszulce z której terscią jakos się nie zgadzam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyslowie Re: Brite w TVP Trzy Kuleczki 10.03.08, 19:02 Widziałam go. Ale Ty, Diogi, jesteś czepliwy. Brody się czepiasz! Pozostając z całym szacunkiem dla dorobku dyr. Bonisławskiego uważam problem za istotny, niebagatelny. Odpowiedz Link Zgłoś
big_cassani Re: Brite w TVP Trzy Kuleczki 10.03.08, 19:08 Skoro ja go nie widzialem na zywca w tv, to moze w necie mozna go obejrzec na stronie lodzkiej telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my dajcie chociaż tytuł 10.03.08, 19:20 programu, może niebawem powtórka będzie to pooglądamy wspólnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejskie_narty podbijam! IP: *.toya.net.pl 10.03.08, 19:34 No dobra Brajcie, nie daj się prosić - linkuj ten program:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: podbijam! 10.03.08, 19:41 W ŁWD zaprezentowano ze skrótami film Brajta "Wejdż pan na górę" plus z komentarzem autora. Nie wiem, czy Brajt będzie miał możliwość to zalinkować. Film pokazywał nam wcześniej w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: podbijam! 10.03.08, 19:46 No ale na tym filmiku Brajt swoją brodę pokazywał? Może nie przejrzałem całego, ale nie pamiętam, by tam wyszedł zza kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: podbijam! 10.03.08, 19:58 W programie pokazano brodę, bo Brajt komentował film i problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies a tam czepliwy IP: *.toya.net.pl 10.03.08, 19:41 ja juz od tygodnia zarośniety jestem. Włoski to podstawa! Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my przed 22 10.03.08, 19:45 powtarzają łódzkie wiadomości dnia? to może wtedy wrzucą riplej? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 20:05 Ale głowy za to nie dam, bo jak rzuciłem okiem na ekran to pani dziennikarka dziękowała za rozmowę. Może sam Hubar się z tego "wytłumaczy"?;) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 20:12 Czy z tego można wyciągnąć wniosek, że FŁ jest inwigilowane przez służby TVP?:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 20:14 Wyciągnąłbym zgoła inny wniosek: media opanowywane zostają przez TWA!;) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 20:22 Oł siet! A Marzanna Zielińska jeszcze się opiera, czy już uległa?:) Bo ostatnio widziałem ją w Faktach, gdy po skończonym reportażu magiczna formuła zabrzmiała "Marzanna Zielińska, Fakty", a nie, jak wcześniej jej tu wypomniano "...., Fakty Łódź". Nie pamiętam tylko, czy reportaż miał pozytywny wydźwięk, czy negatywny:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 20:31 Trzeba by spytać chłopaków. Jak widać, wpierw opasują swoimi mackami media publiczne, póxniej pewnie przyjdzie kolej na prywaciarzy. A to później wcale nie musi oznaczać jakiejś strasznie odległej daty. Wszak topienie Marzanny przewiduje się za niespełna dwa tygodnie. Więc?;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 20:39 Bigi, jutro tv pokaże TECZKI. Nie waż się tego oglądać! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 20:42 A Tobie co, przeszło już, czy tylko nie masz się z kim przemawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 20:50 Kpisz czy o drogę pytasz?! Nie mam twojego paskudnego charakteru, bym miała potrzebę przemiawiać się dla samego przemawiania się z kimś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 20:53 Wkurzasz mnie, obłudny Bigu, robiąc z siebie uciemiężoną niewinność! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 21:04 Obłudny?! hehehehe Czy Ty naprawdę nie czujesz jak jesteś dwulicowa i śmieszna? Wyzywasz ludzi od betonów, gdzie możesz bezpardonowo lżysz i pomawiasz, a następnie jakby nigdy nic wyskakujesz z głupia frant z prowokacją, by za chwilkę ponownie kogoś zwymyślać? A dajże Ty mi święty spokój, kobieto. Ja za Tobą nie tęsknię, więc racz się ode mnie odczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 21:12 Święty to ty nie byleś i nie jesteś! Wreszcie pokazałeś mi swoja prawdziwą twarz! Dziś to mi latasz i powiewasz! A kto mi zabroni oceniać i nazywać rzeczy i ludzi, tak jak widzę i czuję? No chyba nie ty?! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 21:24 Dziś w ten świetny humor wprawił mnie Jerzy Robert Nowak ze swoimi wystąpieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 21:29 Dziś miałam w ręku z wyprzedaży "Alfa-bet szulerów. Co za ohyzda! Wzięłam też do ręki "Polactwo". Brrr... myślałam, że oblezie mnie zaraz robactwo... Mimo wszystko nie zrezygnuję z brania do ręki... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 21:30 A co? Byłaś, wysłuchałaś, czy tylko zdałaś się na relację gazetki? Niech zgadnę: przeczytałaś nagłówek artykuliku, łypnęłaś oczkiem na kilka pod nim wpisów i już wszystko wiesz. Co nie? Eeee, co ja tam sobie będę głowę zawracał. Ewakuuję się przed Tobą. Nie chcę zgłupieć do cna:/ Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 21:34 No juz, szoruj do mysiej dziury!!! I nie udawaj, że można zgłupieć jeszcze bardziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 21:45 hehehehe Zwykła sekutnica z Ciebie. Brakuje tylko bluzgów, a Twój obraz jawiłby się całkiem jasno. Baba w podomce, przydeptanych bamboszach, papilotach na głowie i petem w kąciku wyszminkowanych na jaskrawo-czerwono ust. Jak bony dyny! Moja zaniedbana sąsiadka w porównaniu z Tobą to prawdziwa Dama:DDD A teraz wysycz coś tam jeszcze, jędzulo, niech ci ulży na dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 22:23 Trafiłeś nie inaczej jak mucha o beton. Ale jak na beton, to masz nawet odrobinę talentu karykaturzysty. Niezły wizerunek bajzel-mamy stworzyłeś. Skąd takie inspiracje? Nikt nie potrafi mi większej ulgi przynieść jak Jerzy Robert Nowak. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 22:32 Inspirowałaś mnie sama osobiście. Swoim mało politycznym, niewyważonym jęzorem. I widzę, że masz kolejną obsesję. J. R. Nowak. Masz, poczytaj sobie: www.jerzyrobertnowak.com/ Wyrób sobie zdanie samodzielnie. Aha. Jeszcze drobiazg. Jeżeli ten Nowak opowiada bzdury i kalumnie, to czemu jeszcze okołogazetkowcy nie wloką go po sądach? Ale, to już jest przecież pikuś... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 22:41 Nie życzę sobie być dla ciebie jakąkolwiek inspiracją!!! Wypraszam sobie!!! Mogę być inspiracją tylko dla osobistych wybrańców!!! Dzięki za podarunek w postaci linku inspirujacego mnie Jerzego Roberta Nowaka. Są tam jakieś nagrania wideo, to sobie w wolnej chwili posłucham. Mam swoje własne zdanie o nim. Inspirowałam cię? Też mi sobie. Co, ja burdel prowadzę, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 22:48 Dlaczego tej wywłoki nie wloką po sądach? Bo jest wolność słowa w Polsce. Bo za poglądy nie wsadza się do więzienia. Bo nie obraża głowy państwa. Bo niektórym osobom w pańtwie taka obraza uchodziła zawsze bezkarnie. Z czystego lenistwa obrażanych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 22:53 Tja... Aż dziw bierze, że w innych wypadkach Adaś włóczy się po sądach o byle co. Tja.................................. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 22:58 Ale Adasiowi z Nowakiem włóczyć się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 23:14 Nie. Adaś (a właściwie to całe wielkie kancelarie prawne) doskonale wie, że Nowak mówi prawdę. Tylko i wyłącznie. Stąd "wstrzemięźliwość" Adasia. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 23:17 Jakim prawem mnie rozśmieszasz?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 22:50 Aleś Ty jednak pocieszna! No dobra. Niech będzie. Twoja inspiracja była bezwiedna, tzn. bez Twojej wyraźnej woli. Możesz mnie w związku z tym zaskarżyć do sądu. Za czerpanie z Twojej twórczości bez wyraźnego zezwolenia, słowem, dopuściłem się kradzieży Twoich dórb intelektualnych. I coś Ci powiem: z przyjemnością taki proces... przegram! hehehehehehehehhehehe Czujesz ten śmiech?:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 22:56 Dopuściłeś się kradzieży nie tylko dóbr intelektualnych!!! Nie omieszkam zaskarżyć cię jeszcze za czerpanie przyjemności... z przegranej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 23:13 Czekam na pozew. Niecierpliwie! Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 23:15 U mnie możesz mieć jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 21:41 Dla Jerzego Roberta Nowaka gotowa jestem oglądać transmisję z tv "Trwam". Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 21:26 Już? Ulżyło? Ekstra. Bywaj zdrowa, milutka istotko. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 21:30 Och, jakiś ty obłudnie milutki, Szyderco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował IP: *.toya.net.pl 10.03.08, 22:42 > Ja za Tobą nie tęsknię, więc racz się ode mnie odczepić. B I G _ N E W S z a l o z t a k i w a t e k. A wlasnie co z ta Lavinka? Cos dziewczyna zamilkla? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 22:51 Rzeczywiście, przepadła bez wieści. Może tylko ma urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował IP: *.toya.net.pl 10.03.08, 23:54 Wy tu gadki-szmatki, a TVN zatopil Kaczmarka... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 23:56 hehehehe Widziałem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował IP: *.toya.net.pl 11.03.08, 00:01 Zapiejesz w stylu: A to sobie prezydent zmije na piersi wyhodowal? OK, ok ciekawe co bedzie z sledztwem, ktore mieli juz umarzac? Lavina-reaktywacja, zyje i martwi sie o przyrost naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 11.03.08, 00:13 Prezydent, z powodu bycia dobrym człowiekiem, jest zbyt ufny. To tyle, co mogę w tej sprawie powiedzieć. Więc zagrywki kłamczucha Kaczmarka, jakoby Prezydent cokolwiek miał z całą aferą coś wspólnego, wydają tej mendzie jeszcze gorsze, niż można by przypuszczać świadectwo. Sprawa jest prosta: Kaczmarek bał się, że umoczony Lepper pociągnie go za sobą i brnie z jednej w kolejne wierutne bzdury. Oczywiście, cieszę się, że dziennikarze od czasu do czasu potrafią zachować się po ludzku. Jednak jest tych zachowań jak na lekarstwo, częściej (duuuuużo!) są tylko sterowanymi pajacykami. Ćwiąkalskiego cóś jakby mniej widać. Poszedł w odstawkę po kompromitacjach ze "zbrodniami" PiS-u? Wcale bym się nie zdziwił. Jednak by uwierzyć w to, że nie będzie się szukać na poprzedników haków, zamiast wziąć się za uczciwą robotę, nie uwierzę. Aż tak naiwny nie jestem. Trza dorżnąć watahę i wykończyć bydło na watahę głosujące. To są główne cele Cudaków. I już. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 22:52 Właśnie. Lavinka zamilkła. Nie chciała ze mną zatańczyć na wietrze w promieniach słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował 10.03.08, 20:16 Może to nie był Hubar tylko trzej królowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skunk.s Re: A po ŁWD chyba Hubar się zaprezentował IP: *.toya.net.pl 10.03.08, 20:43 Bujda na resorach, Hubar nie istnieje, mówiłem Wam setki razy. To mit, jak Janosik, Batman, Robin, Robin Hood, Joker, transfery więźniów AlQuaidy po świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Brite w TVP Trzy Kuleczki 10.03.08, 20:52 A nie widziałem. Co mówiłem? W ogóle coś parcie na szkło mam ostatnio, we wczorajszym materiale o otwartym dniu gminy żydowskiej też mnie kamera ŁWD przyłapała w synagodze. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my no własnie, na czym? 10.03.08, 21:05 zagadamy się znowu a łódzkie wiadomości przelecą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giogenespies link do Braite IP: *.toya.net.pl 11.03.08, 12:41 ww6.tvp.pl/6882,20080311674478.strona Odpowiedz Link Zgłoś