Dodaj do ulubionych

Wandal wciąż niszczy elewacje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 21:31
A moze go zlapac i polamac mu raczki ? Po co nam te nieudolne sądy !
Obserwuj wątek
    • Gość: k Wandal wciąż niszczy elewacje IP: *.cable.ubr08.edin.blueyonder.co.uk 19.03.08, 21:34
      jesli wiadomo kto to jest to trzeba wymierzyc mu kare bez sadu,bez rozprawy i
      bez policji.guma i waskie drzwi.a potem niech zlizuje to co nabazgral matol
    • Gość: antyWiesiek www.bezkarny.prv.pl IP: *.toya.net.pl 19.03.08, 21:45
      Strona z dokonaniami Wiesława W. - www.bezkarny.prv.pl
    • skunk Wspaniała wiadomość 19.03.08, 22:04
      To jest tak wspaniała wiadomość, że aż mi głupio prostować z tymi terminami.
      Pani Grażyna, którą pozdrawiam, pewnie nie wiedziała o jaki typ sprawy chodzi -
      akurat zażalenia na środki izolacyjne są rozpatrywane w pierwszej kolejności, w
      ciągu kilku tygodni. Termin 3 tygodni to nie żaden mus, ale średni czas
      rozpatrywania takiej sprawy. I tyle.

Jak już Wiesław skończy w Zalesiu za kratkami proponuję ustanowić dzień jego
      wyjazdu z domu Świętem Wiesława i na pamiątkę tej osoby organizować gusła albo
      paradę "Wszyscy jesteśmy nienormalni, ale nie wszyscy aż tak".
    • Gość: Michał Re: Wandal wciąż niszczy elewacje IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.08, 06:19
      no to pan obrońca może być z siebie dumny!!! niech sie pochwali
      przed żoną i dziećmi, że wypuścił na miasto szalonego kretyna, który
      z dnia na dzień szpeci coraz bardziej tą naszą i tak nie zawsze
      piękną Łódź
      • skunk Re: Wandal wciąż niszczy elewacje 20.03.08, 08:03
        Obrońca z urzędu (zresztą także z wyboru) wykonując swój zawód ma obowiązek
        działać na korzyść klienta. Twoja argumentacja zrzucająca na niego winę za czyny
        swojego klienta stawia cię w jednym szeregu z troglodytami z PISu i bolszewią.
        Powiem więcej, jest tak kretyńska, że żaden średnio inteligentny człowiek nie
        będzie w stanie podjąć z tobą dyskusji. Także ja. Życzę ci więc odnalezienia
        szarych komórek i pisania na forum tylko wtedy, kiedy masz coś do napisania.
        • Gość: marek Re: Wandal wciąż niszczy elewacje IP: *.smrw.lodz.pl 20.03.08, 09:26
          to ja proponuje namowic graficiarza aby wymalowal twoj blok, klatke schodowa,
          domek, skep,etc,etc, jak rowniez wlasnemu adwokatowi, nawet temu z urzedu
          • skunk Re: Wandal wciąż niszczy elewacje 20.03.08, 09:32
            W takim razie wyprowadź się do Rosji, tam adwokat nie może za wiele i jest czysto, porządnie i na poziomie rozwoju takich ludzi jak wy.
            • Gość: marek Re: Wandal wciąż niszczy elewacje IP: *.smrw.lodz.pl 20.03.08, 20:03
              jak pomieszkasz w takim pomalowanym bloku i bedziesz sie wstydzil zaprosic
              znajomych to moze zmienisz zdanie
              • Gość: skunk.s Re: Wandal wciąż niszczy elewacje IP: *.toya.net.pl 20.03.08, 21:48
                I zapieję nienawiścią do jego adwokata z urzędu? Czy ty w ogóle masz skończone
                12 lat żeby samemu wypowiadać się na forum? Połowę z was powinni odciąć od
                internetu, straszny śmietnik się robi.
        • Gość: Bobi Re: Wandal wciąż niszczy elewacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 00:38
          > Obrońca z urzędu (zresztą także z wyboru) wykonując swój zawód ma obowiązek
          > działać na korzyść klienta.

Czy opóźnianie leczenia człowieka chorego umysłowo jest działaniem na jego korzyść?
          • Gość: skunk.s Re: Wandal wciąż niszczy elewacje IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 07:49
            Działaniem na jego korzyść jest wykonywanie jego woli. Jeśli nie zgodził się z
            decyzją obrońca ma obowiązek napisać zażalenie. Jeśli go nie wykona spotkają go
            surowe konsekwencje: odpowiedzialność finansowa i dyscyplinarna, łącznie z
            wydaleniem z zawodu.

W teorii prawa karnego wykonawczego wskazuje się, że wykonanie kary ma na celu
            resocjalizację skazanego i przywrócenie go do społeczeństwa. Obiektywnie patrząc
            każda kara jest działaniem na korzyść skazanego.

Próbujcie dalej drodzy bolszewicy.
            • Gość: Bobi Re: Wandal wciąż niszczy elewacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 00:58
              > Działaniem na jego korzyść jest wykonywanie jego woli. Jeśli nie zgodził się z
              > decyzją obrońca ma obowiązek napisać zażalenie...

Sąd wydał decyzję o przymusowym leczeniu, bo biegli lekarze uznali faceta za
              niepoczytalnego. Pytanie: czy adwokat ma obowiązek postępować zgodnie z wolą
              osoby niepoczytalnej, czy też powinien raczej użyć swojego rozumu? (chyba, że
              chodzi mu tylko o kasę za drugą instancję).

> W teorii prawa karnego wykonawczego wskazuje się, że wykonanie kary ma na celu
              > resocjalizację skazanego i przywrócenie go do społeczeństwa. Obiektywnie patrzą
              > c
              > każda kara jest działaniem na korzyść skazanego.

Piszesz nie na temat. Przymusowe leczenie psychiatryczne nie jest żadną karą.

> Próbujcie dalej drodzy bolszewicy.

Nie wiem o co Ci chodzi. Chyba chcesz mi przypisać odpowiedzialność za treść
              postów innych forumowiczów.
              To się nazywa odpowiedzialność zbiorowa. Z wielkim upodobaniem stosowali ją
              bolszewicy.
    • minigry.amor.pl ??? 20.03.08, 09:34
      Czyszby autentycznie barbarzyńca był osaczony?
    • Gość: znieczulica Re: Wandal wciąż niszczy elewacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 10:48
      a ja nie moge sie nadziwic w jaki sposob udalo sie temu psychikowi nie zosta
      przez nikogo przylapanym! czy to mozliwe ze _nikt_ _nigdy_ nie widzial go w akcji?
    • brite Re: Wandal wciąż niszczy elewacje 20.03.08, 13:36
      Czekamy, czekamy... może kiedyś wreszcie doczekamy się odizolowania tego
      szaleńca od miasta i jego umęczonych murów.
    • Gość: Sędzia Lynch Wystarczy kilka osób z pałkami IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.03.08, 14:09
      Złapać gnoja i połamać mu łapy tak, aby nie mógł trzymać spray'u w łapach.
      Jeśli państwo jest bezradne, obywatele muszą wziąć sprawy w swoje ręce.
      Włodowo urzędasów niczego nie nauczyło.
    • Gość: p.n.sens Wandal wciąż niszczy elewacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 15:06
      a ja tam lubię czytać jego dzieła, choć są dość nieczytelne bije z nich troska,
      także mam nadzieje, że nie uda się go wsadzić do psychiatryka. Powodzenia Panie
      Wiesławie.
      • Gość: Wiesława W. Re: Wandal wciąż niszczy elewacje IP: *.toya.net.pl 06.04.08, 20:33
        Dokładnie! Ja też mam nadzieję, że uda mu się wywinąć, bo przecież gość ma
        misję, a jego napisy stanowią swoisty folklor naszej miejscowości. W pierwszej
        kolejności zająłbym się napisami w stylu Żydzew czy ŁKS jude - to dopiero nie ma
        sensu i szpeci nasze miasto... A ci, którzy mu chcą łamać ręce niech się
        zastanowią, jak sami chcieli by być traktowani, gdyby przydarzyło im się takie
        nieszczęście jak choroba psychiczna.
        Mimo wszystko koleś mógłby pisać trochę wyraźniej.

Pozdrawiam
        • Gość: SoWhat?? Re: Wandal wciąż niszczy elewacje IP: *.toya.net.pl 29.08.08, 09:59
          To jest ironia, prawda??
          • patsywojt Re: Wandal wciąż niszczy elewacje 31.08.08, 23:28
            Dziś zauważyłam kolejne dzieło polarnego Wieśka. Czyli co? Sąd nadal
            nie rozpatrzył sprawy? Czy wymierzenia wyroku się doczekać nie
            można Super wymiar sprawiedliwości mamy... Po prostu każdy ma to w
            dupie i byle adwokacina może wariata poza murami psychiatryka
            trzymać w nieskończoność. Żal .... ściska.
            • slavekk Re: Wandal wciąż niszczy elewacje 01.09.08, 07:48
              patsywojt napisała:
              ...

ale ty prosta kobieta jesteś...
              Wiesiek nie jest wariatem, co najwyżej jest chory.
              On potrzebuje pomocy
              Prawdę mówiąc nie chciałbym życ w państwie, które najwyższą
              sprawność represyjną wykazuje w stosunku do człowiek który się nie
              może bronić, podczas kiedy nie umie sobie poradzić z prawdziwymi
              przestępcami.
              • Gość: patsywojt Re: Wandal wciąż niszczy elewacje IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.09.08, 17:45
                A o czym ja piszę? Wyrok mówi o leczeniu ale jak zwykle na
                realizację nawet takiego prawa nie można sie doczekać.
                • Gość: chory malarz Re: Wandal wciąż niszczy elewacje IP: *.toya.net.pl 02.09.08, 10:21
                  ostatnio widziłem w Wisniowej Gorze na elewacji napis ...że jest represjonowany
                  itp....czyzby tam zawitał????????/pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka