Gość: co ty cacek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 23:04 jeszcze knujesz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widzewiak co ty cacek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 23:05 jeszcze knujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 dobrze, ze zdjecie logo tak zrobione, ze nie widac IP: 82.177.124.* 25.04.08, 10:06 sfałszowanej daty załozenia tego klubu. choc tyle dobrego wyborcza zrobiła dla czytelnikow Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: dobrze, ze zdjecie logo tak zrobione, ze nie 25.04.08, 10:40 Aktualne logo pochodzi z czasów PRL, a dokładnie z roku 1960 (datę założenia 1910 dorobiono, by móc obchodzić jubileusz 50-lecia). Na wcześniejszym logo, sztandar miał barwy czerwono-biało-czerwone, pośrodku był napis "RTS", a "WIDZEW" - na górze, tam, gdzie teraz jest "1910". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dobrze, ze zdjecie logo tak zrobione, ze nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 10:46 łks własnie obchodzi SFAŁSZOWANĄ 100 letnią rocznicę założenia klubu bo powinna byc ona za rok :) także cicho chłopcy, a poza tym to nie temat o waszym klubiku więc sio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Co wiesz z historii klubu? IP: *.toya.net.pl 25.04.08, 11:39 Ze źródeł o Widzewie można wyczytać, że 1922 reaktywowano działalność sportową na Widzewie. Klub pod nazwą Widzew jest kontynuatorem TMRF. Dlatego widnieje 1910. Skoro taki mądry jesteś. Napisz co mają powiedzieć kibice w Płocku? A poza tym w ostatnich latach zmieniała sie forma klubów piłkarskich lub sekcji piłkarskich w klubach. Przeistaczały się ze stowarzyszeń na spółki akcyjne. Czy od tej zmiany należy liczyć wiek klubu? Jeśli tak, to co z tradycją istnienia sportu w danym miejscu? Zadałeś sobie kiedyś takie pytania? Żyjemy w czasach istotnych przemian. Być może za 100 lub 200 lat nikt nie bedzie zwracał uwagi na to co ty teraz. A już tak na marginesie. Co z rocznicą istnienia naszego państwa? Którą w tym roku obchodzimy rocznicę? 19, 63, 90 a może jeszcze inną np 1042? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Co wiesz z historii klubu? IP: 82.177.124.* 25.04.08, 11:57 nie jest zadnym kontynuatorem, wiec te wszystkie oczywiste przyklady mają się do waszego przykładu jak pięść do nosa. tzn. jest wydumanym kontynuatorem od lat 60tych, jak była potrzeba aby dla celow propagandowych dodac latek klubowi, przepraszam robotniczemu towarzystwu sportowemu. we wczesniejszych materiałach nie ma jednej wzmianki o jakiejs kontynuacji. jest za to data 1922, dokumenty z tą datą, itp. zreszta co to za kontynuacja po 12 latach?? i kontynuatorem klubu założonego przez inteligencje - urzędników miało być towarzystwo robotnicze, gdzie działacze do siebie od początku pisali per 'towarzyszu'. ROTFL:)))) czekam na 2010, bo dopiero sie wtedy z was Polska posmieje:)) choc nie wiem czy 3. ligą się ktoś będzie ekscytowal:) a poki co mam pytanie, czy juz ktos wie czy wojcik odpowiednio "zmotywował" wasze miernoty do zwyciestwa z groclinem zdaje sie? moze cos obstawimy o bukow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Re: Co wiesz z historii klubu? IP: *.toya.net.pl 25.04.08, 12:14 Czyli wiesz tylko to co chcesz wiedzieć dla własnych potrzeb. O ile mi wiadomo, to w TMRF działali ludzie w późniejszym (1922) Widzewie. Mnie osobiście nie bedziesz dokuczał datą. To w którym roku powstała działalność sportowa na Widzewie jest znana. Ty się czepiasz. I nie odpowiedziałem mi na pytana. Dyskusja z tobą może być ciekawa, ale nie wiem czy warto. To tak jak dyskusja o postawionych zarzutach klubowi o korupcje. A co do obstawiania ... zdaje się, że już ci odpowiadałem. Chyba, że...1908 ma klony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Miało być: I nie odpowiedziałeś,... IP: *.toya.net.pl 25.04.08, 12:16 ...a nie odpowiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogo to obchodzi Re: Miało być: I nie odpowiedziałeś,... IP: *.dhcp.inet.fi 25.04.08, 18:56 ale o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Jestem gejem IP: *.acx.pl 26.04.08, 13:42 I ciężko mi z tym życ. Nikt mnie nie akceptuje i dlatego wyładowuję swoją frustracje na widzewie. Najlepsza na świecie jest sperma widzewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Co wiesz z historii klubu? IP: *.toya.net.pl 27.04.08, 18:11 banda debilów spierających sie od zawsze o to samo!!! jedni i drudzy dajcie sobie juz spokoj nie macie innych zmartwien? pilkarska lodz to dno zal patrzec na to co sie dzieje w Naszym miescie a Wy wkolo Zydzi powstali wtedy i wtedy konfidenci splacic dlugi nawet juz mi sie nie chce czytac tych Waszych wypocin, pewnie przez takie nastawienie jeszcze dlugo nie bedzie normalnie, przyznaje i mnie ponioslo pare razy ale ile mozna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Re: Co wiesz z historii klubu? IP: *.toya.net.pl 28.04.08, 17:03 sea napisał pewnie przez takie > nastawienie jeszcze dlugo nie bedzie normalnie, przyznaje i mnie > ponioslo pare razy ale ile mozna??? -------------------- Niestety na twoje pytanie nie ma jasnej i konkretnej odpowiedzi. Chyba, że zadowoli cię: czas nieokreślony. W sumie szkoda, gdyż jak dyskusja sprowadza się do merytorycznych wypowiedzi, temat jest ucinany. Mam wrażenie, że większość to młodzi ludzie, u których ślepe uprzedzenia górują nad spokojną dyskusją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qYOrNFTRw Boniek kontra Cacek z Wójckiem w tle IP: 89.248.168.* 08.09.08, 05:14 GSMsgM hgnvqapnpnaf, dngxcqrrorsf, [link=http://bqgfvzvoatmr.com/]bqgfvzvoatmr[/link], aaqhpusuaubf.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antygrzybiarz Do grzybiarzy:) IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.09.08, 11:09 "Naszym herbem grzybek jest Cała Polska o tym wie Że grzybiarzy armia ta To smakosze jabola" Odpowiedz Link Zgłoś