med_max 13.09.03, 19:52 A Wy? lubicie ładne kolorki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: Ale ładne dziś kolorki widziałem... 13.09.03, 19:56 pewnie! - większość moich rzeczy jest czarna :D Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: Ale ładne dziś kolorki widziałem... 13.09.03, 20:00 najładnieszy kolorek jak dotąd jest mojego KOT kot jest koloru bursztynowego(rudo-szaro-czarny)i dla mnie jest najpiękniejszy na świeci Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ale ładne dziś kolorki widziałem... 13.09.03, 20:21 Jeśli chodzi o kolory zwierząt to nic nie przebije koloru sierści psa Vladipa, ale to już może on sam rozstrzygnie jaki to kolor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Ale ładne dziś kolorki widziałem... 13.09.03, 20:29 hmm sierść mojego psa ma kolor wyjatkowo nieustalony.. ale kiedyś słyszałem porównanie do munduru do walki w miescie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Re: Ale ładne dziś kolorki widziałem... 13.09.03, 20:53 Cóż ja uwielbiam czarny :>, ale najbardziej fajny kolorek ma moja papuzka (taki żółty jak ptak tweety - tak tez się nazywa). pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Vladip 13.09.03, 23:13 Bardzo mnie zaintrygowałeś :))) Masz może jakieś fotki swojego sierściucha na komputerze? Mogę prosić o podesłanie? Ciekaw jestem jak wygląda kolor munduru do walki w mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: Ale ładne dziś kolorki widziałem... IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.09.03, 22:52 Ja widziałem cos z lapis lazuli, potem oliwkowy. A w ogle to wzgórza robią się złote od klonów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Ale ładne dziś kolorki widziałem... IP: 81.219.160.* 13.09.03, 23:04 med_max napisał: > A Wy? lubicie ładne kolorki? ja lubie wyłącznie ładne maxiu. a tak serio to rózne odcienie czerwieni, beż niektóre zielenie i czerń, ofc. Odpowiedz Link Zgłoś