Gość: technick IP: *.toya.net.pl 20.03.08, 21:07 Ale na stronach mbanku to błędów narobili sporo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gyuadymin są też inni IP: *.toya.net.pl 20.03.08, 21:28 media4u venti intercon d1 ale cieć z gw standardowo spojrzał krótko gdzie ziomki siedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: są też inni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 12:53 no a przede wszystkim ... Evangelist Dotmatik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus a moze jakas stronke krzysiowi p. IP: *.adsl.alicedsl.de 21.03.08, 13:48 nazwisko zachowam dla siebie.stary pogrzebacz,to znaczy zaklad pogrzebowy.krzysiu na plocku widzialem podobna dziewczyne(zamordowana lekkoatletka kasia malinowska)do twojej starej milosci"buldoczka".czy to ty mieszasz w moim garnku? to bardzo nieladnie i nieestetycznie trzymac z tymi pokrakami od"wielgusa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus pamietasz tego "pokrake" renka "tranzystora"? IP: *.adsl.alicedsl.de 21.03.08, 13:56 on tez ja znal.wychowywal sie w panstwowym domu dziecka na marysinskiej w lodzi.jednak ja stawiam na pokraki od"wielgusa" pozdrowienia.wea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość TP/Orange jest akurat wyjątkowo upierdliwy IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.08, 21:56 w obsłudze. Mało przejrzysty, dziwnie strukturyzowany, jak muszę tam sprawdzić stan konta, to z góry się wnerwiam, bo wiem, że czeka mnie walka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buszujący w zbożu Re: TP/Orange jest akurat wyjątkowo upierdliwy IP: *.193146115.ip.amg.net.pl 21.03.08, 13:19 ejże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petrusz Re: TP/Orange jest akurat wyjątkowo upierdliwy IP: *.centertel.pl 21.03.08, 15:40 Portal Orange jest najbardziej hoojowym portalem, jaki można sobie wyobrazić. Ktoś, kto tworzył to dziwadło powinien przejść kurs podstaw logiki... Brak jakiejkolwiek konsekwencji... Żenua... Odpowiedz Link Zgłoś
amfnv Re: TP/Orange jest akurat wyjątkowo upierdliwy 23.03.08, 16:26 Z domeny centertel to dobrze wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Najlepsze www są z Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.03.08, 21:59 Biedronka dla inżynierów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 06:48 Uważaj bo prawnicy Biedronki cię oskarżą o psucie jej dobrego wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floyd Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.comarch.com 21.03.08, 10:18 Jak zawsze o tej porze firma AMG wykupuje artykuł sponsorowany w którym opisuje jako to jest wspaniała; jak pracownicy dobrze zarabiają i że wszystkie produkty są Naj. Prawda jest taka że programiści maja najgorsza pensje ze wszystkich firm w Łodzi, rotacja w firmie sięga ok. 30% bo nikt nie che pracować za grosze. Systemy są pisane najczęściej przez zielonych studentów lub absolwentów z brakiem doświadczenia co prowadzi do dużej wadliwości tych programów. Podsumowując ta firma jest gorsza od Biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.comarch.com 21.03.08, 10:45 Niestety masz rację, a niedługo po podwyżkach szykuje się zwiększona rotacja. Chyba dyrekcja pewnych rzeczy nie potrafi zrozumieć, coż, taki job :) A odnośnie płac to mają najgorszą stawkę w Łodzi, stawiają głównie na praktykantów. I tutaj są dwa wyjścia, albo widzą ich potencjał, albo chcą zarżnąć na kasie. Ciągle się waham :) Ale już z tym też nie jest tak różowo, bo AMG przestało być jedyną firmą oferującą praktyki studenckie. Ale jako jedyni nie chcą za to płacić i traktują studentów jako najgorszych czarnuchów od css-ów, więc możliwości rozwoju są powalające. Ale oczywiście może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG.net-owiec Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.193147245.ip.amg.net.pl 21.03.08, 12:05 My również pozdrawiamy kolegów z konkurencji (zainteresowanych odwołuję do adresu IP widocznego przy autorach) ;-) Życzymy podobnych sukcesów i Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujekwujkasamozlo Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 16:32 Serdeczne świąteczne pozdrowienia dla działu HR AMG.net (kto inny użyłby tak śmiesznej nazwy jak Amg.net-owiec) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigga Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.08, 22:24 A co w tym śmiesznego? Najwyraźniej nie wiesz co się dzieje w innych firmach, bo jest to standardowe okrślenie powszechnie używane w biznesie. Pozdrowienia dla Marioli z HR :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumbas Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.193146150.ip.amg.net.pl 21.03.08, 12:26 > [...] Ale jako jedyni nie chcą za to płacić i traktują > studentów jako najgorszych czarnuchów od css-ów, I dlatego witamy się tradycyjnym powitaniem "yo nigga" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 19:15 Mylisz się a świadczy o tym twój IP. Widać jakie są problemy ze znalezieniem dobrego pracownika że konkurencyjne firmy uciekają się do takich komentarzy na forum publicznym. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.adsl.alicedsl.de 21.03.08, 15:41 ale ta firma ma bardzo duzo wspolnego z "tfu,rcami" biedronki.jak tam idzie temu pokrace switalskiemu? pytam sie tak z przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
edukator1 Re: Najlepsze www są z Łodzi 21.03.08, 16:30 Dla tych co nie liznęli teorii ekonomii - krótkie wyjaśnienie czym jest cena: to taka kwota, przy której występuje zrównoważenie popytu i podaży. Jest znaczna nadprodukcja absolwentów toteż ich pensje nie są wygórowane. Jeśli pomimo to absolwenci garną się do pracy w danej firmie, to przeważnie dlatego, że mogą się dużo nauczyć. Potem znajdą sobie pracę w innej firmie albo wynegocjują lepsze warunki w tej, w której są. Mamy wolny rynek, nikt nikogo na siłę do pracy nie zmusza. Ed. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frenologia Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 22:24 amg nie robiło mBanku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbankowy Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.03.08, 22:26 i dlatego to taki użyteczny system, z którego mam radość korzystania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pam Najlepsze www są z Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 10:22 - a ja szczerze chłopakom z AMG gratuluje - zwłaszcza Igorowi S. i Filipowi I.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łeb Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 11:02 to Intercon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Najlepsze www są z Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 21.03.08, 11:57 Jakieś 9 lat temu zobaczyłem taką stronę z drogowskazem. Była tak inna od tego, co było wtedy w necie, że urzeczony często wracałem na strony, które robili. Pamiętam czadowe kreacje dla P&G jak na tamte czasy. Szczególnie serdeczne gratulacje dla tych, którzy są tam od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Najlepsze www są z Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 12:59 brawa dla grafików!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek P. Najlepsze www są z Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.08, 13:47 Pozdro dla chlopakow z developerki orange. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelW Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.193146115.ip.amg.net.pl 21.03.08, 13:52 dzięki,dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kon Najlepsze www są z Łodzi IP: *.219149148.ip.amg.net.pl 21.03.08, 13:48 cóż, ale to strony AMG wygrywają w takich rankingach w przeciwieństwie do konkurencji :P, może dlatego rzucają teksty jaka firma jest do dupy :). Chłopaki może nie zarabiają dużo ale full respect co do ich umiejętności. No i pozdrawiam chłopaków od orange.pl :D yo niggas!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noniewiem Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 22:03 Witam Państwa :) Napiszcie mi tylko czy warto sie wybierać na praktyki do AMG... Chciałbym się podszkolić w Javie trochę, zrobić coś większego... Czy po takich praktykach dostanę prace w AMG? Oczywiście jeślibym się sprawdził? na jaką pensję mogę liczyć po takich praktykach (rozumiem, że pracowałbym jako "młodszy programista") i czy jakiś pakiet socjalno rekreacyjny by już przysługiwał? No i czy trudno sie dostać na takie praktyki. Pytania raczej kieruję do ludzi z/związanych z AMG, Comarch za odpowiedź dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amfnv Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 23.03.08, 16:46 > Napiszcie mi tylko czy warto sie wybierać na praktyki do AMG... Chciałbym się > podszkolić w Javie trochę, zrobić coś większego... Ja mogę tylko ze swojej perspektywy powiedzieć i od razu przyznaje, że nie mam do czego porównywać. Krótko: ja z praktyk jestem bardzo zadowolony. Myślę, że dużo zależy od tego co już umiesz i czego oczekujesz. Może lepiej na innym forum się zapytać, mogłoby się więcej osób odezwać, tu się ciężko dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Ś Pozdrowionka IP: *.toya.net.pl 21.03.08, 15:14 Serdeczne pozdrowionka dla mojego mężulka Bartka Ś. i developerów orange.pl. Trzymajcie tak dalej! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemur Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 18:42 AMG.net z BRE to robił brebank.pl i multibank.pl - mBanku nie robili (Intercon robił) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinooki a wcale bo IP: *.empik.com 27.03.08, 10:54 najlepsze www robi kapitan bomba tempe hooje! pozdro dla zielonych studentów/praktykantów z amg! w Was siła amg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezydent Re: a wcale bo IP: *.4web.pl 02.04.08, 23:15 I z tej oto szlachetnej okazji pozdrowienia dla wspaniałych łódzkich uczelni z szczególnym uwzględnieniem WMiIUL z tą cudowną i powalającą głębią wiedzy i szczególnie doświadczeniem. Może jeszcze raz podkreślę DOŚWIADCZENIEM przemysłowym (a jakże kadrą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodz8 Re: Najlepsze www są z Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 12:02 > Ale na stronach mbanku to błędów narobili sporo. Naucz sie czytac osla lako, AMG.net nie robilo mbanku Odpowiedz Link Zgłoś