Dodaj do ulubionych

meble kuchenne

• lili377 Re: meble kuchenne 16.05.12, 12:31
      Fajne kuchnie można znaleźć w sklepie internetowym hitmeble, nowoczesne, w przystępnej cenie. www.hitmeble.pl/kuchnie/
      • Gość: Czesław Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 15:48
        Zaczynam powoli zabierać się do umeblowania mojego mieszkania i mam już wybranego producenta - Meble Sokół. U znajomych widziałem zrobione przez nich mebelki i wyglądają naprawdę ok. Firma zrobiła projekt, każdy detal można było z nimi omówić. W sumie uzyskali profesjonalny efekt za rozsądne pieniądze. W najblizszych dniach zaczynam walkę ze swoimi mebelkami i o efektach i własnych odczuciach napiszę po realizacji.
    • Gość: Marcin www.wizard-group.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.12, 00:04
      polecam Wizard Group!
      Tydzień temu zrobili u mnie kuchnie i jestem pod wrażeniem:)
      oto ich strona www.wizard-group.pl
      • Gość: gosc www.mkmeblenawymiar.pl IP: *.dolsat.pl 02.07.12, 13:26
        Super firma, wlasciciel to bardzo rzetelny czlowiek. Sumienny, dba o kazdy szczegol mebla, potrafi doradzic.
        www.mkmeblenawymiar.pl
    • Gość: Marek Re: meble kuchenne IP: *.tktelekom.pl 20.07.12, 23:43
      Witam, godna polecenia jest firma The Nixe, robiła u mnie w firmie oraz w domu, jestem bardzo zadowolony. poleciłem kilku moim znajomym i tez sa zadowoleni. ceny ma bardzo atrakcyjne, i w dodatku z właścicielem mozna sie swietnie dogadac. Naprawde Polecam.
      • Gość: Marek Re: meble kuchenne IP: *.tktelekom.pl 20.07.12, 23:47

Zapaomniałem dać namiar, The Nixe. 796-791-102.
    • mariusz5891 Re: meble kuchenne 23.07.12, 14:31
      Ostatnio gdzieś widziałem ofertę firmy atelier24.pl. Czy ktoś z Was mógłby coś powiedzieć więcej o tej firmie?
    • Gość: domdrewna Re: meble kuchenne IP: *.toya.net.pl 19.08.12, 16:15
      Zapraszam wszystkich do odwiedzenia strony www.domdrewna.pl Firma produkuje meble (w całości wykonane z drewna litego) do salonu, sypialni, kuchni, łazienki, również meble na poddasze i do pokoju dziecięcego. Wszystko na wymiar, wg upodobań klienta. Aktualnie dostepne gatunki: dąb, buk, jesion, sosna. Zapraszam
      • Gość: tadeusz Re: meble kuchenne IP: *.toya.net.pl 19.08.12, 18:58
        Ja osobiście polecam firmę twojapomocdomowa.pl
        mają w ofercie montaż mebli, dla nas robili całą zabudowę 2 biur i aneksu kuchennego. zrobili szybko, czysto i co najważniejsze nic nie porysowali, co niestety nie mogę powiedzieć o montażyście z artdomu, gdzie kupiłem meble do domu i wnętrza porysowane

numer do polecanej firmy
        669-799-903 (chyba Pan Łukasz)
    • Gość: tadeusz Re: meble kuchenne IP: *.toya.net.pl 19.08.12, 19:02
      Ja osobiście polecam firmę twojapomocdomowa.pl
      mają w ofercie montaż mebli, dla nas robili całą zabudowę 2 biur i aneksu kuchennego. zrobili szybko, czysto i co najważniejsze nic nie porysowali, co niestety nie mogę powiedzieć o montażyście z artdomu, gdzie kupiłem meble do domu i wnętrza porysowane

numer do polecanej firmy
      669-799-903 (chyba Pan Łukasz)
      • Gość: gosc Re: meble kuchenne IP: *.dolsat.pl 09.11.12, 22:15
        Jesli chodzi o meble to polecam bardzo solidna, fachowa firme www.mkmeblenawymiar.pl
        Polecilam juz znajomym rodzinie, i nikt sie nie zawiodl. Dbaja o kazdy szczegol mebla, potrafia doradzic. Rewelacja.
        • Gość: xxx Re: meble kuchenne IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.01.13, 23:51
          Nie polecam firmy Master z Pabianic.
    • Gość: Marta Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 22:11
      Polecam firmę Kontra-Meble Łódź, ul. Pomorska 41 tel 42 632 18 81, - dobry kontakt, miła obsługa i "ceny do przełknięcia". Mieliśmy spore wymagania - zamówiliśmy meble lakierowane i jesteśmy z wykonania bardzo zadowoleni. Porównywaliśmy różne oferty i w końcu wybraliśmy tą firmę i teraz możemy polecić ją z czystym sumieniem innym zainteresowanym. Marta
    • Gość: anka Re: meble kuchenne IP: *.doplaty.gov.pl 12.04.13, 08:23
      Jeżeli chodzi o meble na wymiar to mam świętną firme do polecenia. Właśnie wracaja na rynek po pracy za granica więc mają bardzo przystępne ceny na początek. Ja mam zrobioną szafę komodę i teraz powoli kończą mi kuchnie.Dla mnie rewelacja gorąco polecam. nr tel 694628649
    • 7yryry firma Meble-Rafał Stępień z Radomska 03.05.13, 15:34
      Witam,
      czy ktoś korzystał z usług tej firmy ??
      Będę wdzięczna za opinie:)
      • Gość: Jola Re: firma Meble-Rafał Stępień z Radomska IP: *.play-internet.pl 12.07.13, 18:06
        Ja korzystałam z usłg firmy p.Rafała. Jestem bardzo zadowolona, wykonywali dla mnie meble kuchenne. Bardzo fachowa obsługa. P. Rafał przyjechał na pomiar, po omówieniu szczegółów ustaliliśmy zakres oraz kwotę. Po dwóch dniach dostałam na e-maila wizualizację komputerową wybranych mebli i kolorów. Nie miałam żadnych problemów. Sam montaż zajął ok 4-5 godzin. Jestem bardzo zadowolona z mebli. Sprawują się świetnie. Szczerze polecam tą firmę.
    • 7yryry Re: firma Meble-Rafał Stępień z Radomska 06.05.13, 21:13
      Bardzo poproszę o te namiary :)
    • Gość: henryk Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 23:53
      Witam! Polecam Stolmark na Zachodniej przy Lutomierskiej.Stara firma , ceny może nie najniższe, ale super obsługa i super wykonanie i montaż.
    • agnieszka_1222 Re: meble kuchenne 07.06.13, 13:33
      Zamówiłam meble kuchenne 2 szafy, meble pokojowe, sypialnie w firmie Darmax na Rzgowskiej 9A. Przy tak dużym zamówieniu dostałam spory rabat. Z jakości mebli też jestem bardzo zodowolona. Fachowe doradztwo pomiarzysty. Dowiedziałam się po sporym czasie spędzenia z projektantem ze to firma rodzinna:) Znają się na rzeczy i wzbudzają zaufanie. Ja jestem już miesiąc po dostarczeniu mi mebli i gorąco polecam.
      • jarek12111 Re: meble kuchenne Darmax 07.06.13, 18:57
        polecam meble Darmax. Firma robi wszystkie meble pod wymiar, dowolnosc w kolorach i wygladzie. U mnie zrobili 2 szafy do zabudowy i sypialnie. jestem dwa tyg po montarzu i jestem zadowolony.
        • Gość: Alia Re: meble kuchenne Darmax IP: 212.191.130.* 12.06.13, 12:53
          Również polecam firmę Darmax posiada wielki salon na Rzgowskiej 9A w podwórku za Biedronką(na terenie salunu mają ok 10ekspozycji kuchennych i innych mebli- to wzbudziło też moje zaufanie). Adres opisuje dokładnie ponieważ miałam problem ze znalezieniem tej firmy:) Zrobili mi kuchnie lakierowaną. Robiłam wyceny w kilku firmach i w Darmax było trochę drożej ale warto. Kiedy przyjechali do mnie już na montaż jeden front był obity Panowie przy montażu sami to zauważyli i zabrali, polakierowali na nowo, bardzo to zachowanie spodobało mi się ponieważ rozumiem że może się coś uszkodzić przy produkcji mebla a oni to sami zauważyli i na nowo polakierowali bez żadnej dyskusji. Po montażu rozliczyłam się nie było żadnych ukrytych/dodatkowych kosztów, kuchnia wyglądała tak jak ustaliłam z pomiarzystą wiec w dwóch słowach: GORĄCO POLECAM!!!
          • Gość: Adam Re: meble kuchenne Darmax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 15:36
            Również polecam DARMAX.
            Wykonali u mnie kuchnie, wyszła wspaniale. Tylko że Ja byłem na Wólczańskiej, zobaczyć ekspozycję i tam. Facet który tam jest w niecałą godzinkę ODRĘCZNIE, przy pomocy ołówka naszkicował w perspektywie moją kuchnie (tylko mu kredek brakowało). Do domu później przyjechała przemiła młoda Pani, wykonała projekt komputerowy, i meble już stoją w kuchni i prezentują się wspaniale.
            GORĄCO POLECAM!!!!
            • Gość: malina Re: meble kuchenne Darmax IP: *.centertel.pl 06.03.14, 23:28
              Byłam w sobotę z mężem w sklepie na Wólczańskiej. Mały ale fajny i przytulny sklepik, ekspozycja jak na taką powierzchnię skomponowana fajnie. Lecz niestety nie doczekaliśmy się obsługi przez pracującego tam Pana. Powodem był ogromny natłok klientów i osób pytających. Jako że bardzo zależało nam na czasie zrezygnowaliśmy.
              Moja rada zatrudnić tam jeszcze jedną osobę równie kompetentną co już osoba tam obsługująca.
        • Gość: Małgosia Re: meble kuchenne Darmax IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.14, 13:20
          Polecam firme Darmax zamawiałam mebe kuchenne na ul. Rzgowskiej 9A. Moja kuchnia jest cała w białym lakierze. Pomiar kosztował mnie 50 zł przyjechał pomiarzysta wymierzył mi kuchnie i zrobił projet na miejscu ołówkiem bardzo czytelnie wiec nie był potrzebny już projekt komputerowy. Czekałam później 4 tyg na realizacje. Wpłaciłam zaliczke a resztę pieniędzy zapłaciłam po skończonym montażu. Nie było żadnych niemiłych niespodzianek ani dodatwowych kosztów. Polecam:)
          • Gość: Krzysiek Re: meble kuchenne Darmax IP: 212.191.72.* 11.01.15, 10:10
            Również polecam firmę Darmax mają salon na Rzgowskiej 9A. Wykonali dla mnie kuchnie całą lakierowaną. Zapłaciłem trochę więcej niż oferowali mi inne firmy ale było warto. Wybrałem tą firme przez fachowość obsługi w sklepie i pomiarzysty który przyjechał. Mieli ogromną wiedzę. Po ok 1 miesiąca czasu przyjechali do mnie z kuchnia. Zmontowali ją w 2 dni, niestety przy montażu zobaczyłem że dwa fronty są obitę. Montażyści przeprosili mnie za to i zamówili nowe fronty po jakimś czasie znowu przyjechali i wymienili mi obite fronty. Gorąco polecam.
            • Gość: Sylwia Re: meble kuchenne Darmax IP: *.toya.net.pl 07.02.15, 18:44
              Jak moi poprzednicy, także gorąco polecam meble firmy Darmax.
              Wszystko zaczęło się od mojej wizyty w salonie na Rzgowskiej, jakość obsługi przerosła moje najmilsze oczekiwania.
              Na uwagę zasługuje bardzo przemiła obsługa, doradztwo i projekt przemiłego Pana, któremu wtórowała równie miła Pani. Bardzo pomogli mi przy wyborze materiałów i kolorytyki.
              Na kuchnie czekałam z 4 tygodnie i jestem z niej bardzo zadowolona, moje papryczki wyglądaja niesamowicie.
              Gorąco polecam meble Darmax
              • Gość: Beata Re: meble kuchenne Darmax IP: *.centertel.pl 28.08.15, 23:17
                Z ogromną przyjemnością mogę niezdecydowanym polecić wykonanie mebli przez firmę Darmax ze Rzgowskej.
                Dzięki panu Markowi i jego podpowiedzią, doradztwem, poświęconym dla nas czasu i wspaniałym projektem cudownie zagospodarowałam pokój dla moich dzieci :)
                Serdecznie dziękuję panie Marku i gorąco polecam Darmax :)
      • Gość: Tomasz Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.13, 16:39
        Gorąco i z wielkim przekonaniem ODRADZAM obsługę pań ze Rzgowskiej. Co one tam robią to ja nie wiem. Nie było żadnego klienta tylko ja z żoną i nikt do nas nie podszedł, a panie siedziały sobie w kanciapie i piły kawkę i popalając papierosa. Gdy poprosiliśmy o pomoc na twarzy jednej z pań widniał wyraz mówiący nam "czego ode mnie chcesz?". Pani z ogromną niechęcią i brakiem profesjonalizmu objaśniła nam jak wygląda proces zamówienia mebli.
        Mimo tych wszystkich znaków chcieliśmy poznać przybliżony koszt kuchni, i tu zostałem poinformowany że musi ktoś do nas przyjechać i to on nam powie cenę.
        Jak dla mnie firma może i dobre wykonuje meble ale obsługę to mają tragiczną. Panie żywcem wyjęte z PRL-u.
    • Gość: Janusz Re: meble kuchenne IP: *.183.227.52.dsl.dynamic.t-mobile.pl 10.06.13, 23:07
      Ja mogę polecić w&m-meble panowie mili i sympatyczni, przyjechali pomierzyli wycenili i wykonali. Wszystko bardzo profesjonalnie i w terminie. Zrobili mi kuchnie i dwie szafy i jestem bardzo zadowolony. wm-meble.com.pl stronka do kontaktu. Pozdrawiam
      • Gość: Anna Z. Re: meble kuchenne IP: *.mnc.pl 29.01.15, 14:46
        w&m-meble polecam !!! meble zrobione co ważne w terminie.
        Panowie mili, dokładni, meble zamontowane dokładnie bez poprawek , czyste.
        Doradzą :)
        Jestem bardzo zadowolona. Zadowolona klientka Anna Z.
        wm-meble.com.pl .
    • gosia020202 Re: meble kuchenne 13.06.13, 12:53
      Ja polecam firme Darmax ze Rzgowskiej 9A za Biedronką. Miła obsłga meble rzetelnie i terminowo wykonane. Robią meble pod wymiar wiec o wszystkim decydowałam ja, kolor, uchwyty z jakiego materiału ma być mebel wykonany.
    • Gość: lake78 Re: meble kuchenne IP: *.181.45.59.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.06.13, 23:52
      Ja polecam stolart Druzynski. Bardzo fajni ludzie, a przy tym uczciwi i dokładni. Szukam teraz ekipy remontowej bo moja się nie sprawdziła. Jeśli ktoś może polecić zaufana to byłbym wdzięczny.. choć pewnie to inny wątek :(
      • nik-a3 Re: meble kuchenne 24.06.13, 12:07
        Polecam kuchnie retro robione przez firmę TORUS. Firma projektuje meble, które wykonuje z wysokiej jakości materiałów. Ciekawe jest to , że wszyscy w firmie są stolarzami z zawodu jak i z powołania, doświadczenie projektantów zarówno designerskie jak i techniczne. www.torusmeble.pl/
    • mariusz5891 Re: meble kuchenne 11.07.13, 22:34
      Czy ktoś z Was ma doświadczenie z firmą atelier24.pl?
    • madzixik Re: meble kuchenne 10.10.13, 10:13
      ja odradzam firmę Dawix z Tuszyna.
      Meble niby na wymiar, a od ściany 3 cm szpara. Właściciel tragiczny! Nic nie da się z nim uzgodnić, kłóci się i wszystko co początkowo twierdził, ze jest łatwe do wykonania, później okazuje się niewykonalne.

Stanowczo odradzam głównie ze względu na właściciela, który zdanie zamawiającego ma głęboko w nosie!
      • Gość: klijent Re: meble kuchenne IP: *.51c.belchatow.pilicka.pl 04.08.14, 19:19
        ja osobiście mam takie same doświadczenie z wlascicielem firmy Dawix jest chamski opryskliwy , ma chłopak problemy z matematykom .Nie mogę doprosić się skończenia mebli w kuchni . a co do faktury to jest gdzies w kosmosie . Facet wie lepiej co chce klient .Stanowczo odradzam .Moja kuchnia na stronie internetowej firmy Dawix wygląda slicznie pomijając szczeliny przy scianie .ale ja się nie znam to tak ma być pozdrowienia
        • Gość: Olaola1227 Re: meble kuchenne IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 04.03.15, 13:42
          Witam,polecam firme DAWIX z Tuszyna.Terminy ok,wykonanie mebli lakierowanych bardzo ladnie.Firma godna polecenia,zwlaszcza pracownicy.
      • Gość: kacha Re: meble kuchenne IP: *.toya.net.pl 17.09.14, 22:33
        polecam bardzo meble zrobili mi przepiekne takie wlasnie jak chcialam a kazda szpara jest zamaskowana i wszystko gra a co do wlasciciela to nie ma ludzi idealnych wazne ze efekt koncowy naprawde superrrrrrr
      • kjkj1919 Re: meble kuchenne 01.11.17, 23:00
        NIE POLECAM! ODRADZAM! PRZESTRZEGAM PRZED PANEM D. chyba, że ktoś ma stalowe nerwy i dużo czasu na kłótnie z Panem D. Zdecydowanie zgadzam się z opinia wyżej! Takiego człowieka w życiu nie spotkaliśmy i nikomu nie życzę spotkań z tym Panem! Mogłabym książkę napisać o całym przebiegu montażu mebli kuchennych. Pierwsze spotkanie (pomiar) oczywiście bardzo miłe, pan D. przytakiwał na wszystkie nasze pomysłu. Jak się później okazało pomiar został wykonany ,,na szybko", niedokładnie, co później miało odzwierciedlenie przy montażu. Na montaż ekipa przyjechała 2 godziny później niż było umówione. Oczywiście pan D. nie poinformuje telefonicznie o spóźnieniu, trzeba samemu dzwonić i dopytywać. Meble były nierówno obsadzone, szafki w wersji początkowej nie posiadały cichego domyku, mimo, iż taki był uzgodniony. W szafce narożnej stwierdzono, że nie da się tego w ogóle zrobić, po czym wymieniliśmy zawiasy (koszt jednego 9 zł) i teraz działają bez zarzutu. Kiedy pokazaliśmy efekt Panu D. w ogóle tego nie skomentował. Zostały założone NAJTAŃSZE zawiasy. Prosiliśmy o założenie oświetlenia LED, po czym Pan D. stwierdził, że szafki zostały już powieszone i nie ma już takiej możliwości. Z ust pana D. padło hasło ;,,to ja dam panu te ledy i sobie pan sam założy" (jako że stanowczo zażądaliśmy założenia ustalonego wcześniej oświetlenia, w końcu je wykonano!). Szuflada nie posiadała wzmocnień, na dole miała szpary. Poprawek było bardzoooo dużo, ekipa po kilku dniach przyjechała, by dokonać poprawek. Oczywiście nie przyjechali w umówionym terminie. Umówieni byliśmy na 19, po czym pan D. zadzwonił o godzinie 18:55, że jednak dzisiaj nie przyjedzie.
        Szafka z koszem cargo nadal nie działa jak powinna, nie domyka się. Pan D. twierdzi, że tak powinno być, co oczywiście nie jest prawdą. Sprawdziliśmy to w najbliższym markecie, w którym działała bez zarzutu. Poinformowano nas również, że jeśli zostało założone najtańsze cargo, to może właśnie tak działać! Morał z tego taki, że firma DAWIX montuje meble po kosztach, stosując najtańsze produkty, co nie przekłada się na cenę mebli jaką trzeba zapłacić. Pan D. oczywiście zaproponował, że może zabrać cargo i odliczyć 100 zł, co było śmieszne przy łącznym koszcie mebli!
        Za drugim razem wszystko nie zostało również skończone, przy kolejnym dniu kiedy to Pan D. miał być rano, dzwonię do niego, a on, że będzie jednak pod wieczór.Po 15 minutach od umówionej godziny, kiedy to pan D. nie pojawiał się,ani nie raczył wykonać telefonu zadzwoniłam do niego. Poinformował mnie, że będzie za jakąś godzinę. Zadnego przepraszam, wręcz przeciwnie - jeszcze pretensje, że to przecież nasza wina, bo wybraliśmy sobie takie a nie inne listwy. Pan D. przyjechał sam, mimo, ich miał być z fachowcem. Założenie listew osobiście przez pana D. okazało się straszną porażką, po wyschnięciu kleju same odchodzą, zostały ślady. Generalnie do samodzielnej poprawki. Byliśmy już tak znużeni i zmęczeni kłótniami z tym panem, który nawet ostatniego dnia przekonywał nas do własnego zdania, że już po prostu odpuściliśmy. Cieszymy się, że już nie musimy widzieć tego pana.
        Ekipa zarówno pierwszego, jak i drugiego dnia zostawiła po sobie nieporządek. Pan D. przy montowaniu listew również zostawił bałagan. Świeżo malowane ściany zostały ubrudzone przy montażu.
        Co do zachowania samej ekipy nie mamy zastrzeżeń, ale do pana D. i owszem. Za wszelką cenę próbuje bronić swojego zdania, nie mając racji, uważa że wie najlepiej, próbuje klientowi na siłę wmówić, że tak ma być, że inaczej się nie da, że kilka cm różnicy przecież nie robi znaczenia! Pan D. wprost przyznał, że ludzie nie zwracają uwagi na takie ,,szczegóły" i rzadko trafiają mu się tacy klienci.
        Meble po poprawkach dokonanych przez firmę Dawix + własnych poprawkach prezentują się ładnie, jednakże to raczej zasługa samego wykonania. NIE POLECAM!
        • piesfotografii Re: meble kuchenne 05.04.20, 17:03
          Dzień dobry po... jakichś trzech latach jak widzę, nic się nie zmieniło. Wdepnęliśmy w to gówno jak Państwo w 2017r. Było dosłownie dokładnie tak samo tyle, że jeszcze gorzej... Nie dość, że ekipa z którą dzień wcześniej meble dowiózł była w "połowie" trzeźwa, to na montaż przyjechał SAM!!! Mało tego, że gdybym mu nie pomógł, za cholerę by szafek nie powiesił, a przynajmniej dwóch cięższych i większych nie. Partaczył robotę na każdym kroku: blaty zamontowane krzywo, niechlujnie wykończone (o ile w ogóle wykończone) silikonem, krzywo mocowane, w pewnym momencie przy mocowaniu bufetu chciał mojego syna wykorzystać... żeby siedział na krześle i dociskał bo blat i ścianka lakierowana "mu pręży". Wszystko krzywe, popaćkane w kleju. Finalnie nie dowiózł szkła na ścianę, próbował wepchnąć nam chyba coś, co mu zostało bo naciskał na kolor czarny, czego żona nie chciała (i słusznie), łączenie blatów ze szparami, stwierdził że... on tam listewki puści i nie będzie widać. Szafki wiszące powieszone krzywo, nie wyregulowane, cokoły pod szafkami wepchnięte bez klipsów montażowych do nóżek szafek, niezabezpieczone w miejscach docięć, więc tylko patrzeć jak nabiorą wody po choć by myciu podłogi w kuchni. Blat oczywiście miał być z górnej półki, w końcu nagle z 7,5 tys zrobiło się po wyliczeniach genialnego pana 12 tys. PLN!!! Dostaliśmy chyba tylko fronty takie jak zamówiliśmy chociaż nie mamy pewności czy czasem nie z jakichś odrzutów, gdyż na niektórych przebijają żółte paski? Podobno jakiś podkład. Blat oczywiście zakupiony najtańszy, za metr kwadrat. ok 70 PLN. Wykończony... na żelazko. Oczywiście miało wszystko być na BLUMie, BLUM są tylko cztery szuflady z kpl prowadnic i zawiasy w szafkach wiszących. Siłowniki założone za silne, gdy szafka się otwiera front mocno "wali" zatrzymując się... widać, że jeszcze z kiladziesiąt cykli i będziemy mieli powyrywane zawiasy z szafek. Siłowniki gazowe po 3,5 PLN za sztukę, taniej już mu się nie udało znaleźć... Dokładnie jak u Państwa burkliwy i nieprzyjemny, hamburgera i piwko opierniczył na mój koszt, nawet dziękuję... ale już gdy usłyszał, że blaty założył marketowe i najtańsze to zaczęła się awantura! Mam sobie jechać i kupić lepszy... Finalnie stanęło na tym, że jest masa poprawek, miał być ze szkłem, zamontować zmywarkę w zabudowie, poprawić kilka rzeczy... oczywiście nie on winien, widać ci co pakowali jak kupił to mu tak dali. Powiedziałem, że albo przyjedzie i zabiera blaty, robi poprawki, montuje umówiony osprzęt BLUMa, albo nie ma po co przyjeżdżać, rozłączył się i cisza. Finalnie zawołał 12 tys. PLN, zaś to co zamontował może warte jest ok 3-4 tys i to na wyrost, niechlujnie, nadaje się jedynie do wymiany. Dostał 1500 zaliczki i w dniu przed montażem 6 tys. PLN łącznie 7,5 tys.... nie wiem za co? Oczywiście ani umowy, ani faktury, ani rachunków... za wiele podzespołów chyba sobie podoliczał 200% marży sądząc po tym, co zawołał, a co zamontował. Zwykły oszust. Biorę pod uwagę uprzyjemnienie temu Panu życia, jest Urząd Skarbowy, dobry mecenas... i szanowny pan będzie leżał i kwiczał. Nauczka na przyszłość...
          p/s bym zapomniał... żona przy ogarnianiu szafek stojących znalazła dziurę w tylnej ściance szafki narożnej, którą pan szanowny skrzętnie ukrył laminowaną płytą, najdroższą (w jego mniemaniu) z możliwych, którą co najwyżej po jego nieudolnych pracach na śmieci można wywalić. Chyba jednak skończę tego pana prawnie. Na szczęście mam świadków...
          NIE POLECAM!!!
    • Gość: sowa Re: meble kuchenne IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.13, 11:33
      Bardzo NIE polecam Pana Dębowskiego firma Mid Meble z Władysławowa. Są bardzo niesolidni, nie dotrzymują terminów, opóźnienia sięgają kilku miesięcy. Ponadto nie odbierają maile i telefonów, kłamią, że już przyjadą montować i nawet nie informują, że nie przyjadą. Zdezorganizowali nam życie doszczętnie i końca tego nie widać.
      • Gość: Iza Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 23:21
        Polecam EuroMeble na Brackiej. Jestem bardzo zadowolona, meble pod wymiar, super projekt i wizualizacja. Przed podpisaniem umowy mogłam sobie wszystko dokładnie obejrzeć i zaplanować z projektantką.
        • adam_bors Re: meble kuchenne 30.06.15, 15:25
          Ja polecam meble kuchenne mojego autorstwa: bors.pl/blog/aranzacja-kuchni/aranzacje-kuchni-katowice, a raczej zachęcam do zapoznania się z nimi :)
    • Gość: zibi Re: meble kuchenne IP: *.205.114.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.10.13, 11:46
      Witam miałem jakiś czas temu taki sam dylemat ,mianowicie potrzebowałem mebli kuchennych a także szaf do przedpokoju i sypialni znalazłem w necie małą firmę rodzinną która zajmuje się meblami, szafami ipt . nie policzyli mi na montaż transport itp mało tego dostałem nawet rabat sam byłem zdziwiony . Robią dobrze ,solidnie i co można się potargować więc wam polecam firmę marzbyt.pl sam jeszcze w przyszłym roku będę zamawiał meble
    • zi5 meble kuchenne ,szafy 30.10.13, 13:52
      Witam jeśli ktoś szuka dobrej firmy i nie drogiej co robią meble ,kuchnie,szafy i wiele innych polecam firmę marzbyt.pl. Sam zamawiałem kuchnię ,2 szafy, i meble do łazienki a co najważniejsze można wynegocjować sobie niezły rabat .Wiec polecam bo jestem bardzo zadowolony i nie byłem obciążony dodatkowymi kosztami za transport czy też montaż zrobili wszystko w cenie tak jak bym poszedł do sklepu i kupił tylko już nie musiałem się martwić o transp i montaż i płacić dodatkowych pieniędzy , więc tym bardziej polecam
      • 11anetagaski Re: meble kuchenne ,szafy 29.01.15, 15:22
        Tanio nie zawsze jest dobrze czasami lepiej jest zainwestować trochę pieniędzy bo to ma nam służyć na lat. Ja zamawialam kuchnie u pana Michała 790 899 070 jestem zadowolona bo mam wszystko idealne.polecam bo warto.
    • zi5 meble kuchenne-szafy 30.10.13, 14:45
      witam polecam wszystkim firmę marzbyt.pl Robią solidnie i rzetelnie z czego jestem zadowolony i co najważniejsze nie przepłacam
    • zi5 Re.Meble kuchenne 30.10.13, 17:03
      witam jeśli szukacie dobrej i rzetelnej firmy ,która nie nalicza za wycenę , montaż , transport i chcecie żeby było wykonane według waszego widzi misi to polecam firmę marzbyt.pl sam brałem meble kuchenne które są dopracowane i bardzo funkcjonalne ,ale i też brałem dwie szafy z drzwiami przesuwnymi dopasowanymi do ściany .A nie tak jak sklepowe że nie wiadomo co z nimi zrobić i bać się przesuwać ,a tak mam problem rozwiązany fajnie że jeszcze są tacy ludzie jak oni którzy doradzą i objaśnią co i jak
    • Gość: biedronka18 Re: meble kuchenne IP: *.toya.net.pl 10.11.13, 17:15
      Ja nie polecam firmy Meble Adrian Marzena Kowarik w Łodzi przy Sanockiej i na Tuszyńskiej. Bardzo nie terminowa firma. Zupełnie olewają klienta. Znajomy zamówił u nich meble na wymiar do kuchni i okazało się że jest tyle niedoróbek że szok, a do tego przy demontażu przewiercili się przez kabel i kolejny miesiąc zupełnie nie kontaktowali się w sprawie poprawy mebli, paranoja. Burdel w kuchni i zero odpowiedzi. Nie lubią wystawiać dokumentów potwierdzających zakup mebli. Wszystko na gębę. Paragony wysyłają pocztą dopiero jak klient się upomni. Biorą pieniądze od klienta bez jakiegokolwiek potwierdzenia przyjęcia. Podejrzana sprawa. Nie oddzwaniają wogóle na telefony klientów. W razie reklamacji próbują psychologicznych zagrywek żeby klient się wkurzył, trzasnął drzwiami i czekał cierpliwie nie wiadomo ile czasu na swoje zamówienie.
    • Gość: Łodzianinka :P Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 13:29
      Ciekawy pomysł.

meble_kuchenne/lodz/promocje
    • Gość: Witold Re: meble kuchenne IP: *.31.35.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.14, 12:01
      stefanino -z tego co widzę odpisujesz na wątek "meble " i chodziło ci o firmę Luks-mebel więc prostuję , gdyż ktoś nieopatrznie może zrozumieć,ze Twoja wypowiedź dotyczyła naszej firmy !

Łódzka firma TANGRAM zajmuje się produkcją mebli według indywidualnych projektów. Specjalizujemy się w projektowaniu i zabudowie przestrzeni kuchennych ale również oferujemy Państwu meble do innych pomieszczeń.
      Zapraszamy na stronę internetową www.tangram.net.pl/
      tel.: (42) 655 04 41
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka