Gość: Mike IP: 212.191.200.* 11.09.03, 10:07 Nie jestem pewien, czy to był faktycznie gwałt... Koleś odwiózł ową Pania do domu... Czy tak robią gwałciciele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szpila Re: Oskarżony o gwałt IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.09.03, 16:24 szkoda mi tej kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat27 Re: Oskarżony o gwałt IP: *.interserwer.pl 11.09.03, 16:27 Pewnie zgodziła się dać tyłka a teraz chce odszkodowania. Sprytna babka! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: Oskarżony o gwałt 11.09.03, 16:33 fajnie to nazwałeś: > Pewnie zgodziła się dać tyłka to pewna każda panna daje tyłka tylko po to aby dostać odszkodowanie...hmm..mysle,że z do oceniania tego zajścia powinno się zaczekać aż problem rozstrzygnięty zostanie.dla mnie i tak ta kobieta jest biedna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart stolarz IP: *.tpnets.com 11.09.03, 22:10 gwałt jak gwałt, ale tekst jest ciekawy: "Kobieta o zdarzeniu powiadomiła policję. Funkcjonariusze zatrzymali po kilku dniach podejrzewanego o gwałt łodzianina. Okazał się nim 33-letni Witold Ś., żonaty, ojciec dwojga dzieci, z wykształcenia stolarz." "z wykształcenia stolarz"??? z ZAWODU. No, chyba, że jest magistrem stolarki. Odpowiedz Link Zgłoś